Close

13 anys i un dia

El Ricard (Joan Pera) i el Roger (Roger Pera) són pare i fill, però, per dir-ho d'alguna manera, ja fa temps que no exerceixen. Des del dia en què en Ricard, conxorxat amb el Pedro, va fugar-se amb un furgó carregat amb 200 milions de pessetes, la relació del Roger i el seu pare ha estat més aviat una no-relació. Entre el robatori, la fugida a la República Dominicana i la presó, ja han passat 9 anys.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/13-anys-i-un-dia/fitxa-programa/ultims-programes/8205/

Episodios disponibles para ver online

12/03/2009 - "BIBÍ"
El Ricard no té ni un euro i no vol robar més, de moment. La Mònica i el Google el convencen perquè faci de provador de productes farmacològics, perquè és una feina que es paga molt bé. El Ricard ho prova i experimenta uns canvis que tindran molta repercussió, especialment per a la mare de la Sílvia, la Bibí, que els ha vingut a veure. El Google, encara verge, es posarà més nerviós.
05/03/2009 - "M'HE DEIXAT"
El Ricard creu que s'ha deixat i vol posar-hi remei. Un és gran si fa de gran, si es deixa. Ell es vol posar en forma, però quan pren una decisió, mai arriba sola: si ell es posa en forma, tots els del seu voltant també ho hauran de fer. Per la seva banda, la Sílvia descobreix que el Roger té un rotllet amb una tal Kàtia i decideixen ser una parella liberal. La Sílvia anirà provant homes.
26/02/2009 - "EL CONCURS"
El Roger es presenta a un famós concurs musical de televisió. Ningú pensa que el puguin seleccionar, però l'agafen. Per aconseguir guanyar calen molts SMS, de manera que s'ha de pensar una estratègia. Quina serà la millor? Per la seva banda, el Ricard, ajudat pel Google, crea una còpia d'una pàgina web del banc per obtenir dades de clients que els aportin diners.
19/02/2009 - "TRENCAMENT"
El Ricard, mentre prepara el robatori a uns grans magatzems, es trenca. Això fa que no el pugui portar a terme i haurà de ser el Roger qui es posi en el seu lloc. Per la seva banda, la Margot lliga amb un jove alternatiu que grava tot el que troba al seu davant. És per a ell una grata sorpresa conèixer el "Ricardito, el del furgón". Tot plegat, entre que uns porten molta marxa i el Ricard no es pot moure, la situació es complica.
12/02/2009 - "SILENCI"
Al Roger, a punt de fer un concert, li agafa una afonia que fa perillar que un productor que és al bar el contracti. Davant d'aquest problema, el Ricard li farà de mànager, tot i que no controla gaire el món dels bolos. Per la seva banda, la Margot i la Sílvia assisteixen a classes de reiki perquè és una manera d'entendre la vida.
05/02/2009 - "TESTAMENT"
El Ricard té una visió que li fa pensar que ha de fer testament per si mai li passa alguna cosa. El Roger i la resta volen saber si és que té diners per deixar-los-els en testament. La cosa es complica quan la Margot rep una oferta molt bona en què ha de rodar unes seqüències d'una orgia. Tots es veuen obligats a ajudar-la a assajar. Però la situació és complicada. La Margot és la tia del Roger i fer una orgia simulada no és fàcil.
29/01/2009 - "SOSPITES"
El Ricard creu que el poden atrapar. Tot surt de les sospites que té que el persegueixen. Potser el que hauria de fer perquè no el perseguissin seria entregar-se d'una vegada, tal com ja va fer el seu amic Pedro. A partir d'aquí les coses canvien. La presó li portarà una sorpresa. Mentrestant, el Roger i la Sílvia tenen una crisi de parella que han de solucionar escapant-se a un refugi. Però, és la millor solució?
22/01/2009 - "GALLINA VELLA"
És l'aniversari del Ricard i, com a tal, fora de la presó el vol celebrar com cal. Per això munta una festa sorpresa i diu a tothom com ha de ser. Els altres fan el que poden per evitar que es faci molt pesat, però el Roger té una crisi perquè la quiosquera, a l'hora de tornar-li el canvi, li ha dit: "Senyor". Se sent gran i no està per celebracions.
15/01/2009 - "BON ROTLLO"
El Ricard vol tenir una família estructurada. Si encara no s'ha entregat a la policia és perquè manté l'esperança d'aconseguir que el seu fill sigui una persona responsable. Però les coses van just en la direcció contrària: el Roger es desentén del seu pare fins al punt que el Ricard haurà de "comprar" el bon rotllo del seu fill. A aquest gest tots els altres, tret de la Sílvia, s'hi voldran apuntar.
08/01/2009 - "AJUDA"
Des que el Ricard es va escapar de la presó, la seva vida ha estat un seguit de lluites entre amagar-se de la policia i intentar reconstruir la seva família, especialment el Roger. Però ara aquesta circumstància canvia i, davant les dificultats que comporta viure en llibertat, s'activa la seva faceta de delinqüent, generada pel fet d'haver de sobreviure sense disposar de diners. Ser pare és car i ser fill, també.
22/01/2008 - "OPERACIÓ TORNADA"
En Ricard, després de fugar-se de la presó, sense voler, aprofitant el pla de fuga del Pedro, s'instal·la a casa seva, on viuen magníficament el seu fill Roger i el seu amic Google. El caràcter neuròtic de Ricard, que trenca tots els esquemes, fa que ningú suporti la seva presència. La situació es veu agreujada perquè els Mossos el busquen per pròfug i es fa insostenible.
15/01/2008 - "OPERACIÓ SORTIDA"
El Ricard (Joan Pera) i el Roger (Roger Pera) són pare i fill, però, per dir-ho d'alguna manera, ja fa temps que no exerceixen. Des del dia que en Ricard, conxorxat amb en Pedro, va fugar-se amb un furgó carregat amb 200 milions de pessetes, la relació del Roger i el seu pare ha estat més aviat una no-relació. Entre el robatori, la fugida a la República Dominicana i la presó, ja han passat 9 anys.
08/03/2004 - "12 punts"
L'Enriqueta Estornell, gran veu de la ràdio en consultoris amorosos, ha mort. A la Margot li sap molt greu i al Ricard se li ocorre una idea per muntar un negoci fent de substituta de l'Estronell. Ell, que já havia fet el paper de dona, en sap molt, d'aquestes coses. I potser podrà ajudar el Roger, que està nerviós perquè la Sílvia li ha demanat um fill.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >