Close

Lluna plena (cap.34)

Canal: Super 3
Programa: TaKaT, un gos de Barcelona
Título: Lluna plena (cap.34)
Descripcion: La lluna plena és motiu per que alguns animals tinguin un comportament diferent, a en Takat el molesten les manifestacions públiques dels maulets dels gats.
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/takat-gos-barcelona/lluna-plena-cap-34/video/4779915/

Otros vídeos de TaKaT, un gos de Barcelona en Super 3

La policia (cap.16)
En Takat se'n adona que la policia l'ha trobat, i busca totes les possibilitats per tal d'amagar-se, trucs i amagatalls per tal que no el "pesquin".
Ciment (cap.15)
Hi ha uns operaris de rehabilitació de paviments que estan acabant de posar ciment al terra, En Takat no pot evitar posar un peu al ciment fresc, i després l'altre, li agrada el dibuix que fa, fins que el descobreix l'operari.
Jocs de màgia (cap.10)
En Takat troba a dins d'una paperera una caixa que li reserva moltes sorpreses, tantes que acabara sent un mag accidental.
La font (cap.2)
Fa molta calor, en Takat té molta set i no troba aigua enlloc, fins que troba una font, però no sap com fer-s'ho per beure, amb el seu enginy al final aconsegueix la forma de refrescar-se.
Hummer (cap.51)
Acostumat a veure cotxes d'una mida considerable, no se'n sap avenir quan l'atropella un cotxe del seu mateix tamany, s'hi enfronta i surt guanyant.
Circ (cap.45)
Claveguera (cap.50)
Perseguint quelcom que ha caigut d'un camió de repartiment arriba a la claveguera, se les veurà amb una gran rata que també vol el mateix.
Músic (cap.47)
Takat passa pel costat d'un músic rondaire, (Rambles) es para i escolta la música que ara està tocant, segueix el ritme i comença a ballar de manera que els vianants acaben parant-se enfront del músic. Quan acaba la música, veuen que han tingut grans guanys, els quals es gasten en menjar.
El forn (cap.52)
La olor que fan els pastissos quan surten del forn és el que porta a en Takat fins el forn d'una pastisseria, s'atipa de pastes però li fan un efecte perillós a l'estomac.
Turista (cap.44)
Un turista despistat es converteix en objectiu d'en Takat a l'hora de trobar menjar, una bona estratègia serveix a les seves intencions...
Tempesta (cap.49)
A en Takat no li a grada massa l'aigua freda, i la arribada de la tempesta fa que hagi d'espavilar-se per tal que no se'l emporti carrer avall
Terrassa (cap.46)
Les terrasses de la Rambla Catalunya són un gran reclam per a en Takat a l'hora de buscar quelcom per portar-se a la boca, troba la forma de passar desapercebut i cruspir-se un bon plat de calamars.
Doberman (cap.48)
Les jerarquies en els gossos existeixen, però el que també es veritat es que la llibertat es un factor molt important alhora de valorar qui ès el que riu l'últim.
El tió (cap.43)
És nadal i en Takat passeja per les parades del mercat de Santa Llúcia, li crida la atenció una parada on hi ha moltes cares que l'estàn mirant, decideix seguir una família que en compra una, a veure què passa.
Escombriaire (cap.40)
Takat s'acaba d'aixecar de la seva caixa, fa el mandra i immediatament passa per davant seu un gran núvol negre, quan es reposa de l'esglai, torna a passar, però de seguida li grunyi. No li agrada que el despertin així. Descobreix un escombraire amb cara de pocs amics. En Takat està molt empipat i aconsegueix amb el seu geni que l'escombraire fugi de "casa" seva.
Conills II (cap.24)
En Takat està descansant al parc on habitualment s'hi acosta quan hi ha quelcom que li colpeja al cap, són els conills que estan jugant al futbol i sense voler s'hi sent implicat.
Agility (cap.39)
A Montjuïc hi ha unes activitats per a gossos, concursos i pistes de obstacles que ell supera i no de la forma mes correcta, al final troba la seva recompensa.
Skate (cap.38)
Takat va passejant pel carrer i es creua amb un skater que gairebé l'atropella, ell el persegueix i l'intenta mossegar, fins que es troba en una plaça (Macba), on hi ha milers, acabarà muntat en un skate i saltant voreres!!
Conills III (cap.25)
Ara són els conills els que es prenen la venjança per la ma, i són els que ataquen a en Takat per tal que aprengui a no posar-se en el seu terreny.
Conills I (cap.23)
En Takat té la costum d'enterrar els ossos que no s'ha de menjar per una altra ocasió que tingui gana. Des-afortunadament se li acudeix enterrar-lo al territori dels conills, un error que pagarà car.
L'hort (cap.22)
A la nit en Takat es quan se sent millor per buscar menjar, es cola en un hort urbà però es troba amb uns habitants bastant molestos, els conills.
Estel (cap.21)
A la platja hi ha gent que esta fent anar estels, li agrada això de volar, i ho intenta, arriba a ser un "as" del vol sense motor.
Abella (cap.20)
Quan arriba el calor apareixen les mosques i les abelles, aquests molestos insectes fan que en Takat perdi la paciència, i elles que ho saben, el posen al límit.
El mercat (cap.18)
El mercat ofereix a en Takat tota la varietat de queviures possibles, se li fa la boca aigua i intenta provar tot el que pot, de cistell en cistell.
Cotorres (cap.17)
A en Takat li molesta el constant soroll que fan les cotorres que viuen a sobre de la palmera on està descansant, busca la manera més efectiva per fer que se'n vagin i no tornin.