Close

Doc's

Doc’s és un programa dedicat al món dels documentals que obre una finestra per projectar el treball de les universitats i dels joves creadors de la ciutat.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: https://beteve.cat/docs/

Episodios disponibles para ver online

Sentir i guarnir 13 de juliol de 2019
Aquesta setmana al Doc’s, us mostrem tota la feina, la voluntat i el veïnatge que hi ha darrere les festes de Gràcia. Un esdeveniment barceloní que ha perdurat 200 anys i que ha adquirit la categoria d’universal. Els seus protagonistes ens revelen els secrets.
Landskating 6 de juliol de 2019
Aquesta setmana al Doc’s, repassem en imatges el procés de construcció de tres parcs de patinadors. Nous espais públics de Barcelona que s’insereixen en el teixit urbà de manera natural i que es converteixen en eines potents de transformació social.
Depèn de tu 29 de juny de 2019
Aquesta setmana al Doc’s, acompanyem 10 estudiants d’educació secundària a fer un viatge en tren. Un recorregut que té un objectiu: ajudar-los a reflexionar, descobrir els seus talents i passions i que puguin decidir cap on tirar la seva carrera professional. It’s up top you.
Aquest és l’equip que fa possible Doc’s 1 de juny de 2018
Doc’s és un espai dedicat al món dels documentals que obre una finestra per projectar el treball de les universitats i dels joves creadors de la ciutat.   Crèdits del programa: Direcció i presentació: Olga València Coordinació i producció: Gemma Gallèn  
Olga Valencia ens presenta el Doc’s 1 de juny de 2018
Olga Valencia dirigeix Doc’s, la finestra als documentals dels joves creadors de la ciutat a betevé.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >