Close

Àrtic

Àrtic és el programa per estar al dia de la cultura de Barcelona en totes les seves vessants: arts escèniques i plàstiques, literatura, moda, disseny, arquitectura, art urbà, etc. De dilluns a dijous a les 21.25 h.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Cultura
URL: https://beteve.cat/artic/

Episodios disponibles para ver online

18 de març de 2019
El director del festival Kosmopolis, Juan Insúa, ens vista per explicar-nos-en la programació d’enguany. La Mireia Madroñero ens porta una selecció de cançons per celebrar l’arribada de la primavera.
7 pel·lícules que floreixen per primavera a la Filmoteca 18 de març de 2019
El cinquena edició del cicle que organitza l'Associació d'Amics del Jardí Botànic se celebra del 19 al 29 de març a la Filmoteca de Catalunya.
La primavera, la música altera 18 de març de 2019
La Mireia Madroñero fa una tria de 7 cançons molt primaverals i recentment publicades d'artistes com Tierra Whack, Vampire Weekend o Resina.
Entrevistem Juan Insua, director del Kosmópolis 18 de març de 2019
Entrevistem Juan Insua, director del CCCB Lab i del festival Kosmopolis, que comença una nova edició el dimecres 20 de març.
Sortegem tres abonaments dobles gratuïts pel Festival Emergents 18 de març de 2019
Regalem tres abonaments gratuïts per anar a escoltar tota la programació del Festival Emergents a L'Auditori, del 18 al 24 de març.
Què fer a Barcelona aquesta setmana 18 de març de 2019
Amb nens, en parella, gratis, originals... Barcelona és plena d'activitats culturals. A l''Àrtic' de betevé en seleccionem les més destacades cada setmana.
Festivals a Barcelona 2019: música per a tots els gustos 18 de març de 2019
Quins festivals de música el 2019 hi ha a Barcelona? Consulta tota l'agenda de concerts i festivals del 2019. Entrades, cartells i dates.
Teatre a Barcelona: Quines són les millors obres per veure? 18 de març de 2019
Vols veure les millors obres de Teatre a Barcelona? Consulta l'agenda i la cartellera de teatre. No saps què triar? T'oferim un tast de l'obra en vídeo!
Què ha passat amb Carme Elias i Vicky Peña? 14 de març de 2019
Entrevistem Carme Elias i Vicky Peña, que interpreten al Teatre Akadèmia 'Què va passar amb Bette Davis i Joan Crawford?'
8 sèries que has de veure abans de morir (o després) 14 de març de 2019
'The good place', 'After life', 'Sorry for your loss' o 'Altered carbon' són algunes de les vuit sèries que tracten la mort des de diferents gèneres.
On són les dones a Barcelona? 14 de març de 2019
On són les dones a Barcelona? Quan passegem per la ciutat veiem monuments i noms però gairebé sempre són d'homes. Fem dues rutes per descobrir les dones.
‘Mar de fons’, al Teatre Lliure de Gràcia 14 de març de 2019
'Mar de fons' arriba al Teatre Lliure de Gràcia durant el mes de març del 2019
Festival Jardins de Pedralbes 2019: tots els concerts i artistes 14 de març de 2019
El Festival Jardins de Pedralbes 2019 començarà a principis de juny. Seran més de 30 concerts. Consulta el cartell del festival a Pedralbes.
Vida Festival 2019: Totes les confirmacions 13 de març de 2019
Vida Festival 2019 és el festival de música de Vilanova i la Geltrú. Consulta les dates, cartell, entrades i preus del festival.
14 de març de 2019
Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol de Lax’n’Busto ens presenten el nou disc del grup, ‘Polièdric’. La Joana Marcè ens fa un repàs de les millors propostes de teatre i dansa de la ciutat. El Josep París ens descobreix alguns dels il·lustradors i convidats del Flic, festival d’experiències i creació literària infantil i juvenil.
La dansa, protagonista de la cartellera teatral 13 de març de 2019
Destaquem el festival 'Dansa. Quinzena metropolitana', i els espectacles 'Arma de construcción masiva', 'El desguace de las musas' i 'Lehman Trilogy'.
18 làmpades per fomentar el disseny social 13 de març de 2019
'ADAW / LLUM' és una instal·lació efímera resultat de la col·laboració del Museu del Disseny amb la Fundació Adsis i l'escola EINA.
Estrenem videoclip: ‘Avís de Visita’ de Coàgul & Escama Serrada 13 de març de 2019
A l''Àrtic' estrenem el videoclip 'Avís de Visita', tema del disc 'Sub Luna Regis', un projecte de música experimental de Coàgul i Escama Serrada.
Lax’n’Busto i un poliedre amb set cares 13 de març de 2019
Els Lax'n'Busto publiquen 'Polièdric', nou treball després del comiat de Salva Racero, en què intervenen set cantants, entre els quals hi ha Pemi Fortuny.
La creació literària infantil i juvenil arriba al Festival Flic 2019 13 de març de 2019
El 15 i 16 de març se celebra la fira literària infantil al Museu del Disseny i l''Àrtic' presenta alguns dels il·lustradors i pedagogs que hi participen.
Entrades per ‘Lehman Trilogy’: un sorteig per anar al teatre a Barcelona 13 de març de 2019
Voleu entrades gratis per anar al teatre a Barcelona? Participeu en el sorteig de l''Àrtic' i aneu a veure les millors obres de teatre de Barcelona del moment!
Com ha canviat Netflix el cinema? 12 de març de 2019
Amb Desirée de Fez i Toni Vall parlem de com les plataformes de "video on demand" com Netflix o Filmin han revolucionat el cinema.
Dansa. Quinzena metropolitana: més enllà dels escenaris 12 de març de 2019
15 dies, 9 ciutats, quasi 200 activitats i més de 70 espectacles són algunes de les xifres d'una iniciativa que pretén donar visibilitat a la dansa.
13 de març de 2019
Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol de Lax’n’Busto ens presenten el nou disc del grup, ‘Polièdric’. La Joana Marcè ens fa un repàs de les millors propostes de teatre i dansa de la ciutat. El Josep París ens descobreix alguns dels il·lustradors i convidats del Flic, festival d’experiències i creació literària infantil i juvenil.
6 còmics amb dones poderoses 12 de març de 2019
'Velvet', 'Promethea', 'Persèpolis' o 'La capitana Marvel' són alguns dels còmics que tenen dones protagonistes que trenquen estereotips.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >