Close

Doc's

Doc’s és un programa dedicat al món dels documentals que obre una finestra per projectar el treball de les universitats i dels joves creadors de la ciutat.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: https://beteve.cat/docs/

Episodios disponibles para ver online

Mundo Serejum 27 d'abril de 2019
Aquesta setmana al Doc’s, dues propostes: una sobre la discriminació de gènere en el món audiovisual i després les emocions i lesexperiències de gent que un dia van haver de migrar. Dues propostes filmades, guionitzades i muntades per estudiants.
Memòries del pi 20 d'abril de 2019
Aquesta setmana al Doc’s, dues propostes documentals fetes per alumnes de primària i secundària. Una ens explica la història del pi de Sant Pere de Ribes, tot un símbol del pobleque l’any 2017 va caure després d’una forta ventada. I la segona proposta ens endinsa en el barri de la Trinitat Nova.
Cartes del front i la rereguarda 13 d'abril de 2019
Aquesta setmana al Doc’s, històries sobre la Guerra Civil. 4 històries independents que ens parlen de persones que van viure el conflicte bèl·lic i que reivindiquen la importància de recordar-ho.
Moussa y la educación del boxeo 6 d'abril de 2019
Aquesta setmana al Doc’s, veurem com la boxa pot canviar la vida. És l’experiència del Moussa, un jove boxejador que va esquivar el camí equivocat i que somia ser campió del món.
Aquest és l’equip que fa possible Doc’s 1 de juny de 2018
Doc’s és un espai dedicat al món dels documentals que obre una finestra per projectar el treball de les universitats i dels joves creadors de la ciutat.   Crèdits del programa: Direcció i presentació: Olga València Coordinació i producció: Gemma Gallèn  
Olga Valencia ens presenta el Doc’s 1 de juny de 2018
Olga Valencia dirigeix Doc’s, la finestra als documentals dels joves creadors de la ciutat a betevé.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >