Close

Som dones

"Som dones" és una sèrie documental sobre el món explicat per dones. Nenes, noies i dones de fins a 80 anys, amb situacions vitals i maneres de pensar molt diferents.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/som-dones/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

08/03/2017 - "Els homes"
El sexe oposat, de vegades, és tot un misteri. Com els veuen les dones que conviuen amb molts homes a casa o a la feina?
08/03/2017 - "Entre dones"
La convivència entre dones és font de complicitat o de rivalitat? En parlem amb l'actriu Carme Pla i Teresa Forcades juntament amb altres dones enèrgiques i lluitadores, que s'uneixen per defensar els seus drets.
30/06/2015 - "La maduresa"
Fer-se gran implica un canvi, però no necessàriament un declivi. La Rosa Maria Calaf i la Joana Relat ens demostraran que no només hi ha vida després de la menopausa, sinó molt més enllà.
22/06/2015 - "Vincles"
La Greta està molt lligada al seu pare, l'actor Eduard Fernández, amb qui comparteix la professió. Què ens uneix a una persona? Com es creen o es trenquen els vincles des del punt de vista de les dones?
16/06/2015 - "El compromís"
Un gran nombre de dones s'impliquen per millorar el món en què viuen. La Maruja ja ho feia als anys 70 a Nou Barris, la Mercè ho fa ara des de la PAH Barcelona.
08/06/2015 - "La superació"
La Nadia va venir de l'Afganistan després de patir una guerra i haver de fer-se passar per un home per poder estudiar i treballar sota el règim talibà. El conflicte de la Ivana, en canvi, va néixer del seu interior: encara que se sentia dona des de ben petita, el seu cos era el d'un home. Són dos exemples de superació, dues dones que han perseguit els seus somnis malgrat els obstacles que el destí els havia preparat.
01/06/2015 - "Cos i ment"
Avui en dia, la dona coneix el seu cos? Es cuida, s'agrada, s'estima? Volem saber més coses sobre la relació de les dones amb el seu físic, i com està vinculat a la ment.
25/05/2015 - "La maternitat"
Ser mare (o no ser-ho) és una gran decisió. Però és tan important la maternitat per definir-se com a dona? Tenir fills capgira la vida o és un tema molt mitificat?
18/05/2015 - "Créixer"
Quan es passa de ser una noia a una dona? Un dia arriba la primera regla, després l'amor, la possibilitat de ser mare... i sempre aprenem coses noves.
11/05/2015 - "El sexe"
Cada cop tenim més informació sobre el sexe i es parla més de plaer, d'orgasmes i de fantasies eròtiques. Tot i això, encara perviuen molts falsos mites i prejudicis.
27/04/2015 - "L'amor"
L'amor desperta molts interrogants. Existeix l'amor per a tota la vida? Sabem estimar-nos a nosaltres mateixos? I el més important, què és amor, i què no ho és?
20/04/2015 - "La feina"
Conciliar vida professional i vida personal pot arribar a ser molt difícil, i encara més per a aquelles dones que intenten accedir a llocs tradicionalment reservats als homes.
13/04/2015 - "Néixer i morir"
La mort ens genera dubtes, ens fa por, ens costa parlar-ne. Però portar una nova vida al món tampoc no és cosa fàcil. Néixer i morir estan irremeiablement connectats, són l'inici i el final d'un mateix camí.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >