Close

Banda sonora

Sèrie documental on diferents personatges coneguts expliquen la seva vida quotidiana a través de les músiques i de les cançons que han marcat les seves vides. Una cançó per explicar la seva infantesa, una segona per recordar la seva joventut i una tercera que pugui explicar la seva maduresa.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Historia, Música
URL: https://beteve.cat/banda-sonora/

Episodios disponibles para ver online

Pepe Rubianes 28 d'abril de 2008
Aquesta setmana sabrem quina és la banda sonora de l'actor i humorista Pepe Rubianes.
Boris Izaguirre 10 de març de 2008
Aquesta setmana escoltarem la banda sonora del periodista i "showman" Boris Izaguirre.
Carles Flavià 28 de gener de 2008
El polifacètic Carles Flavià ens comentarà la banda sonora de la seva vida on sonen temes de Frank Sinatra, The Beatles i Gato Pérez, entre d'altres.
Queco Novell 21 de gener de 2008
Banda Sonora convida a l’actor Queco Novell qui recordarà aquelles cançons que més li agraden i que li transmeten certes sensacions.
Anna Barrachina 14 de gener de 2008
Aquesta setmana escoltarem la banda sonora de l’actriu Anna Barrachina. – Paraules d’amor – Amarraditos – Granito de sal – Aviones plateados
Elisenda Roca 7 de gener de 2008
Elisenda Roca, presentadora de 'La Tarda' a Barcelona tv, és la primera protagonista de la segona temporada de Banda Sonora.
Ferran Rañé 22 d'octubre de 2007
El pallasso de Charlie Rivel és el darrer personatge creat per l'actor Ferran Rañé. 'Quico el progre' o 'Makinavaja' formen part de la biografia professional d'aquest actor que va formar part de companyies com el Joglars o Dagoll Dagom.
Maruja Torres 10 de desembre de 2007
Aquesta setmana, coneixerem la banda sonora de Maruja Torres. La banda sonora de Maruja Torres: – Resistiré – La bien pagá – Tintarella di luna – Ne me quitte pas – Quand on est con, on est con – Me and Bobby McGee – Las bodas de Fígaro – Le Beirut
Toni Miró 3 de desembre de 2007
Aquesta setmana la Banda Sonora de Toni Miró, dissenyador de moda. La banda sonora de Toni Miró: – Just a gigoló – Light my fire – Naoy Marimba – Hound dog – What’s going on – So what – La leyenda del tiempo
Oriol Balaguer 26 de novembre de 2007
Revolucionari de la gastronomia i escultor de sucres i xocolates. Oriol Balaguer va obtenir als 22 el títol de millor mestre artesà pastisser espanyol
Amparo Moreno 19 de novembre de 2007
Amparo Moreno, una actriu de caràcter, ens descobreix una banda sonora plena de galants, berbenes i ganes de riure. La banda sonora d’Amparo Moreno: – Las tardes del Ritz – Quisiera ser – San Carlos club – Sex bomb – Dime – Adiós a la vida
Pau Donés 12 de novembre de 2007
Avui a 'Banda Sonora' tindrem al líder de Jarabe de Palo, Pau Donés, el qual farà un repàs per les cançons que al llarg de la seva vida l'han marcat.
Gemma Mengual 5 de novembre de 2007
Repassem la 'Banda Sonora' de la nedadora olímpica Gemma Mengual amb cançons interpretades per artistes i grups com Mecano, Luis Miguel, George Michael i New Kids On The Block, entre d’altres.
Montserrat Tura 29 d'octubre de 2007
'Banda Sonora ' recorda aquesta setmana amb la consellera de Justícia dela Generalitat de Catalunya, Montserrat Tura, les cançons que li agraden i que li evoquen determinats records. D’aquesta manera, escoltarem cançons d’intèrprets tan diversos com Bebe, Jaume Sisa, Paco Ibáñez o Keith Jarret.
Jaume Figueras 15 d'octubre de 2007
La vida de Jaume Figueras no s'entendria sense la màgia del cinema. Cronista cinematogràfic, pel seu costat han passat les grans estrelles del setè art.
Conrad Son 8 d'octubre de 2007
El nom de Conrad Son és sinònim de "sexe en català", un eufemisme que amaga un director, guionista, productor i actor dels films eròtics més internacionals que es produeixen a Catalunya.
Àngels Barceló 1 d'octubre de 2007
La caiguda del mur de Berlín, les guerres del Golf, l'11 de setembre: l'actualitat dels darrers 25 anys han passat per les mans d'aquesta periodista que ha presentat els informatius més prestigiosos de la televisió.
El Tricicle 24 de setembre de 2007
Els components del grup teatral El Tricicle són els protagonistes d'aquest segon capítol de 'Banda Sonora'. Amb Joan Gràcia, Carles Sants i Paco Mir descobrirem cançons romàntiques, rockeres, operístiques...
Ferran Adrià 17 de setembre de 2007
Estrelles Michelin, cuina mediterrània, portada dels diaris més importants del món, investigació, innovació: aquest és Ferran Adrià.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >