Close

TaKaT, un gos de Barcelona

Sóc en TaKaT, un gos que viu a Barcelona. No sóc un gos de raça, però tinc molta classe. Ah! I també caràcter! No m'agrada que ningú em mani i no tinc cap problema per aconseguir el que m'interessa: menjar i viure intensament. Si m'acompanyes, et puc garantir diversió al màxim!  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/takat-gos-barcelona/videos

Episodios disponibles para ver online

Entrepà (cap.32)
En Takat va tranquil·lament pel carrer quan veu un nen que porta a la mà un entrepà que no vol menjar-se, la seva mare el va arrossegant per agafar l'autobús, en Takat els segueix per diferents carrers fins que troba la seva recompensa.
Xiclet (cap.27)
Un xiclet al terra, en Takat que se'l troba, que el mastega, i arriben els problemes quan se li enganxa tot.
Conills III (cap.25)
Ara són els conills els que es prenen la venjança per la ma, i són els que ataquen a en Takat per tal que aprengui a no posar-se en el seu terreny.
Conills I (cap.23)
En Takat té la costum d'enterrar els ossos que no s'ha de menjar per una altra ocasió que tingui gana. Des-afortunadament se li acudeix enterrar-lo al territori dels conills, un error que pagarà car.
L'hort (cap.22)
A la nit en Takat es quan se sent millor per buscar menjar, es cola en un hort urbà però es troba amb uns habitants bastant molestos, els conills.
Estel (cap.21)
A la platja hi ha gent que esta fent anar estels, li agrada això de volar, i ho intenta, arriba a ser un "as" del vol sense motor.
Abella (cap.20)
Quan arriba el calor apareixen les mosques i les abelles, aquests molestos insectes fan que en Takat perdi la paciència, i elles que ho saben, el posen al límit.
El mercat (cap.18)
El mercat ofereix a en Takat tota la varietat de queviures possibles, se li fa la boca aigua i intenta provar tot el que pot, de cistell en cistell.
Cotorres (cap.17)
A en Takat li molesta el constant soroll que fan les cotorres que viuen a sobre de la palmera on està descansant, busca la manera més efectiva per fer que se'n vagin i no tornin.
Aspersor (cap.19)
A en Takat el desperten unes gotetes que suaument li mullen la cara, és a sota d'un arbust en un parc públic, veu què és el que l'ha mullat i decideix posar-hi remei.
Frisbee (cap.13)
En Takat passeja per la platja, on hi ha gent que també passeja, pren el sol i juga amb diferents jocs. Li capta l'atenció un parell de nens que estan passant-se un frisbee entre ells, li agrada tant que intenta saltar per agafar-lo i veure què es aquest aparell que vola.
Pícnic (cap.11)
En Takat està dormint sota un arbust, i somia amb un bon dinar, enfront d'ell es col·loca una família que s'ha portat el seu menjar. Obre els ulls i que troben les seves pupil·les?
El lladre (cap.8)
En Takat té un amic que es propietari d'una botiga de queviures, de tant en tant s'hi passeja i li regalen un os, un dia hi apareix un lladre que vol robar a la botiga, en Takat li ho impedirà.
Pescador (cap.7)
En Takat té curiositat per veure què passa a l'escullera on hi ha molts pescadors mirant el mar, però de sobte es troba a dins del mar, al costat de peixos que de sobte s'en van cap a l'espigó. Al final apren la manera de tornar a terra.
Gavina (cap.14)
En Takat troba un enemic a la platja, que té plomes i que li fa la vida impossible, fins que a ell se li acudeix una trampa per tal de donar-li un bon escarment.
La moto (cap.6)
Passa una moto per el davant d'en Takat, fa molt bona olor, i en Takat veu com de la caixa del darrere de la moto surt menjar, mentre el "pizzero" es fora, intenta obrir la caixa fins que al final aconsegueix colar-s'hi a dins.
Babs se'n va (cap.4)
En Takat veu com entren a la Babs en un cotxe, se la emporten al port per endur-se'la en un vaixell cap al mar, ell intentarà anar-se'n també però calcula malament i el tornen a port.
Babs (cap.3)
Takat passeja per la vora d'un parc, quan crida la seva atenció una gosseta que està passejant amb la seva mestressa. Comença a seguir-la però la seva mestressa no té cap ganes que la seva gosseta es barregi amb un gos del carrer.
Cinema (cap.1)
En Takat troba un camí de crispetes per terra i, seguint-lo, arriba a la màquina de crispetes del bar i se les menja totes

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >