Close

Icones

Aquesta sèrie sobre arquitectura retrata 16 edificis de Barcelona, ​​la majoria dels quals conformen un perfil de la ciutat.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Arquitectura
URL: https://beteve.cat/icones/

Episodios disponibles para ver online

Hotel W: a veles plenes 24 de desembre de 2011
L’Hotel W és una de les icones arquitectòniques de Barcelona que més es veuen, per la seva situació privilegiada al port, davant de Ciutat Vella.
Institut de microcirurgia ocular IMO 17 de desembre de 2011
A l'Institut de microcirurgia ocular IMO conviuen el programa funcional i pragmàtic de les consultes i amb un espai públic de gran llibertat formal.
Torre Marenostrum: joc de miralls 10 de desembre de 2011
La seu de Gas Natural Fenosa (Torre Marenostrum) és un gratacels que sembla una gran torre però des de la Barceloneta sembla un edifici baix.
Diagonal Zero Zero: un far traslúcid 3 de desembre de 2011
L’edifici Diagonal Zero zero és el coronament de la via més llarga de la ciutat i un dels edificis més alts del barri del Fòrum.
Fundació Antoni Tàpies: elegància i pragmatisme 26 de novembre de 2011
La reforma de l’antiga editorial Montaner i Simon, obra de Luís Doménech i Montaner, és ara la seu de la Fundació Tàpies.
La Torrre de Collserola: un pes lleuger 19 de novembre de 2011
La Torre de Collserola és l’element artifical més visible de la ciutat i funciona com un contrapunt esvelt respecte la massa compacta del Tibidabo.
Campus de la Comunicació de Poblenou 12 de novembre de 2011
La Universitat Pompeu Fabra ha intentat sempre remodelar edificis existents. L’antiga Ca l’Aranyó ara és un centre de coneixement, amb canvis evidents.
Biblioteca Jaume Fuster: la muntanya artificial 5 de novembre de 2011
La Biblioteca Jaume Fuster a plaça Lesseps s’ha convertit en una de les més utilitzades de la ciutat, i ja és un dels edificis emblemàtics de Gràcia.
Can Travi 30B illa Fòrum: habitatge social 29 d'octubre de 2011
Des del Patronat Municipal de l’Habitatge i altres institucions municipals s’ha intentat sempre realitzar habitatges equiparables als del lliure mercat.
Torres Porta Fira: una parella orgánica 22 d'octubre de 2011
Les Torres Porta Fira són l’element arquitectònic més emblemàtic de l’ampliació de la Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat.
T1 Aeroport de Barcelona: una coberta continua 15 d'octubre de 2011
La terminal de l’Aeroport de Barcelona, la T-1, és un edifici el més clar i senzill possible. Està pensat per recorreguts i esperes confortables.
Mercat de Santa Caterina: estrats d’història 8 d'octubre de 2011
És un mercat dels ciutadans i no un espectacle de sí mateix, de manera que es pot viure tal i com els arquitectes l’havien pensat.
El Molino: un teatre vertical 1 d'octubre de 2011
El Molino és un dels teatres més emblemàtics del Paral·lel. Ara, amb la profunda reforma de l’edifici, El Molino torna a ser el far del Poble Sec. BOPBAA (Bohigas, Pla, Baquero) han recuperat les característiques més evidents de l’antic teatre. Darrera de la façana típica del Molino ha aparegut una nova façana, que de nit …
Media-TIC: la fàbrica del segle XXI 24 de setembre de 2011
El Media-TIC serà la seu de les noves empreses de la informació (Tecnología, Informació i Comunicació).
Parc de recerca biomèdica de Barcelona 17 de setembre de 2011
El Parc de Recerca és una de les grans infrastructures d’investigació de la ciutat. Està a primera línia de mar però no crida l’atenció, tot i tenir més de 20.000 m2 de despatxos i laboratoris.
Torre Agbar: un nou centre urbà 10 de setembre de 2011
La Torre Agbar s’ha convertit en un element destacat de l’skyline de la Barcelona del segle XXI, una ciutat preocupada per la seva imatge espectacular i conscient que el turisme es una de les seves fonts d'ingressos principal.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >