Close

Verd Primera

Et presentem la terrassa saludable de Barcelona. Al Verd primera parlem de gastronomia, alimentació, medicina, salut, esport…

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Cocina, Salud
URL: https://beteve.cat/verd-primera/

Episodios disponibles para ver online

Restaurant: Cèntric 15 de setembre de 2017
Cèntric és un bar amb aires de la Barcelona d’altres temps, al centre mateix de la ciutat, un local que s’ha mantingut intacte amb una oferta de tapes de sempre i noves propostes de platets més sofisticats i amb opcions per vegetarians. Una tasca amb propostes de luxe i productes de màxima qualitat.
Restaurant: El Nacional 15 de setembre de 2017
El Nacional és un festival de la bona cuina. Un espai gastronòmic de dimensions espectaculars fet de racons amb propostes molt variades i a per a tots els gustos. Totes elles tenen un denominador comú, la matèria primera: de màxima qualitat, proximitat i temporada i una manera de ser cuinats: tocant el producte el menys …
Restaurant: El Til·ler 15 de setembre de 2017
El Til·ler és un oasi al mateix centre de la ciutat, mig amagat a un hotel també especial, Casa Mimosa, enganxat a la part del darrera de la Pedrera. El Til.ler és un racó de pau per menjar saludablement i sense presses.
Restaurant: Nomo Sarrià 15 de setembre de 2017
Nomo Sarrià és un restaurant de cuina japonesa amb productes de proximitat, un sistema que funciona ja amb èxit a la resta d’espais d’aquest grup. Aquest neix a Sarrià en una casa senyorial del segle XIX amb propostes espectaculars de cuina asiàtica amb verdures de l’hort Nomo, al Llobregat.
Reportatge: Babylux, un dispositiu per monitoritzar el cervell dels nadons prematurs 15 de setembre de 2017
A Europa neixen 25.000 nadons prematurs l’any, i un de cada quatre creix amb algun tipus de discapacitat. Per intentar disminuir el risc de lesions cerebrals, l’ICFO (Institut de Ciències Fotòniques) encapçala el projecte europeu que ha creat BabyLux, un dispositiu biomèdic que monitoritza el cervell dels nadons prematurs extrems. A partir d’una llum infraroja …
Manso’s Cafè 15 de setembre de 2017
Manso’s Cafè és un establiment amb aparença senzila, però que no ens confongui! Manso’s és un espai amb arrels mig nordiques mig del sud d’Amèrica amb resultats exquisits a la cuina. Són molt recomanables els seus brunchs, equilibrats i amb propostes saludables, i atenció a les pastes de canyella i als bagels!
Restaurant: El Menjador de la Beckett 15 de setembre de 2017
El Menjador de la Beckett és el restaurant de la Sala Beckett recentment reinaugurada al Poblenou. Un edifici encertadament restaurat que inclou un espai gastronòmic descrit per ells mateixos, com un bar ‘amic’, barceloní, amb platets i tapes de sempre, i de fiar! no estrany que l’ompli bàsicament el públic local….i sobretot del Poblenou.
Restaurant: El Canalla 15 de setembre de 2017
En ple barri de Sarrià ens trobem amb El Canalla, una antiga casa del barri convertida en un restaurant de plats i sobretot platets de cuina mediterrània, molt arrelada a casa nostra. Un espai que ens porta a la Barcelona d’altres temps.
Restaurant: Pla 15 de setembre de 2017
Pla és un restaurant veterà dins del panorama de la cuina treballada i de presentació acurada. Va ser dels primers a irrompre a la ciutat, al Gòtic, amb un nou model de cuina, mediterrània, cuidant la qualitat i la provinença dels producte i seguint sempre la temporada. Tot un pioner del que s’ha anat extenent …
Restaurant: La Cala 15 de setembre de 2017
La Cala és un espai a la Barceloneta, a l’altre cantó del passeig Joan de Borbó, a on el barri respira un aire molt més tranquil. Un establiment per fer esmorzars saludables i energètics -hi ha bols d’acaí espetaculars- i dinars i berenars lleugers i equilibrats. Un autèntic descobriment.
Tàrtar de salmó amb pinya 28 de juliol de 2017
Amanida de patata i bacallà 28 de juliol de 2017
Esqueixada de bacallà 26 de juliol de 2017
Recepta d'estiu: Esqueixada de Bacallà. Ingredients: Bacallà esqueixat, tomàquets, ceba i olives negres. Dificultat: Baixa. Temps: 10 minuts
Empedrat de mongetes 26 de juliol de 2017
Amanida de llenties i arròs integral 26 de juliol de 2017
Carbassons farcits de tonyina 26 de juliol de 2017
Amanida de cigrons 26 de juliol de 2017
Amanida de quinoa 26 de juliol de 2017
Recepta d'Amanida de Quinoa. Ingredients: Quinoa, formatge feta, tomàquets, nous i olives. Dificultat: Baixa. Temps de preparació: 10 minuts.
Amanida d’arròs integral 26 de juliol de 2017
Recepta d'amanida d'Arròs integral. Ingredients: Arròs integral, Pebrot del Piquillo, Ceba, All i Julivert. Dificultat: baixa. Temps: 30 minuts.
Polos de síndria 23 de juliol de 2017
Babaganuix o Mutabal 23 de juliol de 2017
La recepta el Babaganuix, Mutabal o puré d'albergínies. Ingredients: Albergínia, Tahina, All, Comí i Suc de Llimona. Dificultat: Baixa. Temps de cocció: 45 minuts. Temps d'elaboració: 10 minuts.
Hummus d’alvocat 20 de juliol de 2017
Recepta d'Hummus d'alvocat. Ingredients: Alvocat, Cigrons cuits, All, Tahina i Llimona. Dificultat: Baixa. Temps: 15 minuts
Gaspatxo de cireres 20 de juliol de 2017
Recepta de Gaspatxo de Cireres. Ingredients: tomàquet, cireres, pebrot, ceba i pa. Dificultat: Baixa. Temps: 15 minuts
Ajoblanco de meló 20 de juliol de 2017
Recepta d'Ajoblanco de Meló. Ingredients: Meló, Ametlla crua, All i pa. Dificultat: Baixa. Temps: 10 minuts.
Batut de mango 20 de juliol de 2017
Recepta de Mango i Plàtan. Ingredients: Mango, Plàtan, Taronja i Iogurt. Dificultat: Baixa. Temps: 5 minuts.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >