Close

Nit a la Terra

Nit a la Terra és la ”road sèrie” amb Barcelona com a protagonista. Viatjarem per la ciutat i descobrirem els secrets que amaga la Barcelona de nit, i descobrirem els secrets més íntims i personals de la vida dels convidats. Un mosaic de personatges del món de la cultura, d’alteregos, de biografies que no deixaran indiferents a ningú.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Viajes, Entrevistas
URL: https://beteve.cat/nit-a-la-terra/

Episodios disponibles para ver online

Sergi Pàmies 23 de juliol de 2017
Avui a ‘Nit a la Terra’ en visita un fill de pares exiliats que va néixer a París i va créixer a Gennevilliers. Quan tenia 11 anys va tornar amb la família a Barcelona. Va aprendre el català i es va fer del Barça. Als 18 va començar a treballar de comptable. I als 29 …
Maria Bohigas 16 de juliol de 2017
A la convidada d’aquesta ‘Nit a la Terra’ li agraden els llibres que et remouen, que et fan canviar de lloc i fan que allò que creies saber ja no s’aguanti.
Josep Pedrals 9 de juliol de 2017
He llegit que el poeta del Clot que ens visita aquesta ‘Nit a la Terra’ escriu per necessitat, per voluntat i per encàrrec i que escriu cantant. Busca la música en les paraules, de vegades amb la seva banda ‘Els nens eutròfics’, amb qui ja han publicat dos discos.
Alba Sotorra 2 de juliol de 2017
Alba Sotorra ha realitzat tres films i ha guanyat el Gaudí a la millor pel·lícula documental pel tercer, ‘Game over’, que explica la història real del Djalal, un jove soldat català que va anar a lluitar amb l’exèrcit espanyol a l’Afganistan. Admiradora de Haneke, Herzog i Béla Tarr diu que si d’alguna cosa està orgullosa …
Oriol Broggi 25 de juny de 2017
Diuen que les produccions de ‘Luces de Bohemia’, ‘Incendis’ i ‘Cyrano de Bergerac’ van convertir el convidat d’avui a ‘Nit a la Terra’ en un dels directors teatrals més celebrats del moment a casa nostra.
Erika Lust 18 de juny de 2017
Llicenciada en ciències polítiques i estudis de gènere per la Universitat de Lund, a la seva Suècia natal, la convidada d’aquesta ‘Nit a la Terra’ va passar de sentir-se bruta i culpable quan veia porno a convertir-se en una directora de cinema per a adults feminista a Barcelona.
Bernat Dedéu 11 de juny de 2017
El personatge que ens visita aquesta ‘Nit a la Terra’ és un filòsof i músic que exerceix de periodista. Les seves columnes a La torre de les hores, el seu blog d’opinió, són més llegides del que a molta gent li agradaria admetre i li deuen donar tantes satisfaccions com maldecaps.
Mario Eskenazi 4 de juny de 2017
El personatge que ens visita avui a ‘Nit a la Terra’ és un dissenyador argentí amb cognom jueu que, de camí cap a Londres, es va enamorar d’una noia de Barcelona. Gràcies a ella, quaranta anys després, la nostra ciutat té aquesta imatge gràfica tan poderosa.
Alba Corral 28 de maig de 2017
Aquesta nit ens visita una artista visual molt peculiar. Va néixer a Madrid l’any 1977 i es va establir a Barcelona fa 10 anys. Utilitza el codi de programació informàtica per crear imatges en temps real que donen lloc a paisatges abstractes i atmosferes plenes de sensibilitat i gust pel color.
Àlex Brendemühl 21 de maig de 2017
Fill de pare alemany i mare catalana. Ha fet de jove a la recerca d’una nova parella, professor de música, psicòpata assassí, llaurador perseguit pels anarquistes, Josef Mengele i Enric VIII d’Anglaterra, entre d’altres.
Rosa Maria Calaf 14 de maig de 2017
Avui ens visita a ‘Nit a la Terra’ un dels serrells més reconeguts de la televisió i una autèntica institució del periodisme espanyol. Llicenciada en dret a la Universitat de Barcelona i en periodisme a l’Autònoma, és doctora honoris causa per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i per la Universitat Miguel Hernández d’Elx.
Miqui Otero 8 de maig de 2017
El nostre convidat d’aquesta ‘Nit a la Terra’ va néixer l’any 1980. El vam conèixer com a periodista cultural, interessat en qualsevol forma d’expressió que adoptés la cultura pop: còmics, música, literatura o cinema. La seva voracitat insaciable i la necessitat de reivindicar referents ha fet que engegués discogràfiques, fanzins, cineclubs i festivals tan peculiars …
Guillem Gisbert 5 de desembre de 2016
El nostre convidat d’avui és alt com un sant Pau però no es mira res amb distància. De la timidesa que se suposa que tenen els alts, només es queda amb la reserva. No concedeix una sola entrevista més enllà de les estrictament necessàries. Però deu ser la persona que té més coses a dir …
Montserrat Nebrera 28 de novembre de 2016
Aquesta ‘Nit a la Terra’ rebem la visita d’una llicenciada en dret, filosofia política i filologia clàssica, que exerceix de professora de dret constitucional.
Sergio Makaroff 21 de novembre de 2016
El nostre convidat d’avui té el nom d’una ciutat a l’illa de Sakhalin, a l’extrem oriental de Rússia, al nord del Japó. De fet, és la ciutat qui va adoptar el cognom de la família del nostre convidat. El besavi, Stepan, almirall de la marina russa, va ser l’inventor de la llanxa torpede i dels …
Nausicaa Bonnin 14 de novembre de 2016
A ‘Nit a la Terra’ ens ha vingut a veure una actriu que tot i la seva joventut ja disposa d’una dilatada experiència damunt l’escenari. Filla d’un actor i director de teatre reputat, va debutar-hi amb només sis anys d’edat, fent d’Alícia al país de les meravelles.
Sergi Caballero 7 de novembre de 2016
A ‘Nit a la Terra’ tenim la sort de comptar amb un artista que ha aconseguit accedir a una situació privilegiada i excepcional: la seva obra és reconeguda a escala internacional, cada vegada que es fa publica aconsegueix provocar-nos i fer-nos riure i, el millor de tot, és que no està sotmès als circuits tradicionals …
Jaume Sisa 25 de setembre de 2016
Segons com, sembla caigut d’una nau espacial, segons com, sembla que acabi de baixar de l’autobús. Amb una veu tremolosa i fràgil ha construït una constel·lació de cançons que ens reconcilien amb la part més tendra, però també més pura, de la nostra imaginació.
Paula Bonet 18 de setembre de 2016
Al programa d’avui ens visita una artista que ha tingut el talent i l’empenta, la capacitat de sacrifici i la sort de trobar molt aviat un estil propi i un públic que el sabés valorar. En l’època de la realitat reproduïda a través de la pantalla i els textos picats a màquina, ha omplert els …
Carles Flavià 11 de setembre de 2016
Arrenquem ‘Nit a la Terra’ amb aquest homenatge a Carles Flavià. Seria molt difícil d’entendre la nit barcelonina dels últims quaranta anys sense trepitjar, en algun moment o altre, el recorregut vital d’aquest excapellà del barri Xino, actor, presentador i humorista que ens va deixar fa unes mesos.
Ignasi Barba (Nacho de Sanahuja) 23 d'octubre de 2016
El convidat d’aquesta ‘Nit a la Terra’ es descriu a si mateix com un fabricant tèxtil vingut a menys, amb un caràcter encarcarat i una sexualitat escassa i barroca.
Empar Moliner 16 d'octubre de 2016
El convidat d’avui a ‘Nit a la Terra’ és una “cronista aplaudida de les nicieses de la vida moderna”, tal com la descriu la contraportada d’un dels seus reculls de contes magnífics. L’hem vista sovint a la televisió fent de col·laboradora en diversos magazins i l’hem llegida a ‘El País’ i a l’’Ara’, entre altres …
Manuel Huerga 9 d'octubre de 2016
El convidat d’aquesta ‘Nit a la Terra’ coneix Barcelona com ningú. Ha posat en escena esdeveniments cabdals de la nostra història recent per a espectadors de tot el món. Però també ha mostrat aspectes i racons de la ciutat desconeguts pels que hi vivim.
Núria Martínez Vernis 2 d'octubre de 2016
Avui ens visita a ‘Nit a la Terra’ una veïna de Gràcia, que va caure sota l’encanteri de la poesia llegint Federico Garcia Lorca. Des d’aleshores ha publicat tres reculls de poesia i, amb l’últim, “Deix on dir”, de l’any 2012, va obtenir un reconeixement de crítica i públic notable.
Mix 31 d'agost de 2017

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >