Close

La vaca Connie

La Connie és una vaqueta molt curiosa i eixerida. Per ella cada dia és una capsa de sorpreses!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/vaca-connie/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

14/12/2011 - "Laura - Capítol 28"
El Berni té fòbia al Nadal perquè cada 24 de desembre passa algun desastre al seu voltant. El David també odia el Nadal per culpa del seu pare. La Maite organitza una festa de Nadal alternativa al bar i prepara unes tapes de torró que no agraden a ningú. La Laura vol que el Berni superi la fòbia i acorda amb tota la família fingir que és Nadal el dia 24. Aconsegueixen que el Berni s'ho empassi. L'Olga convenç el pare del David perquè es presenti a casa la Laura disfressat de Pare Noel i es reconciliï amb el David.
19/06/2019 - "Buscant l'àvia (cap.99)"
La Connie va a visitar la seva àvia, però no hi és. Així, doncs, es posa en marxa per anar-la a trobar. Pel camí coneix molts amics i n'aprèn els costums. Finalment, la Connie troba la seva àvia collint flors. La Connie l'ajuda i juntes fan el jardí més bonic de la comarca.
19/06/2019 - "Cada cosa al seu lloc (cap.98)"
En aquest episodi la Belinda ensenyarà a en Patch i la Connie un joc nou. Han de trobar animals i plantes que no encaixin amb el lloc on siguin: un pingüí a la platja o una flor de primavera a la neu. Jugant, tots dos amics volten la comarca i van descobrint com és de variada i maca la natura.
18/06/2019 - "Una pila de nous (cap.97)"
En Patch i la Connie troben una pila d'anous sota una noguera. Miren d'esclovellar-les, però no poden. Tots dos amics demanen ajuda a d'altres animals, però no serà fàcil, perquè no hi ha gaires animals que sàpiguen trencar anous.
18/06/2019 - "Un esmorzar diferent (cap.96)"
A l'estiu, la Connie menja herba fresca al prat, però a l'hivern, quan tot està cobert de neu, no n'hi ha i ha de menjar amb els seus pares l'herba seca que han guardat a l'estable. La Connie vol variar d'esmorzar i la seva àvia li diu que en pot fer un de molt bo, però la Connie haurà de buscar l'ingredient que li falta: el blat. El blat només creix a l'altre costat de les muntanyes i la Connie i en Patch hauran de fer un llarg camí per trobar-ne.
18/06/2019 - "L'orquestra de la Connie (cap.95)"
La Connie sent tocar la banda del bosc i decideix formar la seva orquestra amb en Patch i en Grouch. Però primer han de tenir instruments. Amb l'ajuda dels seus amics, els fan amb materials naturals: flors seques, un tronc buit i unes quantes fulles, i comencen a tocar.
19/06/2019 - "Buscant regals (cap.85)"
En Patch, la Connie, en Wally i en Rondinaire estan molt enfeinats avui. Han de buscar regals. Per qui deuen ser? En Dodger, el gat, que és molt egoista, ha decidit seguir-los per quedar-se amb els regals dels nostres amics. Es quedarà tan sorprès quan sàpiga per qui eren els regals...!
19/06/2019 - "La granota cantant (cap.84)"
En Sam, el conill, seria molt feliç si es pogués llevar d'hora. D'aquesta manera podria menjar herba fresca. Però sempre s'adorm. A en John, la granota, li encanta cantar, però els peixos sempre es queixen. La Connie intentarà trobar una solució que deixi tothom content.
19/06/2019 - "La planta misteriosa (cap.83)"
En Maxi, l'ocell, s'ha trobat una llavor molt curiosa. La Connie, en Patch i en Wally ho tenen molt clar: la plantaran i la regaran fins que creixi, per veure quina mena de fruits dóna. Però quan la planta es fa gran, no es veuen fruits enlloc. Segons en Todd, pot ser que siguin sota terra...
18/06/2019 - "Buscant menjar (cap.82)"
La Connie és al bosc jugant amb el seu amic Patch, quan sent un soroll molt divertit: és la seva panxa. Com que s'ha descuidat d'esmorzar, s'ha passat tot el matí picant fruita del bosc i ara té mal de panxa. La seva àvia Clara la curarà i li explicarà que és molt important fer un bon esmorzar.
18/06/2019 - "El porquet poruc (cap.81)"
El porquet Paddy passeja pel bosc buscant una pilota que ha perdut. La troba sota un glaner i comença a menjar-se la gla de terra. De sobte, apareix una ombra a terra que li dóna un gran ensurt i se'n va corrents. La Connie i en Patch l'ajuden a no tenir por i junts descobriran qui hi ha darrere de l'ombra.
18/06/2019 - "Buscant les diferències (cap.80)"
Avui, en Patch i la Connie juguen a buscar coses que siguin diferents. El conill és diferent de la tortuga, perquè un és ràpid i l'altra lenta. Els peixos són diferents dels insectes, que no els agrada l'aigua. Però qui és diferent de la Connie? En Rondinaire, potser, que no vol jugar mai?

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >