Close

Mort de gana (cap.30)

Canal: Super 3
Programa: TaKaT, un gos de Barcelona
Título: Mort de gana (cap.30)
Descripcion: Takat té gana i veu passar per davant seu un camió amb una foto d'una gran salsitxa. Intueix el que hi ha dintre, i prepara una estratègia; Vol fer-se el mort perquè el conductor el reculli i l'entri dins del camió . Al final Takat s'empatxa de salsitxes.
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/takat-gos-barcelona/mort-de-gana-cap-30/video/4779934/

Otros vídeos de TaKaT, un gos de Barcelona en Super 3

La policia (cap.16)
En Takat se'n adona que la policia l'ha trobat, i busca totes les possibilitats per tal d'amagar-se, trucs i amagatalls per tal que no el "pesquin".
Ciment (cap.15)
Hi ha uns operaris de rehabilitació de paviments que estan acabant de posar ciment al terra, En Takat no pot evitar posar un peu al ciment fresc, i després l'altre, li agrada el dibuix que fa, fins que el descobreix l'operari.
Jocs de màgia (cap.10)
En Takat troba a dins d'una paperera una caixa que li reserva moltes sorpreses, tantes que acabara sent un mag accidental.
La font (cap.2)
Fa molta calor, en Takat té molta set i no troba aigua enlloc, fins que troba una font, però no sap com fer-s'ho per beure, amb el seu enginy al final aconsegueix la forma de refrescar-se.
Hummer (cap.51)
Acostumat a veure cotxes d'una mida considerable, no se'n sap avenir quan l'atropella un cotxe del seu mateix tamany, s'hi enfronta i surt guanyant.
Circ (cap.45)
Claveguera (cap.50)
Perseguint quelcom que ha caigut d'un camió de repartiment arriba a la claveguera, se les veurà amb una gran rata que també vol el mateix.
Músic (cap.47)
Takat passa pel costat d'un músic rondaire, (Rambles) es para i escolta la música que ara està tocant, segueix el ritme i comença a ballar de manera que els vianants acaben parant-se enfront del músic. Quan acaba la música, veuen que han tingut grans guanys, els quals es gasten en menjar.
El forn (cap.52)
La olor que fan els pastissos quan surten del forn és el que porta a en Takat fins el forn d'una pastisseria, s'atipa de pastes però li fan un efecte perillós a l'estomac.
Malson (cap.29)
En Takat està sota d'un banc al parc Güell amb un bon plat d'espaguettis, fins que una mà el segresta i el porta a una altra realitat que ell no vol, la seva escapada es una mica tumultuosa.
Lluna plena (cap.34)
La lluna plena és motiu per que alguns animals tinguin un comportament diferent, a en Takat el molesten les manifestacions públiques dels maulets dels gats.
Entrepà (cap.32)
En Takat va tranquil·lament pel carrer quan veu un nen que porta a la mà un entrepà que no vol menjar-se, la seva mare el va arrossegant per agafar l'autobús, en Takat els segueix per diferents carrers fins que troba la seva recompensa.
Xiclet (cap.27)
Un xiclet al terra, en Takat que se'l troba, que el mastega, i arriben els problemes quan se li enganxa tot.
Conills III (cap.25)
Ara són els conills els que es prenen la venjança per la ma, i són els que ataquen a en Takat per tal que aprengui a no posar-se en el seu terreny.
Conills I (cap.23)
En Takat té la costum d'enterrar els ossos que no s'ha de menjar per una altra ocasió que tingui gana. Des-afortunadament se li acudeix enterrar-lo al territori dels conills, un error que pagarà car.
L'hort (cap.22)
A la nit en Takat es quan se sent millor per buscar menjar, es cola en un hort urbà però es troba amb uns habitants bastant molestos, els conills.
Estel (cap.21)
A la platja hi ha gent que esta fent anar estels, li agrada això de volar, i ho intenta, arriba a ser un "as" del vol sense motor.
Abella (cap.20)
Quan arriba el calor apareixen les mosques i les abelles, aquests molestos insectes fan que en Takat perdi la paciència, i elles que ho saben, el posen al límit.
El mercat (cap.18)
El mercat ofereix a en Takat tota la varietat de queviures possibles, se li fa la boca aigua i intenta provar tot el que pot, de cistell en cistell.
Cotorres (cap.17)
A en Takat li molesta el constant soroll que fan les cotorres que viuen a sobre de la palmera on està descansant, busca la manera més efectiva per fer que se'n vagin i no tornin.
Aspersor (cap.19)
A en Takat el desperten unes gotetes que suaument li mullen la cara, és a sota d'un arbust en un parc públic, veu què és el que l'ha mullat i decideix posar-hi remei.
Frisbee (cap.13)
En Takat passeja per la platja, on hi ha gent que també passeja, pren el sol i juga amb diferents jocs. Li capta l'atenció un parell de nens que estan passant-se un frisbee entre ells, li agrada tant que intenta saltar per agafar-lo i veure què es aquest aparell que vola.
Pícnic (cap.11)
En Takat està dormint sota un arbust, i somia amb un bon dinar, enfront d'ell es col·loca una família que s'ha portat el seu menjar. Obre els ulls i que troben les seves pupil·les?
El lladre (cap.8)
En Takat té un amic que es propietari d'una botiga de queviures, de tant en tant s'hi passeja i li regalen un os, un dia hi apareix un lladre que vol robar a la botiga, en Takat li ho impedirà.
Pescador (cap.7)
En Takat té curiositat per veure què passa a l'escullera on hi ha molts pescadors mirant el mar, però de sobte es troba a dins del mar, al costat de peixos que de sobte s'en van cap a l'espigó. Al final apren la manera de tornar a terra.