Close

Les molèsties

Les Molèsties és una sèrie de betevé protagonitzada per Roger Coma i David Verdaguer. Cada capítol planeja sobre el costumisme generacional dels trenta llargs amb temàtiques senzilles, humor càustic i uns diàlegs afinats. Humor amb textura psicològica. Responsabilitats contra egos. Aspiracions laborals incompletes, desitjos sexuals irresolts i afectes dispersos.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: https://beteve.cat/les-molesties/

Episodios disponibles para ver online

de fer un regal – Capítol 5 26 de maig de 2018
Intentar comprar la parella amb regals és una pràctica ancestral. Regalem per ser mereixedors d’amor, no per fer feliç a l’altre sinó per fer-nos feliços nosaltres mateixos. I el petit protocol del regal pot ser tràgic si no tenim les idees clares. Res paralitza tant l’humà com l’excés de possibilitats. Riem, abracem-nos, morim plegats.
del cul – Capítol 4 19 de maig de 2018
Quan deixem algun mal físic sense resoldre, a l’esfínter anal, per exemple, pot portar problemes seriosos. Però encara pot ser més seriós compartir-ho amb els amics i intentar entre tots trobar la solució del mal del cul. Tothom és metge mentre no es demostri el contrari.
de ser un mateix – Capítol 3 12 de maig de 2018
El Robert busca ser algú amb reconeixement social, una entitat admirable, però haurà de limitar-se a acceptar que és un més dins de la grisos d’homínids que habiten Barcelona. El mecànic és potser el profeta més lúcid que el pot guiar en aquesta descoberta d’un mateix.
de treure’s el carnet – Capítol 2 5 de maig de 2018
Els complexos del Deivid afloren quan reconeix que no té carnet de conduir. Ha deixat pendent a la vida tantes coses. Alguna erecció mal dirigida també forma part de la llista de deutes que intentarà adreçar.
de casar-se – Capítol 1 28 d'abril de 2018
El Jordi pretén segellar l’amor de la seva estimada amb un casament. Però ella no busca la mateixa cadena de presoner. Aquest conflicte esquitxa als amors líquids i poc estables de les parelles amigues. Per sort prenen un vermut, cosa que sempre anima l’ànima.
Tràiler Les molèsties (de tenir parella i amics) 20 d'abril de 2018
Protagonitzada per Roger Coma i David Verdaguer, cada capítol planeja sobre el costumisme generacional de la gent de més de 30 anys amb temàtiques senzilles, humor càustic i uns diàlegs afinats. Veurem aspiracions laborals incompletes, desitjos sexuals irresolts i afectes dispersos.
de la secta – Capítol 5. Temporada 2 13 d'octubre de 2019
La Mimi busca veritats i s'aferra a frases d'un grup de creixement personal. Mereix una vida de fe? Quant podríem pagar per una mica de fe? 30 €?
del pare – Capítol 4. Temporada 2 13 d'octubre de 2019
El Deivid es planteja com encarar una nova aproximació afectuosa cap al seu pare. Però, cal? L'afecte entre un pare i un fill sovint és només verbal.
de la natura – Capítol 3. Temporada 2 13 d'octubre de 2019
En una ciutat plena d'agressivitat i duresa, la Margui i en Robert es plantegen una vida natural com a sortida. Els que no formen part del pla s'ofenen.
del coaching – Capítol 2. Temporada 2 13 d'octubre de 2019
Si saps el teu objectiu, saps on vas. Aquesta premissa, en lloc de fer lleugers i tendres els personatges, els fa acomplexats i plens de por.
del vàter – Capítol 1. Temporada 2 13 d'octubre de 2019
En Robert no es veurà capaç de rebre els amics . Però per davant de la feina hi ha la vida i per davant, les necessitats, com arreglar el vàter.

Otras series >


Otros programas de betevé >