Close

Tube d'estrena

Els projectes amb més èxit que han passat pel ‘Tube d’assaig’ estrenen nous capítols al ‘Tube d’estrena’. Per aquí hi passaran Kim amb K, Follo ergo sum, La princesa Tetasuko o Showbusiness.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: https://beteve.cat/tube-destrena/

Episodios disponibles para ver online

Chiripa y Falla: Encerrado 21 de juliol de 2019
Després d'acomiadar-se de la Clàudia, l'Alex es queda tancat al pis en el qual han passat la nit i busca la manera de sortir.
Chiripa y Falla: Exit 14 de juliol de 2019
L'Alex rep la visita dels seus pares, ell els ha explicat que és un comediant d'èxit a Barcelona. Se les haurà d'enginyar per demostrar-ho.
Chiripa y Falla: Man things 7 de juliol de 2019
L’Alex intenta recuperar el temps perdut amb el Juan i li ensenya tot allò que considera que un pare li ha de transmetre-li al seu fill.
Chiripa y Falla: Tocando el cielo 30 de juny de 2019
Després de passar 3 dies tancat a casa la Marga, l'Alex troba una excusa per sortir-hi. Mentre passeja es troba amb un anunci enganxat a un semàfor que li garanteix un canvi de vida.
Chiripa y Falla: La gralla 23 de juny de 2019
La Lucía li ofereix a l'Àlex quedar-se a dormir uns dies a casa de la seva amiga Marga, un cop aconsegueix instal·lar-s'hi té un somni premonitori que probablement no el portarà enlloc.
Chiripa y Falla: El hijo de la novia 13 de juny de 2019
L'Alex és un jove anglès de 22 anys que passa per una crisi existencial. Un cop abandona Londres, una exparella el convida a Barcelona per explicar-li una cosa.
No we can’t: No ens droguem 9 de juny de 2019
El Francesc marxa a Turquia, amb la Laia i el Jordi, perquè li ha tocat una beca actoral amb el professor Giorgio Nardo.
No we can’t: Ens sobra talent 2 de juny de 2019
Com que l’empresa ja està en números vermells, la Marta i el Francesc (o més aviat el Francesc) decideixen fer un finançament col·lectiu per recaptar diners. Ell Jordi i la Laia col·laboren en aquesta empresa amb tota la seva falta de consciència i sensatesa. La Gemma aconsella a la Marta que fugi del negoci de …
No we can’t: Tenim amics 26 de maig de 2019
Per posar a prova el negoci, el Francesc i la Marta conviden quatre amics a tastar la seva paella. La Rosa és una professora neuròtica.
No we can’t: Som emprenedors 19 de maig de 2019
Com que en temps de crisi s’ha de ser emprenedor i valent, encara que no tinguis ni idea de com fer-ho, la Marta i el Francesc decideixen muntar un negoci de paelles a domicili. El desastre està assegurat.
Piezas: Por fin 5 de maig de 2019
El Sergio rep una bona notícia i no sap com plantejar-la a casa. Vida laboral i familiar xoquen frontalment, i el Sergio i l'Amanda hauran de trobar un solució.
Piezas: Desengaño 28 d'abril de 2019
S'apropa el primer aniversari de la petita i la paternitat ha arrasat la seva vida. Qualsevol situació pot generar tensió i conflicte.
Piezas: Ser o no ser 21 d'abril de 2019
Després de saber que serà pare, el Sergio entra en una mar de dubtes. La situació actual no s’assembla en la que s’havia imaginat. Per no tenir, no té ni una relació seriosa amb la mare.
Piezas: Sin máscara 14 d'abril de 2019
El Sergio continua superant-se quan toca fons en l’àmbit laboral. Les feines són cada vegada més terribles, més ridícules. Mentre, rep la confirmació de la seva propera paternitat.
Kim amb k: Joaquim Escudella 3 de desembre de 2018
Recuperar l’essència és imprescindible per poder renovar-se. No podem deixar de ser qui som. I en aquest conflicte és on es troba en Kim. Després de tot, haurà canviat en alguna cosa?
Kim amb k: Art 3 de desembre de 2018
Trobar-se a un mateix mai no ha estat fàcil, i menys quan ets en Kim amb K. En aquest episodi descobreix que ha viscut enganyat i que per ser ell en estat pur s’ha de conèixer introspectivament.
Kim amb k: Família 26 de novembre de 2018
Les drogues no són bones i menys si et creus amb superpoders quan les prens. Enmig d’aquesta explosió d’emocions, la seva mare li té preparada una sorpresa que potser no li acabarà d’agradar gaire.
Kim amb k: Followers 26 de novembre de 2018
En Kim ha tocat fons. Només el pot animar sortir de festa. Els seus amics li fan una sorpresa per donar-li una mica d’ànims i que guanyi algun seguidor. Aconseguirà en Kim retrobar-se?
Kim amb k: Amigo 19 de novembre de 2018
Fa temps que en Kim no té ingressos, per això la seva mare li insisteix que trobi una feina per pagar el lloguer. Aconseguirà treballar en alguna cosa més que en passar l’estona?
Kim amb k: Filtres 18 de novembre de 2018
Sí, Kim amb K no pot deixar de fer fotos. Ens ha convidat a una sessió amb dues models professionals. Pot ser un bon moment per retrobar-se. El futur d’en Kim està a les seves mans.
Kim amb k: Love is the answer 13 de novembre de 2018
Després de l’ensopegada amb el sector musical, a en Kim no li queda més remei que culpar a la falta d’amor. Tinder se li apareix com la gran esperança. Trobarà la solució a la seva crisi en el cor d’una noia?
Kim amb k: Yo vui ser traperu 13 de novembre de 2018
El trap està de moda i en Kim ho sap. Per això intentarà obrir-se camí en el món d’aquest gènere musical. Potser som davant d’un nou talent de la música urbana!
Kim amb K: Inspira’t 6 de novembre de 2018
Renovar-se és un repte per a en Kim amb K, per això a part dels seus amics intenta buscar en els llibres d’autoajuda un al·licient per despertar aquesta mancança de creativitat per combatre l’Albertix, un instagramer que pel que sembla li està robant seguidors.
Kim amb K: Renovar-se o morir 4 de novembre de 2018
Kim amb K, dins de la seva crisi existencial habitual com a futur instagramer, decideix fer el salt a la televisió a partir d’un anunci. Això el portarà a la necessitat de renovar-se.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >