Close

Un món bestial

Aquest estiu, un grup de joves catalans emprenen un viatge apassionant al cor de la natura per descobrir en altres continents "un món bestial" on habiten serps, hipopòtams, elefants, lleons, girafes, àligues i goril·les.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Viajes
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/unmonbestial/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

05/08/2012 - "Tailàndia"
Deu estudiants de Veterinària es disposen a recórrer els camins més feréstecs d'Uganda per fer un curs sobre primats. Uganda és la perla de l'Àfrica, un país amb 35 milions d'habitants. L'objectiu dels estudiants és tastar l'essència del país, conviure amb la seva gent i arribar a tots els racons per conèixer els nostres parents més pròxims. El viatge comença als aiguamolls de Mabamba, a la vora del llac Victòria, a la recerca d'un dels ocells més buscats pels ocellistes que viatgen a l'Àfrica: el bec d'esclop. A partir d'aquí enfilen pistes i carreteres infernals fins a arribar a la terra dels grans primats. Primer exploren els boscos de Kibale fins a entrar en contacte amb una població de ximpanzés salvatges, i després es desplacen a la selva impenetrable de Bwindi, al sud-oest del país, per afrontar el repte d'acostar-se a una població de goril·les de muntanya no gaire habituada a les visites dels humans. Aquí no s'hi val a badar. Un mascle d'esquena platejada pesa dos-cents quilos
09/09/2012 - "Veneçuela (segona part)"
L'expedició catalana s'embarca en un creuer científic per conèixer de prop i fins i tot capturar els principals habitants del riu, com l'arapaima, un dels peixos d'aigua dolça més grans del món, i les temibles piranyes. L'última estació del viatge és el parc nacional de Jaú. És la reserva de bosc tropical intacte més gran del Brasil i inclou tota la conca del riu Jaú, un dels principals afluents del riu Negre. En Jordi Miguel Gil, el guia professor, és un català boig pels peixos que un dia va decidir deixar-ho tot per anar a viure al país d'origen de la seva passió. Ara viu a Manaus i organitza creuers pel riu Amazones per conèixer el seu entorn.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >