Close

Ciutadà novell

A Queco Novell li agrada la seva ciutat. Li agrada descobrir la Barcelona que no coneixem i aprendre. L’actor i periodista Queco Novell es converteix cada setmana en Ciutadà novell, en una sèrie per a betevé amb continguts exclusius per al canal de YouTube.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: https://beteve.cat/ciutada-novell/

Episodios disponibles para ver online

Què s’amaga rere el Gran Teatre del Liceu 22 de juny de 2018
El Ciutadà Novell entra al Liceu per descobrir com és per dins i qui fa funcionar el gran temple de l’òpera de Barcelona.
Resum 29 de juny de 2018
En Queco Novell fa un repàs per tots els llocs on ha après alguna cosa en aquesta primera temporada de Ciutadà novell.
Mercabarna 15 de juny de 2018
Queco Novell té un dia per endinsar-se en una autèntica ciutat alimentària, el motor econòmic de Barcelona i el rebost de Catalunya. Aquí, el ‘Ciutadà novell’ hi aprèn a negociar el preu del peix, a preparar una vedella per a la venda i a entendre la feina diària d’un majorista de la fruita. Però també …
C.A.R. 8 de juny de 2018
Queco Novell es posa vambes i roba còmoda per descobrir si dins seu -molt endins- hi ha un esportista frustrat que encara és a temps de posar-se a l’altura dels atletes que entrenen i viuen al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.
Port de Barcelona 31 de maig de 2018
Tan bon punt entra dins del port de Barcelona, Queco Novell salpa a la mar per acompanyar un pràctic en una maniobra difícil: amarrar un vaixell ple de contenidors. Aquest només és el punt de partida del dia que el ‘Ciutadà novell’ passarà en un espai immens i desconegut pels ciutadans de Barcelona.
Zoo de Barcelona 24 de maig de 2018
Queco Novell té un dia per saber com és per dins el Zoo i qui el fa funcionar, i tot en un moment en què aquesta institució pública està en una fase intensa de transformació.
Guàrdia Urbana 17 de maig de 2018
Queco Novell no ha volgut ser mai policia, però les seves ganes d’aprendre el porten a convertir-se, per un dia, en un dels 240 agents de la Guàrdia Urbana que donen servei al districte de l’Eixample. A la reunió matinal a la comissaria, li encarreguen una missió: patrullar per la ciutat.
Cementiri de Montjuïc 10 de maig de 2018
Queco Novell té un dia per descobrir el cementiri més gran dels nou que hi ha a la ciutat, el cementiri de Montjuïc. Una conversa amb l’enterramorts, la visita al taller de làpides, el fet d’anar a triar una urna o de dissenyar un epitafi per a la posteritat obligaran Queco Novell a enfrontar-se amb …
Hospital Vall d’Hebron 3 de maig de 2018
Metro de Barcelona 26 d'abril de 2018
Barcelona té una xarxa de metro que funciona com un rellotge, i el ‘Ciutadà novell’ s’endinsa en les seves entranyes i coneix com funciona el gran Centre de Control de Metro de la Sagrera. Queco Novell aprèn a gestionar el trànsit al subsol, per un dia i sense que serveixi de precedent es converteix en …
Un ciutadà novell al metro de Barcelona 21 d'abril de 2018
Barcelona té una xarxa de metro que funciona com un rellotge. ‘Ciutadà novell’ s’endinsa a les seves entranyes i coneix com funciona al gran Centre de Control de Metro de la Sagrera, on Queco Novell aprèn a gestionar el trànsit al subsòl i es converteix en la veu del metro. També es posarà als comandaments …
El ciutadà novell aterra a betevé 20 d'abril de 2018
A Queco Novell li agrada la seva ciutat. Li agrada descobrir la Barcelona que no coneixem i aprendre. A partir del proper 27 d’abril, l’actor i periodista es converteix cada setmana en Ciutadà novell, en una sèrie per a betevé i amb continguts exclusius per al canal YouTube.
Queco Novell presenta Ciutadà Novell 1 d'abril de 2018
El Queco Novell i el seu mini jo són els conductors del programa Ciutadà Novell, un espai per descobrir racons amagats de Barcelona.
Aquest és l’equip que fa possible Ciutadà Novell 1 d'abril de 2018
A Queco Novell li agrada la seva ciutat. Li agrada descobrir la Barcelona que no coneixem i aprendre. L’actor i periodista es converteix cada setmana en Ciutadà novell, en una sèrie per a betevé amb continguts exclusius per al canal de YouTube.   Crèdits del programa Producció executiva: Francesc Escribano, David Felani Productor delegat betevé: …

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >