Close

La família Barris

La Família Barris cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l’altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l’habiten. Els sis membres d’aquesta família tan particular analitzaran, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, curiositats, veïnat, cultura, i els temes d’actualitat que preocupen tots els barcelonins.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: https://beteve.cat/la-familia-barris/

Episodios disponibles para ver online

La història de la Torre del rellotge 26 de juliol de 2019
Antonio Baños entrevista l'expert en temes portuaris Joan Alemany, amb qui coneixerem la història de la Torre del rellotge al Moll dels Pescadors.
“El ball m’ha ajudat amb la depressió” 26 de juliol de 2019
La Geor Giner va a Sant Boi de Llobregat per veure assajar l'única parella federada a l'estat de ball esportiu adaptat en cadira de rodes.
La Brigitta a la Barceloneta 26 de juliol de 2019
La Brigitta se’n va de passeig per la Barceloneta i es troba amb una batuda policial, un cambrer la mar de simpàtic i molts turistes. Les veïnes de la Barceloneta es queixen de l’incivisme i la inseguretat La mítica Leo de la Barceloneta i les seves veïnes coincideixen a dir que el barri cada dia …
“El voguing està molt unit a trencar l’status quo” 26 de juliol de 2019
La nostra companya Laura Sangrà entra al Centre Cívic de la Barceloneta per veure el curs de voguing, una forma de ballar que està fent furor entre els més joves i que “està molt unit a trencar l’status quo”. La professora de ball twerking i Doctora en Estudis de Gènere Krizia Nardini ensenya i explica …
Curiositats marineres al Pailebot Santa Eulàlia 25 de juliol de 2019
Kim Gázquez aborda l'embarcació històrica pailebot Santa Eulàlia com si fos un pirata del Mediterrani per saber-ne totes les curiositats.
La Barceloneta 25 de juliol de 2019
La Família Barris cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l’altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l’habiten i per analitzar, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, cultura, curiositats i els temes d’actualitat que preocupen tots els barcelonins.
Entrevista a Jordi Rabassa, el nou regidor de Ciutat Vella 25 de juliol de 2019
Hem entrevistat a Jordi Rabassa, regidor de Ciutat Vella de BComú, per parlar de les primeres mesures que tirarà endavant al barri de la Barceloneta.
Caminada nocturna per les Roquetes 19 de juliol de 2019
Quan arriba l’estiu a les Roquetes es posa en marxa la “Operación Solete” que organitza el Pla Comunitari del barri. Activitats de tot tipus per fer salut i divertir-se durant els calorosos mesos d’estiu. Nosaltres hem anat a una caminada nocturna organitzada pel ‘Grup de caminaires de les Roquetes’.
“Els veïns de les Roquetes són uns lluitadors!” 19 de juliol de 2019
Hem parlat amb la històrica presidenta de l’associació de veïns de les Roquetes, Amparo Iturriaga, sobre la força veïnal i els reptes de futur d’aquest barri de la ciutat.
Un arxiu ple de curiositats 19 de juliol de 2019
Plaques de carrers, cartells, plànols… fins i tot una lira i un feix de claus, a l’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris el company Antonio Baños hi ha trobat de tot amb l’ajuda d’un dels voluntaris, l’Arnaldo. Els documents fundacionals de Roquetes Entrem al Centre d’Estudis Popular i arxiu Històric de Roquetes – Nou …
Històries de Roquetes 19 de juliol de 2019
El projecte audiovisual participatiu ‘Històries de Roquetes’ consta de tres capítols en què el veïnat parla de tres temes cabdals: diversitat, educació i jovent. Sevillanes a ritme de curts i llargs La sèrie web ‘Històries de Roquetes’ inclou un capítol sobre l’educació i un altre sobre la diversitat. En parlem amb una professora que durant …
El Kim se’ns fa titellaire 19 de juliol de 2019
L'Associació Titellaire de Roquetes fa 14 anys que alegra a grans i petits amb els seus personatges.
Brigitta al barri de Roquetes 19 de juliol de 2019
Als mercats de Roquetes s’hi ven de tot La Brigitta Lamoure comença el seu recorregut al Mercat de Montserrat, al barri de Roquetes, on parla amb les clientes de les parades i també es passeja pel que anomenen “mercat clandestí”, on fins i tot s’hi poden comprar pals d’esqui a ple estiu. “El negoci està …
ActivaMent, col·lectiu actiu de persones amb l’experiència del trastorn mental 19 de juliol de 2019
La Geor Giner ha quedat al MACBA per parlar amb ActivaMent i l'ajuda a persones que tenen algun diagnòstic en salut mental
Les Roquetes 18 de juliol de 2019
La Família Barris cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l’altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l’habiten i per analitzar, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, cultura, curiositats i els temes d’actualitat que preocupen tots els barcelonins.
Les noies maques de Sants 11 de juliol de 2019
“Vaig bé per anar a Sants?”, “Ja som a Sants” i tantes altres dites relacionades amb aquest barri que Antonio Baños vol descobrir què va originar-les i si encara es fan servir.
Brigitta al barri de Sants 11 de juliol de 2019
Les veïnes del carrer Galileu reclamen uns bancs En començar la seva passejada pel barri de Sants la Brigitta Lamoure ja es topa amb una veïna del carrer Galileu que demana que es posin bancs, es troba amb un amic de l’Antonio Baños i presencia un gran embús. La Brigitta es topa amb dos artistes …
La meitat de les persones migrades poden patir la Síndrome d’Ulises 11 de juliol de 2019
La nostra companya Geor Giner entrevista el psiquiatra Joseba Achotegui, qui va encunyar el terme ‘Síndrome d’Ulises’ per definir un quadre d’estrès extrem que poden patir la meitat de les persones migrades per les condicions socials tan adverses que han d’afrontar.
Sants juga al rol 11 de juliol de 2019
El club Sants-Niggurath és l’epicentre dels jocs de rol al barri. Kim Gázquez el visita per ensenyar la gran varietat de jocs de rol que existeix i fins i tot molts d’infantils que potencien l’intel·lecte. L’aventura de ser algú altre en un món fictici Els membres del club Sants-Niggurath li expliquen a Kim Gázquez què …
El passat guaridor i esotèric de Sants 11 de juliol de 2019
L'historiador de Sants, Agus Giralt, passeja amb el nostre company Antonio Baños per rememorar el motiu de la dita "esgarrats, cap a Sants" i per recordar la història d'una escultura de principis del segle XIX que simbolitza el riu Llobregat.
La lluita dels ‘caça-carteristes’ per canviar el codi penal 11 de juliol de 2019
L'Eliana Guerrero fa més de 10 anys que persegueix carteristes que actuen al metro de Barcelona. Conjuntament amb altres ciutadans alerten als passatgers de la presència de carteristes.
Una plaça buida de veïns i plena de patinadors 11 de juliol de 2019
La plaça dels Països Catalans espera una reforma urbanística. És un espai on hi passen molts pocs veïns però que utilitzen patinadors d'arreu del món.
”La banda sonora d’aquest carrer son maletes amb rodes” 11 de juliol de 2019
La Ciutat Invisible fa 14 anys que és la llibreria crítica del barri de Sants. Dos membres d'aquesta cooperativa expliquen la nostra companya Laura Sangrà com ha canviat el barri en aquest temps.
Les finances poden ser ètiques i solidàries 11 de juliol de 2019
Coop57 és una cooperativa de serveis financers que es dedica a recolzar econòmicament projectes que millorin la vida de les persones. Probablement no podrien aspirar a rebre diners de les entitats financeres clàssiques. La Laura Sangrà els visita per saber com funcionen.
Sants 11 de juliol de 2019
La Família Barris cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l’altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l’habiten i per analitzar, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, cultura, curiositats i els temes d’actualitat que preocupen tots els barcelonins.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >