Close

Feeel

Feeel és un programa de música en directe. Oferim una manera de descobrir i seguir el rastre del panorama musical català.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Música
URL: https://beteve.cat/feeel/

Episodios disponibles para ver online

Samxsen 29 d'abril de 2019
Leiti Sen i Sam Davies són els nous creadors de tendències de la música urbana per excel·lència.
Fatamorgana 21 d'abril de 2019
Patrycja i Louis són dos sagitaris nascuts el mateix dia, un a Varsòvia i l’altre a Londres, i amb Fatamorgana han creat una realitat onírica i paral·lela on habiten conjuntament. El seu debut, ‘Terra Alta’, es va exhaurir al mes de sortit i ara comencen una gira europea que culminarà el 4 de maig a …
Irreal 7 d'abril de 2019
Irreal va començar tot just a l’estiu del 2018, marcats pel concert de Morpheme a l’ateneu llibertari La Biblio, de Trinitat Vella. Amb membres de Destino Final, Barcelona, Ultra, Nosa i Una Bestia Incontrolable, van decidir que tenien ganes de tornar als orígens, al hardcore més cru.
Pinpilinpussies 31 de març de 2019
Ane Barcena i Raquel Pagès són un power-duo meravellós, la simbiosis perfecta. S’intercanvien els instruments, s’intercanvien els rols a l’hora de fer cançons i, si volguessin, es poden intercanviar els sostenidors. Tenen la mateixa talla: 80/B, que també és el títol del seu EP debut.
Marina Herlop 24 de març de 2019
Marina Herlop creu que la música podría existir en un món sense humans. I ben bé el seu segon àlbum, ‘Babasha’ (Aloud Music, 2018) té unes composicions de piano avantguardista i unes lletres en un idioma inventat que s’escapen dels llenguatges musicals que coneixem fins ara.
Siwo 17 de març de 2019
Tenim la sort que artistes com Simonal Bie, que és músic, ballarí i productor, ens acosten a les noves accepcions de l’afrofuturisme i trenquen amb la visió eurocentrista general. Membre de Moya Kalongo o Nu Epoque, ara estrena el seu projecte personal, Siwo, amb l’EP de debut ‘Stand for’ (2018).
Marialluïsa 10 de març de 2019
Tan sols estàvem començant a descobrir què és (i que no és) el pop metafísic i ja tenim aquí la segona onada que ens arriba directe d’Igualada.
Microfeel 3 de març de 2019
Microfeel és el projecte audiovisual de l’argentí Sebastian Seifert. Resident a Barcelona des del 2002, s’ha convertit en un dels ambaixadors internacionals del festival Mutek i també en un dels artistes de referencia del recent segell barceloní Sevendipia Records. Ens visita al plató per parlar-nos de l’estrena que farà en aquesta propera edició del festival.
Los Sara Fontán 24 de febrer de 2019
Sara Fontán dedica el 60 % del seu temps a revolucionar les aules de música. El 40 % restant el fa servir per desafiar la indústria amb un projecte personal en què converteix el violí en un instrument lliure.
La Goony Chonga 17 de febrer de 2019
Des de Miami, amb residència a Los Angeles. La Goony Chonga és una de les representants de l’increment de poder de la cultura llatina als Estats Units. Sensualitat, respecte i orgull de barri són les claus d’una artista bilingüe que des del 2012 defensa la cultura chonga i utilitza l’erotisme com una arma reversible. Coneguda …
Side Chick 10 de febrer de 2019
Diuen que fer música en banda és el més semblant a una orgia, se sincronitzen les freqüències cerebrals de totes les implicades en un mateix procés. Podria descriure perfectament el que succeeix a Side Chick. Es van coneixer a través de Tinder. Fan glam-rock hedonista.
Crim 3 de febrer de 2019
Si als 80 l’esperança del hardcore català era a Banyoles i fa una dècada tenia la meca al Molí de la Roca, ara tenim totes la vista clavada a Tarragona gràcies als Crim. Des del 2011 estan en auge, sense permetre’s ni una fisura, i és considerada una de les millors bandes del punk-rock estatal. …
Moves 27 de gener de 2019
Jacqueline Seligmann i Matías Segovia lideren una banda de set personalitats inspirades per la narrativa cinematogràfica de la música i els grans poetes del rock.
Egosex 20 de gener de 2019
Egosex té una personalitat tan magnètica com el seu nom i amb mig any s'ha convertit en una de les identitats disposades a afegir noves accepcions a la música.
Seward 13 de gener de 2019
Contra la mort per inanició, aquí tenim els Seward. Activistes sonors, tant pel que fa a l’experimentació musical com a l’acció directa dins el sector. Han format el Sindicat de Músics de Catalunya.
Guillamino 7 de gener de 2019
En Pau Guillemet és un músic omnívor. Endevinar per quines vessants anirà el proper disc de Guillamino és una aposta curiosa d’encertar: sigui revaloritzant el cançoner pop dels 60 amb ‘La pols i l’era’ o el house amb Olde Gods. I té una llista exquisita i llarguíssima de col·laboradors que van de Llibert Fortuny a …
Les millors actuacions del Feeel 2018 (3) 4 de gener de 2019
Al Feeel, aprfitem el Nadal per fer un repàs del bo i millor que ha passat pel programa.
Les millors actuacions del Feeel 2018 (2) 31 de desembre de 2018
Al Feeel aprofitem el Nadal per fer un repàs del millor que ha passat pel programa.
Les millors actuacions del Feeel 2018 25 de desembre de 2018
Nubla 18 de desembre de 2018
La Luciana Carlevaro retorna després de set anys vivint la música fora del focus mediàtic. I ho fa amb l’àlbum ‘Multiplexpo’ (Hidden Track, 2018), que superposa la seva sensibilitat artística a sobre de versions d’altres artistes, aconseguint traslladar màgicament a la música el procés fotogràfic de l’exposició múltiple.
Museless 10 de desembre de 2018
La Laura Llopart és una reina; domina la forma i el contingut; la música clàssica i l’electrònica avantguardista. Té un bon directe audiovisual que ha passejat pel Sónar, Eurosonic o el SXSW i ha publicat el seu disc debut, ‘Dichotomic History’, a Luup Records, que és un segell de dones valentes.
Maruja Limón 4 de desembre de 2018
Maruja Limón són cinc artistes que, com la protagonista de la cançó, devoren la vida, parlen amb fluïdesa de les seves emocions i reaccionen, valentes. A la plaça, s’hi fa vida i elles diuen que la seva música està pensada per sentir-se allà. Sabors forts, colors que obren la gana i sentiments a flor de …
Cora Novoa 26 de novembre de 2018
Presentar la Cora Novoa és fer una llista extensa de càrrecs, però en farem un resum. És discjòquei, productora i mentora. Té un segell propi, Seeking The Velvet, que connecta música, art i disseny. Ha estat la primera dona en guanyar els Vicious Awards: categoria millor DJ de l’any del 2016-2017.
Cora Novoa, la polifacètica DJ visita el ‘Feeel’ 20 de novembre de 2018
Cora Novoa actuarà al 'Feeel', de betevé, el 26 de novembre. Mira aquest vídeo resum del concert de la discjòquei que barreja música, art i disseny [VÍDEO]
Desert 20 de novembre de 2018
Cristina Checa i Eloi Caballé han treballat sempre des d’un background tecnològic, per això , amb el seu projecte a duo construeixen unes bases electròniques multidimensionals.

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de betevé >