Close

Bad Music

L’espai es dedica a les novetats musicals en format videoclip, amb entrevistes i concerts enregistrats en directe. El programa inclou també un rànking i concursos per a la participació dels espectadors.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Música
URL: http://www.xiptv.cat/bad-music

Episodios disponibles para ver online

Arizona Baby & Los Coronas
Segona part del concert de "Dos bandas y un destino". Avui l' actuació conjunta d'Arizona Baby i Los Coronas fent temes de Black Sabbath, Neil Young i Pink Floyd entre d'altres
Arizona Baby, grup revelació
Avui oferirem la primera part d'un concert molt especial. Es tracta de l'actuació d'Arizona Baby a la sala Apolo de Barcelona dins la gira "Dos bandas y un destino", una de les més exitoses de tota la temporada.
Caustic Roll Dave
Avui us presentem un nou projecte musical: Caustic Roll Dave, que va actuar al 8è aniversari d'aquest programa el passat 10 de febrer. Podrem gaudir en concert de Klaus & Kinski i la seva actuació a la Sala 2 d' Apolo. A més, Atom Rhumba i Holywater.
Maga
Avui cveurem una entrevista amb el grup Maga i el concert d' Arizona Baby a la Sala Apolo. A més, Nacho Vegas, Festival Plaça Odissea i Za!
Black Music Festival
Avui veurem dos reportatges. El primer, per parlar del documental Barna Bluesn que es va projectar al Festival de Jazz de Terrassa la passada setmana i el segon, per parlar del Black Music Festival de Girona que té lloc durant tot el mes de març i abril. A més, veurem el concert de Lee Fields a l'aniversari de la revista Ruta 66, Robin Nolan i Blas Picón & Juck Express.
Chino and the big bet
El cap de setmana del 3 i 4 de juny es celebra a Mataró la segona edició del FestiBad Xarxa. Una de les bandes protagonistes serà Chino & The Big Bet fent un homenatge a Robert Johnson i és per aixó que avui us oferin la seva actuació al 9B In Black de Nou Barris.
Tulsa
Tulsa són una de les bandes més interesants del rock amb arrels americanes i avui contestaran les nostres preguntes. També veurem la tornada als escenaris d'un clàssic del pop catalá: Brighton 64. I també a Ainara Legardon 4t 1ª.
The Midnight Travellers
La banda catalana The Midnight Travellers inicia una gira por tot l'estat de més de vint concerts. Seran els protagonistes de la nostra entrevista d' avui. A més a més, La banda del YuYu en concert, Joan Colomo i Morcheeba.
Blues Bus
Al programa d'avui us presentem un projecte molt interessant: El Blues Bus. A més, The Excitements I la primera European Blues Challenge amb The Suitcase Brothers...
Let's festival
Immersos en la nova edició del Let's Festival, avui us proposem un recorregut per algunes de les actuacions més interessants de la passada edició: Manos de Topo, La Habitación Roja i The New Raemon.
Minifestival de música independent
Bad Music recomana el Minifestival de Música Independent de Barcelona i us presenta una nova formació que participa aquest any: la banda catalana Plou. Maika Makovski i Christina Rosenvinge completen un programa que tancarà amb el Let's Festival.
InSomni Barcelona
Al programa d' avui podrem veure a la banda catalana Fucking Bollocks, un dels grups que actuen en la nova edició del festival InSomni Barcelona. També parlarem del Let's Festival i de l' adéu definitiu de Madee, la gira de The Midnight Travellers. A més a més presentem una nova formació, en aquesta ocasió de Mataró: Aleph Cuántico.
Concert de Depedro
La banda Depedro actuarà a la nova edició del Let's Festival de L'Hospitalet, nosaltres avui gaudirem de la seva actuació a la sala 2 d'Apolo del passat mes de novembre.
A Contra Blues
Un nou programa amb tota l'actualitat de la música afroamericana a Catalunya. Veurem l'entrevista a la banda catalana A Contra Blues, el concert de Tean Years After a la passada edició del Festival de Blues de Cerdanyola, presentarem el nou projecte Caustic Roll Dave i repassarem el 9B In Black de Nou Barris.
Depedro
En el programa d'aquesta setmana entrevistem el Jairo Zabala, líder de Depedro. Parlarem dels festivals InSomni i Let's Festival i podrem veure part de l'actuació de Piano Magic a la passada edició de l' InSomni. A més, Praga i Very Pomelo.
La nit dels innocents (2a part)
Programa especial sobre el concert celebrat el 28 de desembre a la sala 2 d'Apolo de Barcelona, amb l'objectiu de recollir joguines per la casa dels Xuclis, la casa d'acollida de famílies amb nens en tractament contra el càncer. Els grups participants interpreten temes del seu repertori, alguna adaptació d'algun clàssic del Pop o del Rock i dos temes infantils.
La nit dels innocents (1a part)
Programa especial sobre el concert celebrat el 28 de desembre a la sala 2 d'Apolo de Barcelona, amb l'objectiu de recollir joguines per la casa dels Xuclis, la casa d'acollida de famílies amb nens en tractament contra el càncer. Els grups participants interpreten temes del seu repertori, alguna adaptació d'algun clàssic del Pop o del Rock i dos temes infantils.
Guadalupe Plata
Concert de Guadalupe Plata al Ciclo L'H Blues & Boogie de L'Hospitalet. Guadalupe Plata ha estat la banda revelació de els principals festivals de aquest any.
Festival de Blues de Cerdanyola
Programa dedicat a la passada edició del Festival de Blues de Cerdanyola, amb les actuacions de Mike Farris, Oli Brown, Justo y Los Pecadores i molts més.
A Jigsaw
Avui entrevistem la banda portuguesa A Jigsaw, tota una revelació del pop intimista a Europa. Concert de Maika Makovski a la sala Razzmatazz 2. A més a més, Nadadora i Klaus & Kinski.
Acústic: Sol Lagarto
Avui tenim un concert molt especial. La banda catalana Sol Lagarto va passar pel plató del programa per enregistrar en exclusiva una actuació acústica que, a més, servirà per acomiadar al seu guitarrista Uri, que deixa la formació.
Petit format: Tulsa
El programa d'avui torna a emetre un concert que ha demanat la nostra audiència a la web del programa. El 51% de les votacions han sigut per Tulsa i la seva actuació al Festival Petit Format.
L'H Blues & Boogie
El programa d'avui està dedicat al Ciclo Blues & Boogie de L'Hospitalet, sisena temporada organitzada des de Bad Music: The Walking Stick Men, Andreu Martínez Group i Boogie Jubile entre d'altres. A més, una entrevista amb el director artístic del Festival de Blues de Cerdanyola.
The Lady Sounds
Avui presentem una nova banda emergent de casa nostra: The Lady Sounds. A més, Stay, Arizona Baby, Anna Roig i l'actuació de Jonston al festival Petit Format.
In Edit
Avui parlarem del festival In Edit que centra la atenció musical a Barcelona durant tres setmanes. A més Nothink, Danko Jones i l'actuació de Sr. Chinarro al Primavera Club.

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >