Close

Dibuixacontes

Aquí trobaràs 20 contes infantils clàssics per anar a dormir: Narrats En Català mentre diversos il·lustradors el dibuixen [VÍDEOS].

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: https://beteve.cat/dibuixacontes/

Episodios disponibles para ver online

L’aneguet lleig 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Candela Figueras, amb dibuixos de Marc Torrent i adaptació d'Estel Solé. 'L'Aneguet Lleig', un conte per a betevé.
En Patufet 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Dolo Beltrán, amb dibuixos de Sara Álvarez i adaptació d'Estel Solé. 'En Patufet ', un conte per a betevé.
La Blancaneu 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Carolina Ferre, amb dibuixos de Amaia Arrazola i adaptació d'Estel Solé. 'La Blancaneu', un conte per a betevé.
Les set cabretes i el llop 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Clara Segura, amb dibuixos de Maria Girón i adaptació d'Estel Solé. 'Les Set Cabretes i el Llop', un conte per a betevé.
La Ventafocs 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Gemma Nierga, amb dibuixos de Daniel Pàez i adaptació d'Estel Solé. 'La Ventafocs', un conte per a betevé.
La llegenda de Santa Jordina 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per David Fernàndez, amb dibuixos de Lyona i adaptació d'Estel Solé. 'La Llegenda de Santa Jordina', un conte per a betevé.
Els tres porquets 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Roger de Gràcia, amb dibuixos de Joan Manel Pérez i adaptació d'Estel Solé. 'Els tres porquets', un conte per a betevé.
La princesa i el pèsol 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Candela Figueras, amb dibuixos de Lara Costafreda i adaptació d'Estel Solé. 'La Princesa i el Pèsol', un conte per a betevé.
Hansel i Gretel 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Juan Carlos Ortega, amb dibuixos de Aitor Saraiba i adaptació d'Estel Solé. 'Hansel i Gretel', un conte per a betevé.
Alí Babà i els 40 lladres 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Màrius Serra, amb dibuixos de Lapin i adaptació d'Estel Solé. 'Alí Babà i els 40 lladres', un conte per a betevé.
La llebre i la tortuga 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Candela Figueras, amb dibuixos de Maria Freire i adaptació d'Estel Solé. 'La Llebre i la Tortuga', un conte per a betevé.
Pinotxo 9 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Antoni Bassas, amb dibuixos de Laia Domingo i adaptació d'Estel Solé. 'Pinotxo', un conte per a betevé.
La Caputxeta Vermella 6 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Ivan Labanda, amb dibuixos de Jordi Labanda i adaptació d'Estel Solé. 'La Caputxeta Vermella', un conte per a betevé.
La Rínxols d’or 6 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Ada Parellada, amb dibuixos de Judith García-Talavera i adaptació d'Estel Solé. 'La Rínxols d'Or ', un conte per a betevé.
En Joan sense por 6 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Joan Dausà, amb dibuixos de Olga Capdevila i adaptació d'Estel Solé. 'En Joan sense por', un conte per a betevé.
La Bella dorment 6 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Anna Bertran, amb dibuixos de Jordi Sansa i adaptació d'Estel Solé. 'La Bella Dorment', un conte per a betevé.
El soldadet de plom 6 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Elisabet Casanovas, amb dibuixos de Àlex Santaló i adaptació d'Estel Solé. 'El Soldadet de Plom', un conte per a betevé.
El flautista d’Hamelín 6 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per Jordi Basté, amb dibuixos de Noemí Villamuza i adaptació d'Estel Solé. 'L'Aneguet Lleig', un conte per a betevé.
El gat amb botes 6 de juliol de 2018
Conte infantil narrat en Català per David Verdaguer, amb dibuixos de Chamo San i adaptació d'Estel Solé. 'El Gat amb Botes', un conte per a betevé.
Els músics de Bremen 31 d'octubre de 2018
Conte infantil narrat en Català per Marcos Franz, amb dibuixos d'Oriol Malet i adaptació d'Estel Solé. 'Els Músics de Bremen', un conte per a betevé.

Otros programas infantiles >


Otros programas de betevé >