Close

Bestiari il·lustrat

Un nou espai cultural del 33 que vol ensenyar com és el mapa dels creadors catalans d'avui. Dins del "Bestiari" hi cap l'art, la música, el teatre, la dansa i el cinema, la literatura, la moda i el disseny, la fotografia, però també parlem d'arquitectura, de cuina, de comunicació o dels emprenedors. En definitiva, el programa vol donar a conèixer la gent d'aquest país que treballa bé, que són el nostre patrimoni creatiu, sense tancar-se a res ni a ningú, voltant per tot el territori. I vol fer-ho amb un format innovador.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Arte, Música, Cine
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/bestiari/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

01/04/2013 - "La bella i la bèstia: Moments bestials (Ferran Monegal)"
Portem l'enemic a casa. La bèstia més crítica de totes, Ferran Monegal, fa un repàs a tota la fauna del "Bestiari".
30/03/2013 - "Martina Klein, El circ de la moda"
Passarem un dia envoltats de trapezis, pallassos i acròbates amb la model Martina Klein. En aquest capítol, l'allunyarem del negoci de la moda i la portarem al circ Raluy.
20/03/2013 - "Raül Balam, Un tast de pel·lícula"
El xef Raül Balam ens prepararà un menú degustació inspirat en les pel·lícules d'un dels seus directors preferits.
11/03/2013 - "Ivan Massagué, Ressaca de primavera"
Ara que fa anys que l'actor Ivan Massagué viu a Madrid, s'ha d'aprofitar per estar amb ell quan es deixa caure per Barcelona.
06/03/2013 - "Àlex Rigola, Un vol teledirigit"
Àlex Rigola té clar que amb un simple full de paper es pot fer volar la imaginació i transformar la realitat. En aquest episodi hem convertit l'aeroport d'Alguaire en l'escenari ideal.
25/02/2013 - "Erika Lust, Desmuntant Erika Lust"
Passarem un dia sencer a Ikea amb una sueca explosiva: Erika Lust, una directora de cinema eròtic independent.
19/02/2013 - "Pau Garcia-Milà, Viatge als núvols"
El Pau Garcia-Milà és un emprenedor convertit en empresari. Precoç, entusiasta i impacient.
11/02/2013 - "Josef Ajram, El secret d'en Josef"
Té èxit a la borsa i supera els reptes esportius més extrems. Volem descobrir quin secret té en Josef Ajram per aconseguir tot allò que es proposa.
04/02/2013 - "Isabel Coixet, Karaoke: l'antídot"
"Algú hauria de prohibir els diumenges a la tarda". Aquest és el contundent títol d'un dels llibres d'Isabel Coixet, i el que ens ha servit d'excusa per passar tot un diumenge a la tarda amb ella.
28/01/2013 - "Sergi López, Sergi López: es busca"
Per a aquest capítol tenim una bèstia a qui no és gens habitual veure concedir entrevistes: Sergi López, un actor que ennsenya els ullals quan fa falta...
21/01/2013 - "Empar Moliner, Una dosi d'Empar"
En aquest capítol només ens ha fet falta recórrer els passadissos de TV3 per trobar-nos amb una escriptora mordaç, d'estil inconfusible: Empar Moliner.
14/01/2013 - "Jaume de Laiguana: Fins que la mort ens separi"
La "fera" d'aquest capítol l'hem anat a buscar a Palo Alto, fotògraf amb nom de rèptil de sang freda, a qui intentarem fer bullir la sang.
07/01/2013 - "Julio Manrique, Dogville a la catalana"
Julio Manrique és un home ple d'idees amb el temps cronometrat. avui l'hem portat directe al plató, on hem creat un espai inventat. Una versió catalana i casolana de la pel·lícula "Dogville".
21/12/2011 - "De Londres a Arbúcies (Lluís Gavaldà)"
"Bestiari il·lustrat" passa el dia amb una bèstia amb denominació d'origen tarragonina: Lluís Gavaldà. L'han anat a buscar a l'aeroport de Girona... d'on torna de passar una llarga temporada a la capital del pop i de la porcellana hortera: Londres. I el portaran al PopArb, un festival ple de música i nous talents que ell encara no ha visitat mai. Pel camí es trobaran: Roc Casagran, un escriptor "massa jove per fer-se gran"; Las coleccionistas, fotografia "estúpidament feliç"; Dimas Rodríguez, guionista i director impossible de veure amb "mala cara", i els Manel, un grup amb "pantalons curts i els genolls pelats".
14/12/2011 - "Un konvent de pel·lícula (Jan Cornet)"
Al nou noi Almodóvar, Jan Cornet, "Bestiari il·lustrat" li canvia la catifa vermella de Canes pels dits de pols d'un antic convent abandonat als afores de Berga. Pensen que és el lloc ideal per estar-hi a soles, lluny de les mirades curioses que desperta. Però sospiten que, a part d'algun ratpenat, altres bestioles ronden per aquests racons. I és que aquest indret s'ha convertit en un refugi d'artistes on escampen les seves obres i instal·lacions. Formaran part d'aquesta congregació: Alba Pujol, una actriu de teatre sortida d'una pel·lícula; els Sidonie, devots del pàdel psicodèlic, i la directora de pel·lis Érika Lust, que fuig del porno ortodox i ofereix una versió per a dones.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >