Close

Àrtic

Àrtic és el programa per estar al dia de la cultura de Barcelona en totes les seves vessants: arts escèniques i plàstiques, literatura, moda, disseny, arquitectura, art urbà, etc. De dilluns a dijous a les 21.25 h.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Cultura
URL: https://beteve.cat/artic/

Episodios disponibles para ver online

Jordi Corominas i l’art de passejar 18 de juliol de 2019
Passegem amb l'autor de 'Paràgrafs de Barcelona', Jordi Corominas, pels indrets que passen més inadvertits de la ciutat de Barcelona.
El mapa vital de Blanca Portillo i José Luis García-Pérez 18 de juliol de 2019
Entrevistem Blanca Portillo i José Luis García-Pérez, que presenten al festival Grec el text de Juan Mayorga, 'El cartógrafo'.
9 poemes per anar-se’n de vacances 18 de juliol de 2019
L'estiu, el mar, les vacances o, fins i tot, la migdiada són protagonistes d'alguns poemes de Josep Carner, Mireia Calafell o Joan Maragall, entre d'altres.
18 de juliol de 2019
L’actriu Blanca Portillo i l’actor José Luis García ens presenten ‘El cartógrafo’. Míriam Cano i Josep Pedrals ens reciten alguns poemes inspirats en l’estiu.
Àlex Eslava: “Cap emissora musical va voler punxar Txarango” 17 de juliol de 2019
Amb motiu del seu 30 aniversari, Discmedi ha publicat un llibre, escrit pel periodista musical Jordi Bianciotto, que repassa la trajectòria del segell.
L’armari operístic de Montserrat Caballé 17 de juliol de 2019
El museu adquireix set vestits amb què la soprano catalana va donar veu a personatges com Maria Stuarda, Tosca i Elisabetta de Valois.
Els imprescindibles de la segona meitat del Grec 2019 17 de juliol de 2019
Lola Arias o Isabelle Huppert són alguns dels noms que no us podeu perdre del que queda de festival Grec 2019, segons el Xavi Pardo i l'Aída Pallarès.
Les vacances i els viatges a través de l’art 17 de juliol de 2019
Paul Gauguin, Henri Matisse, Diego Velázquez o Duane Hanson són alguns dels pintors que han plasmat les vacances i els viatges en les seves pintures.
16 de juliol de 2019
Ens citem amb el duet electrònic The Pinker Tones i el conjunt de cordes Quartet Brossa, que acaben de publicar el disc ‘Leon’, sobre la vida i l’obra del músic rus Leon Theremin. L’Anna Pou repassa la història de com la pintura i l’art han representat el turisme i els viatges.
Voleu entrades per veure Cesc Gelabert al festival Grec 2019? 16 de juliol de 2019
Sorteig d'entrades per a 'Framing time', de Cesc Gelabert, al Festival Grec 2019. Juga amb nosaltres i guanya 2 entrades per gaudir de les nits d'estiu!
The Pinker Tones i Quartet Brossa presenten ‘Leon’ al Sónar+D 16 de juliol de 2019
Parlem amb The Pinker Tones i el Quartet Brossa, creadors del disc i l'espectacle 'Leon', un projecte que suma electrònica i instruments clàssics de corda.
9 èxits d’estiu internacionals: de Nova Zelanda a Tanzània 16 de juliol de 2019
Quines són les cançons de l'estiu 2019 a altres països del món? Aquesta és la nostra llista d'èxits internacionals: Badshah, Drax Project i més!
Sónar 2019 a Barcelona: tota la informació del festival de música electrònica 16 de juliol de 2019
Tot el cartell del Sónar 2019 a Barcelona: artistes, concerts i entrades... Concerts i artistes del Sónar de Nit i de Dia i el Sónar+D.
15 de juliol de 2019
L’actor Gonzalo Cunill ens presenta ‘Enciclopedia de fenómenos paranormales Pippo y Ricardo’, un espectacle inclòs al festival Grec. El Josep París ha anat a veure com es constitueix el Parlament Ciutadà Cultural, un espai de reflexió i diàleg que ha concretat un conjunt de propostes per enviar els representants polítics.
L’enciclopèdia de fenòmens paranormals de Gonzalo Cunill 15 de juliol de 2019
Entrevistem l'actor argentí Gonzalo Cunill, que protagonitza l'espectacle 'Enciclopedia de fenómenos paranormales Pippo y Ricardo'.
La cultura independent s’uneix al Parlament Ciutadà de Cultura 15 de juliol de 2019
Descobrim el Parlament Ciutadà de Cultura, un espai que vol incidir en les polítiques culturals impulsades per l'Ajuntament de Barcelona.
Festivals a Barcelona 2019: música per a tots els gustos 15 de juny de 2019
Quins festivals de música el 2019 hi ha a Barcelona? Consulta tota l'agenda de concerts i festivals del 2019. Entrades, cartells i dates.
Festival Pedralbes 2019: tota la programació de concerts als jardins 15 de juliol de 2019
Programa del Festival Jardins de Pedralbes 2019: Consulta el cartell de concerts del Pedralbes Festival a Barcelona: Mariah Carey, La Casa Azul, Izal...
Les 8 millors sèries de l’estiu: 4 estrenes i 4 retorns molt esperats 12 de juliol de 2019
Selecció de les millors sèries de l'estiu 2019. Tornen 'Stranger Things' i 'Glow' però també noves apostes com 'La voz más alta' o 'The Boys'.
Els Vespres de la UB: programa de concerts gratuïts per a les nits d’estiu 12 de juliol de 2019
Tornen els Vespres de la UB a l'estiu 2019: concerts gratuïts a l'Edifici Històric de la UB per a ls nits de juliol amb concerts a l'aire lliure.
Les variacions profanes de Marta Pessarrodona 11 de juliol de 2019
Entrevistem l'escriptora Marta Pessarrodona, que presenta el poemari 'Variacions profanes' i que ha guanyat el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes.
5 còmics calents per a l’estiu, però refrescants (sí, és possible) 11 de juliol de 2019
No saps què llegir a l'estiu? Mira la nostra selecció de còmics relacionats amb la calor i refresca't: canvi climàtic, estius melancòlics o ventiladors.
Laura Jou debuta al cinema amb ‘La vida sense la Sara Amat’ 11 de juliol de 2019
Entrevistem Laura Jou, assessora d'actors infantils i exactriu, que dirigeix el seu primer llargmetratge a 'La vida sense la Sara Amat'.
10 de juliol de 2019
Laura Jou ens presenta la pel·lícula ‘La vida sense la Sara Amat’. L’Òscar Broc ens porta còmics que tenen la calor, el sol i fins i tot el com a elements protagonistes. Els Pirates presenten el seu primer espectacle de gran format dins del festival Grec, ‘Les feres de Shakespeare’, i l’Esther Castarnado ens ho …
Cruïlla de Tardor 2019: artistes confirmats del festival a Barcelona 10 de juliol de 2019
Consulta tota la programació del Festival Cruïlla de Tardor 2019 a Barcelona: concerts, entrades, horaris, preus i tots els artistes del festival.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >