Close

Tube d'estrena

Els projectes amb més èxit que han passat pel ‘Tube d’assaig’ estrenen nous capítols al ‘Tube d’estrena’. Per aquí hi passaran Kim amb K, Follo ergo sum, La princesa Tetasuko o Showbusiness.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: https://beteve.cat/tube-destrena/

Episodios disponibles para ver online

Kim amb k: Joaquim Escudella 3 de desembre de 2018
Recuperar l’essència és imprescindible per poder renovar-se. No podem deixar de ser qui som. I en aquest conflicte és on es troba en Kim. Després de tot, haurà canviat en alguna cosa?
Kim amb k: Art 3 de desembre de 2018
Trobar-se a un mateix mai no ha estat fàcil, i menys quan ets en Kim amb K. En aquest episodi descobreix que ha viscut enganyat i que per ser ell en estat pur s’ha de conèixer introspectivament.
Kim amb k: Família 26 de novembre de 2018
Les drogues no són bones i menys si et creus amb superpoders quan les prens. Enmig d’aquesta explosió d’emocions, la seva mare li té preparada una sorpresa que potser no li acabarà d’agradar gaire.
Kim amb k: Followers 26 de novembre de 2018
En Kim ha tocat fons. Només el pot animar sortir de festa. Els seus amics li fan una sorpresa per donar-li una mica d’ànims i que guanyi algun seguidor. Aconseguirà en Kim retrobar-se?
Kim amb k: Amigo 19 de novembre de 2018
Fa temps que en Kim no té ingressos, per això la seva mare li insisteix que trobi una feina per pagar el lloguer. Aconseguirà treballar en alguna cosa més que en passar l’estona?
Kim amb k: Filtres 18 de novembre de 2018
Sí, Kim amb K no pot deixar de fer fotos. Ens ha convidat a una sessió amb dues models professionals. Pot ser un bon moment per retrobar-se. El futur d’en Kim està a les seves mans.
Kim amb k: Love is the answer 13 de novembre de 2018
Després de l’ensopegada amb el sector musical, a en Kim no li queda més remei que culpar a la falta d’amor. Tinder se li apareix com la gran esperança. Trobarà la solució a la seva crisi en el cor d’una noia?
Kim amb k: Yo vui ser traperu 13 de novembre de 2018
El trap està de moda i en Kim ho sap. Per això intentarà obrir-se camí en el món d’aquest gènere musical. Potser som davant d’un nou talent de la música urbana!
Kim amb K: Inspira’t 6 de novembre de 2018
Renovar-se és un repte per a en Kim amb K, per això a part dels seus amics intenta buscar en els llibres d’autoajuda un al·licient per despertar aquesta mancança de creativitat per combatre l’Albertix, un instagramer que pel que sembla li està robant seguidors.
Kim amb K: Renovar-se o morir 4 de novembre de 2018
Kim amb K, dins de la seva crisi existencial habitual com a futur instagramer, decideix fer el salt a la televisió a partir d’un anunci. Això el portarà a la necessitat de renovar-se.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >