Close

Volcans

Volcans és un viatge pel cicle de la vida a través de testimonis que pertanyen a diferents generacions. Des de la mort al naixement, coneixerem els punts de vista de persones a partir del què han viscut, viuen i encara han de viure.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: https://beteve.cat/volcans/

Episodios disponibles para ver online

L’albada 2 d'abril de 2019
El violoncel de l’Ian Hoffman anuncia que arribem al final d’aquesta nit. Ens saluden dos prínceps enamorats que es diuen Salvador i Patrick, sentim les alabances a la vida del Ramon Badia i retornem al batec del cor de la Pepa Guardiola, que li diu al seu net que tot anirà bé.
Els planetes 26 de març de 2019
Escolta el theremin del Quim Bertrán. Ara ja no hi ha senyals ni camí, només queda la intuïció. La que ha permès al Narcís Coderch esculpir la vida, la que té en Dídac Costa en crear un nou món o la que va portar al Xavier de Palau a descobrir que els planetes fan música.
Un sol dia 19 de març de 2019
Entre les gotes de pluja ens arriba la música de l’Albert Dondarza i la seva serra. Seiem davant les avies remeieres i les escoltem en silenci. Abans de continuar, en Juti Gusi reflexiona sobre cavalcar més enllà del que és possible.
Els xamans 13 de març de 2019
Els ulls de la Carme i en Ramon poden veure formes enmig del caos de la natura, el mateix caos que dicta els moviments de l’Esther Roca sota una lluna implacable. La cançó de la Jessica Mellado travessa les escorces dels arbres i arriba fins a la foguera on, a través de les flames del …
Les dones sàvies 5 de març de 2019
Seguint les ànimes que es disfressen de llum arribarem a casa de la Conxita, que mossega amb melangia però amb passió i, si anem més enllà, veurem la Regina que és capaç d’entrar i sortir del silenci fins i tot entre la multitud
La veritable vocació 26 de febrer de 2019
Abracem la natura que ens envolta i agafem una mica de la seva força per continuar. Mirem aquest cel estrellat i escoltem en Santi Roca parlar de la immensitat que ens envolta. Abans de tornar a caminar, la veu profunda de l’Ignasi ens reconforta amb la fortalesa d’un arbre centenari.
El pare, el fill i el Déu de la mort 19 de febrer de 2019
Un cop creuem el riu hi ha una riba totalment blanca que no tots podem imaginar. L’Elsa Estartus sap que hi ha molt més del que es pot veure, en Joan té la certesa de que ens vetllen aquells que no hi són però que encara ens estimen i en Jaume Mestres explica un conte …
Un lloc en el món 12 de febrer de 2019
En Kalic anuncia amb la seva banya que si busques respostes dins dels somnis només hi trobaràs més preguntes. Veurem el reflex de la Maria Pilar Curós, que mira de saber el resultat del seus sacrificis, el Ferran Bassaganya cercant el seu lloc en el món o en Bru que, conversant amb el seu pare, …
Els dimonis 5 de febrer de 2019
S’ha apagat la torxa i ens envolta la fosca. La por no trigarà a arribar. Seguirem a un dimoni anomenat Kalic que ens portarà fins a la Marta Darnés, que va aprendre a fer front a la por transformant-se en llum; i sentirem el crit de l’Iu Cortés en una història de creixement personal excepcional.
Pregàries 29 de gener de 2019
El camí s’espesseix, és fa difícil caminar i, malgrat tot, aquí només hi trobareu gent que somia en fer-nos més feliços. En Dídac Falguera, un pallasso que encara no té nom o l’Antonioni, un pintor que retrata les ombres i en Jordi Saban, que converteix l’absència i el patiment en un història d’amor genuí.
Les ninfes i el nibelung 22 de gener de 2019
Al voltant d’una soca encantada tres fades s’han reunit. La Neus parla amb les seves filles, la Núria i la Maria, mentre veu com els creixen les ales que les duran lluny de casa. Molt a prop, el Tete Barrionuevo explica entre ombres que el món i la foscor poden ser una mateixa cosa.
A les portes de Tannhäuser 15 de gener de 2019
