Close

La família Barris

La Família Barris cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l’altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l’habiten. Els sis membres d’aquesta família tan particular analitzaran, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, curiositats, veïnat, cultura, i els temes d’actualitat que preocupen tots els barcelonins.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: https://beteve.cat/la-familia-barris/

Episodios disponibles para ver online

Resum de l’any 25 de desembre de 2019
La Família Barris cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l’altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l’habiten i per analitzar, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, cultura, curiositats i els temes d’actualitat que preocupen tots els barcelonins.
El laberint d’Horta, un laberint multicursal de solució única 20 de desembre de 2019
El laberint d'Horta és un galimaties preciós fet a finals del segle XVIII pel senyor Desvalls. L'historiador Albert Cubeles explica el codi secret i les característiques d'aquesta fantasia vegetal a Antonio Baños.
Amb uns altres ulls 20 de desembre de 2019
L'Associació Discapacitats Visuals de Catalunya vetlla per la integració plena de persones cegues o amb baixa visió.
Problemes a la superilla d’Horta 20 de desembre de 2019
Els veïns del nucli antic d’Horta denuncien que la nova superilla no ha servit per disminuir el trànsit. Reclamen canvis a l’Ajuntament.
La Font del Gos, un barri en perill d’extinció 20 de desembre de 2019
Els prop de 400 veïns de la Font del Gos a Horta lluiten perquè els seus habitatges no acabin desapareixent.
13 anys d’Apropa Cultura 20 de desembre de 2019
L'entitat Apropa Cultura fa gairebé 13 anys que es dedica a aconseguir que tingui un accés ple a la cultura tot aquell gruix de la població al que tradicionalment se li ha negat per qüestions de diversitats.
Brigitta al barri d’Horta 20 de desembre de 2019
A la Plaça Eivissa, epicentre del barri d'Horta, la Brigitta Lamoure es troba amb un grup d'adolescents que fan les seves peticions perquè el barri millori, una parella que hi viu de tota la vida i un hortenc "bastard" i molt literari.
25 anys d’havaneres a Horta 20 de desembre de 2019
El grup d'havaneres Mar i Vent, fet per veïns del barri d'Horta, celebra els seus 25 anys i canten amb Kim Gázquez un clàssic del gènere.
Horta 19 de desembre de 2019
La Família Barris cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l’altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l’habiten i per analitzar, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, cultura, curiositats i els temes d’actualitat que preocupen tots els barcelonins.
Festival Inclús: la inclusió de la diversitat funcional al cinema 13 de desembre de 2019
Al Festival Inclús es projecten pel·lícules, curts i documentals on es tracten històries de persones amb capacitats diverses
Brigitta al Fort Pienc 13 de desembre de 2019
La Brigitta arrenca la passejada pel Fort Pienc travessant el pont de la Marina, que està en obres permanents amb els pilars pendents de restauració. També visita els grans equipaments culturals del barri.
Els punts d’unió de les festes catalanes i xineses 13 de desembre de 2019
Lídia Tubert, responsable de les activitats culturals de la Fundació Institut Confuci de Barcelona, li explica a Antonio Baños quines son les semblances entre les tradicions xineses de canvi d’any i els Nadals i Cap d’Any catalans. Baños fa de cua de lleó xinés El bestiari que surt als carrers del Fort Pienc per l’Any …
Vincles, l’app per acabar amb la solitud de la gent gran 13 de desembre de 2019
L'aplicació Vincles funciona a Barcelona des del 2017 per intentar acabar amb el sentiment de solitud de les persones grans que viuen soles.
Les troballes al mercat dels Encants 13 de desembre de 2019
Una gramola, 'jukebox', reproductor de casette, un compàs de vaixell i un robot, a Kim Gázquez tot li agrada si és una antigalla i té una mica d'història acumulada. En la seva primera visita als Encants ha firat.
Sopars per a persones sense llar 13 de desembre de 2019
La Comunitat de Sant Egidi de Barcelona cada dijous reparteix més de 250 sopars i begudes calentes a persones sense llar.
Fort Pienc 12 de desembre de 2019
La Família Barris cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l’altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l’habiten i per analitzar, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, cultura, curiositats i els temes d’actualitat que preocupen tots els barcelonins.
Brigitta a Baró de Viver 6 de desembre de 2019
Pocs veïns però moltes naus De ruta pel barri de Baró de Viver la Brigitta no es topa amb cap veí però sí amb molts estudiants i treballadors a la zona on tot son naus industrials. I al final s’emporta petons i tot! “Ho han deixat preciós” Les poques veïnes amb qui es troba Brigitta …
Sinèrgics, un espai de co-treball de retorn social 6 de desembre de 2019
Sinèrgics és un espai de co-treball per atraure emprenedors a Baró de Viver que paguen el lloguer amb retorn social als seus veïns.
Un ascensor que ha canviat la vida als veïns 6 de desembre de 2019
Després de molts anys de lluita uns veïns del barri de Baró de Viver han aconseguit instal·lar un ascensor al seu bloc d'habitatges.
Graduar-se en la Universitat del Temps Lliure 6 de desembre de 2019
La Universitat del Temps Lliure, a Sant Andreu, és un projecte comunitari per oferir oportunitats educatives de qualitat i més enllà de les aules.
La història ferroviària de Barcelona 5 de desembre de 2019
L'historiador ferroviari Alfred Puig li fa un resum a Antonio Baños dels moments crucials de la història ferroviària a la nostra ciutat.
El Banc d’objectes, un espai per recuperar-los 5 de desembre de 2019
El Banc d'objectes que hi ha al barri de Baró de Viver és un espai veïnal per compartir, intercanviar o reciclar objectes que ja no fem servir.
El teatre com a teràpia en salut mental 5 de desembre de 2019
Fa mesos que el grup de Salut Mental Gràcia, del Grup Atra, preparen el musical "La Nit de Sant Joan", de Dagoll Dagom i Jaume Sisa.
Baró de Viver 5 de desembre de 2019
En el programa d’avui coneixerem aquest petit barri del districte de Sant Andreu. Descobrirem una iniciativa per atreure emprenedors, un banc d’objectes, la història ferroviària de la ciutat i l’Institut del Temps Lliure.
La soledat, un problema que afecta la gent gran 29 de novembre de 2019
Amb la Fundació d'Amics de la Gent Gran visitem la Maria Àngels Batalla, que rep cada setmana la visita de la Conxi per fer-li companyia.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >