Close

La policia (cap.16)

Canal: Super 3
Programa: TaKaT, un gos de Barcelona
Título: La policia (cap.16)
Descripcion: En Takat se'n adona que la policia l'ha trobat, i busca totes les possibilitats per tal d'amagar-se, trucs i amagatalls per tal que no el "pesquin".
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/takat-gos-barcelona/la-policia-cap-16/video/4794232/

Otros vídeos de TaKaT, un gos de Barcelona en Super 3

Ciment (cap.15)
Hi ha uns operaris de rehabilitació de paviments que estan acabant de posar ciment al terra, En Takat no pot evitar posar un peu al ciment fresc, i després l'altre, li agrada el dibuix que fa, fins que el descobreix l'operari.
Jocs de màgia (cap.10)
En Takat troba a dins d'una paperera una caixa que li reserva moltes sorpreses, tantes que acabara sent un mag accidental.
La font (cap.2)
Fa molta calor, en Takat té molta set i no troba aigua enlloc, fins que troba una font, però no sap com fer-s'ho per beure, amb el seu enginy al final aconsegueix la forma de refrescar-se.
Hummer (cap.51)
Acostumat a veure cotxes d'una mida considerable, no se'n sap avenir quan l'atropella un cotxe del seu mateix tamany, s'hi enfronta i surt guanyant.
Circ (cap.45)
Claveguera (cap.50)
Perseguint quelcom que ha caigut d'un camió de repartiment arriba a la claveguera, se les veurà amb una gran rata que també vol el mateix.
Músic (cap.47)
Takat passa pel costat d'un músic rondaire, (Rambles) es para i escolta la música que ara està tocant, segueix el ritme i comença a ballar de manera que els vianants acaben parant-se enfront del músic. Quan acaba la música, veuen que han tingut grans guanys, els quals es gasten en menjar.
El forn (cap.52)
La olor que fan els pastissos quan surten del forn és el que porta a en Takat fins el forn d'una pastisseria, s'atipa de pastes però li fan un efecte perillós a l'estomac.
Turista (cap.44)
Un turista despistat es converteix en objectiu d'en Takat a l'hora de trobar menjar, una bona estratègia serveix a les seves intencions...
Tempesta (cap.49)
A en Takat no li a grada massa l'aigua freda, i la arribada de la tempesta fa que hagi d'espavilar-se per tal que no se'l emporti carrer avall
Terrassa (cap.46)
Les terrasses de la Rambla Catalunya són un gran reclam per a en Takat a l'hora de buscar quelcom per portar-se a la boca, troba la forma de passar desapercebut i cruspir-se un bon plat de calamars.
Doberman (cap.48)
Les jerarquies en els gossos existeixen, però el que també es veritat es que la llibertat es un factor molt important alhora de valorar qui ès el que riu l'últim.
El tió (cap.43)
És nadal i en Takat passeja per les parades del mercat de Santa Llúcia, li crida la atenció una parada on hi ha moltes cares que l'estàn mirant, decideix seguir una família que en compra una, a veure què passa.
Escombriaire (cap.40)
Takat s'acaba d'aixecar de la seva caixa, fa el mandra i immediatament passa per davant seu un gran núvol negre, quan es reposa de l'esglai, torna a passar, però de seguida li grunyi. No li agrada que el despertin així. Descobreix un escombraire amb cara de pocs amics. En Takat està molt empipat i aconsegueix amb el seu geni que l'escombraire fugi de "casa" seva.
Conills II (cap.24)
En Takat està descansant al parc on habitualment s'hi acosta quan hi ha quelcom que li colpeja al cap, són els conills que estan jugant al futbol i sense voler s'hi sent implicat.
Agility (cap.39)
A Montjuïc hi ha unes activitats per a gossos, concursos i pistes de obstacles que ell supera i no de la forma mes correcta, al final troba la seva recompensa.
Skate (cap.38)
Takat va passejant pel carrer i es creua amb un skater que gairebé l'atropella, ell el persegueix i l'intenta mossegar, fins que es troba en una plaça (Macba), on hi ha milers, acabarà muntat en un skate i saltant voreres!!
Trasllat (cap.37)
Veure com traslladen uns mobles des d'un pis alt i com els treuen per la finestra li crida l'atenció, la curiositat fa que s'hi munti, però el pis li reserva una sorpresa.
Piruli (cap.36)
En Takat s'atura on no ho ha de fer, això li comporta quedar enganxat a un pirulí, i convertir-se en un lleó.
Cavall (cap.35)
Durant una cavalcada de la policia muntada en Takat creu veure a l'enemic que esta atacant al policia, ell fa tot el possible per alliberar al pobre genet de les garres de l'animal que el vol atacar.
Zoo (cap.31)
La seva entrada al zoo li porta moltes sorpreses que no sempre són agradables, però al final troba la venjança que els altres animals necessiten.
Mort de gana (cap.30)
Takat té gana i veu passar per davant seu un camió amb una foto d'una gran salsitxa. Intueix el que hi ha dintre, i prepara una estratègia; Vol fer-se el mort perquè el conductor el reculli i l'entri dins del camió . Al final Takat s'empatxa de salsitxes.
Malson (cap.29)
En Takat està sota d'un banc al parc Güell amb un bon plat d'espaguettis, fins que una mà el segresta i el porta a una altra realitat que ell no vol, la seva escapada es una mica tumultuosa.
Lluna plena (cap.34)
La lluna plena és motiu per que alguns animals tinguin un comportament diferent, a en Takat el molesten les manifestacions públiques dels maulets dels gats.
Entrepà (cap.32)
En Takat va tranquil·lament pel carrer quan veu un nen que porta a la mà un entrepà que no vol menjar-se, la seva mare el va arrossegant per agafar l'autobús, en Takat els segueix per diferents carrers fins que troba la seva recompensa.