Enmig d’una cinglera que enguany fou magma roent, retronarà la tempesta del timbal de l’Eliseu Huertas que farà caure el vel de la realitat on ens espera la Irene Farrero, que ha convertit un racó imaginari en tot un món i també el Lluís Clavero que contempla les estrelles i parla amb els que ja …
Llarg viatge vers la nit 8 de gener de 2019
Es pon el sol, el dia es retira per donar pas a la nit, on habiten els personatges de VOLCANS. La Pepa tanca els ulls i comença a somniar. Dins els somni, el guia ens acompanya en un viatge fascinant cap a la fosca, on recordarem el que és jugar, ballar i cantar-nos cançons abans …
Preludi 24 de juliol de 2017
Un viatge pel cicle de la vida a través de diferents generacions. Des de la mort al naixement, coneixerem els punts de vista de persones a partir del que han viscut, viuen i encara han de viure. Amb aquest capítol Volcans arriba al final del seu viatge retornant a l’origen a través del Teo, en …
Els consells del cor 20 de juliol de 2017
Grans veritats que només verbalitzem quan som ben menuts. Moltes preguntes perpetrades des de la innocència. Tot per fer, tot per saber.Un viatge per la infantesa amb el Marc, l’Ariadna, l’Elia, l’Andreu, la Nina i la Maria.
Cant de mi mateix 13 de juliol de 2017
Compartir el què tot just estem aprenent ara és prova de tot el què ens queda per aprendre. Pors, inseguretats, certeses i esdeveniments que confirmen que el camí per recórrer serà llarg i intens.La Clara, la Laia, l’Anna, la Gemma i la Júlia són les històries adolescents d’avui.
L’enigma i la resposta 6 de juliol de 2017
Aprendre, decidir equivocar-­se i gaudir… Meravellosa i fràgil joventut, i ara què? La Keiko, el Cristian, la Berta, la Núria, l’Eduard i la Intissar protagonitzen un episodi on els dubtes, les inquietuds i la fortalesa són al centre de les seves vides.        
La metamorfosi 29 de juny de 2017
Hi ha una línia molt fina que delimita la desgràcia de la prosperitat. Tot depèn amb quina mirada volem viure la nostra vida. Avui és el moment de l’Ana Belén, l’Albert, la Blanca, el Marc, l’Iris i el Víctor.
La bondat 22 de juny de 2017
La cerca de la perfecció pot conduir a la soledat. La insatisfacció crònica, sentir que sempre manca alguna cosa… Es pot ser feliç, així? Escoltem les experiències i reflexions del Ferran, l’Eshel, l’Hervé, la Gloria i l’Emma.
Els exploradors 15 de juny de 2017
Preparem les maletes i comencem el viatge. Pel camí trobarem mestres i també obstacles però abandonar mai no serà una opció. Sempre hi ha alternatives! Els volcans d’avui són l’Albert, dos Francescs, l’Imma i en Dani.
Et necessito sense fi 8 de juny de 2017
Superar-nos dia a dia, lluitar encara que sigui a contra corrent i descobrir el camí que ens depara la intuïció.Contemplem el coratge del Daniel, la Sandra, el Jordi, la Magda i la Marta a través de les seves vivències.
El camí no escollit 1 de juny de 2017
El cel i l’infern en diferents camins marcats per decisions que ofereixen respostes a algunes de les grans preguntes: com podem ser feliços?   Compartim les reflexions de la Carmen, el Ramon, l’Antonio, el Rafael i la Toñi.  
La pietat 25 de maig de 2017
La vida porta missatges sorprenents, potser tornem a néixer tot esperant el seu final. Cal dir les coses pel seu nom sense témer les conseqüències.La Pilar, la Josefine, la Montserrat, la Mercè i l’Assumpta protagonitzen el programa d’avui amb valentia i generositat.
El vespre 18 de maig de 2017
Anhels i desitjos que incrementen amb el pas dels anys. Preguntes que no et fas mai, i apareixen tot de cop. Som més lliures ara que abans? Respostes i més dubtes amb la Roser, l’Asunción, l’Anna, el Jordi, el Narcís i el Francesc.
Stromboli 11 de maig de 2017
L’alegria de viure. Aconseguir la força mitjançant l’acceptació de tot el què em passa. Perquè a mi? Sigui com sigui, sóc la suma de les meves accions, bones o dolentes.   Compartim les experiències vitals dels següents volcans: l’Alfred, la Ma Rosa, la Marta i l’Anunciación.    

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >