Close

L'illa del far

Sóc la Dana i tinc set anys. Si m'acompanyes, faràs un viatge màgic que ens portarà a la meravellosa illa del Far. El viatge el farem amb en Micu, el meu gos, i a l'illa trobarem la Dromi, un increïble far robot que serà la meva casa a partir d'ara. Hi vols venir?  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/illa-far/videos

Episodios disponibles para ver online

Passat per aigua
Aquest cop no és en Dar, sinó un desafortunat cop, qui deixa la Dromi fora de joc al fons del mar amb en Mel, la Dana i una cria de balena sense un bri d'aire... Els nens faran una part de la feina, però algú molt molt gran els acabarà de donar un cop de mà.
Marea negra
Una tempesta enorme provoca que un vaixell perdi la seva càrrega de bidons de petroli... No hi ha res pitjor per al mar i els seus habitants que una marea negre... La destresa i el coratge dels nostres herois es posa altra cop a prova, i aconsegueix fins i tot salvar els dofins dels esculls.
A les palpentes
La Dana vol fer de mare d'un garrinet i en Mel és escollit per fer de fillet d'una grassoneta garrina... Les caques del porquet i l'ajut d'en Micu aconsegueixen que tot es torni a posar al seu lloc. Afortunadament!
Llum de la meva vida
Com es podia imaginar la Dromi que acabaria omplint-se l'illa d'enamorats? No hi ha cosa més ridícula que veure el pobre Dar colat per l'Helenia i com ella li dóna carbasses... En Dar fins i tot fa una mica de pena!
Punyeta món
Quan veus que has d'ajudar la persona estimada, ets capaç de fer qualsevol cosa. La Dana fins i tot accedeix a anar a viure amb en Dar per la Dromi... Estimar sempre ajuda a solucionar els problemes, i si, a més, apareix algú capaç de crear-ho tot, no li pots demanar res més a la vida!
Amb el cor a les estrelles
Sembla mentida, però aquest cop és en Dar qui els ha de demanar ajuda. Han d'anar a Mart per aconseguir el mineral per reparar la Pila Energètica d'en Dar. I tot i que ell torna a jugar brut, el magnetisme dels minerals posa ben en ridícul el pesat d'en Dar.
Els altres
Jugar amb ampolles misterioses que contenen missatges i anar a buscar nàufrags sense el permís de la Dromi pot costar car a la Dana i en Mel. Encara no han après les males arts d'en Dar? La Dromi i uns aliats molt potents s'encarregaran de salvar-los.
No, no i no !
Els nens es queden amb l'Helènia, que els farà de cangur mentre la Dromi és fora. No sap que haurà de fer servir tots els seus poders mentals per recuperar la Dana de les grapes d'en Dar, amb viatge volador inclòs.
Oi tant que sí !
En Dar vol tenir un nen, costi el que costi. Fins i tot és capaç de saltar-se les normes i segrestar la Dana, i de rebot, en Mel, que van a parar a la seva illa. Afortunadament la Dromi sempre està a l'aguait i els rescata, i es compleix novament el desig de la Dana d'estar tots junts a l'Illa del Far!
Quin mal de cap !
La Dromi cau a una trampa d'en Dar i queda mal ferida, sense cap i atrapada en una cova. Els nens son més llestos del que es pensa en Dar i a més de quedar-se sense nens, en Dar acabarà capbussat al mar, que és el pitjor que li pot passar a la seva carcassa al·lèrgica a l'aigua!
Temps era temps
El maleït Dar i la seva màquina del temps envien la Dana i en Mel a la prehistòria. Però no comptava que uns perillosos Terodàctils se'ls voldran cruspir. En Dar haurà de triar o els Terodàctils o la Dromi!
Llamp de rellamp !
La Dana és misteriosament perseguida per un núvol que va creixent i es converteix en una tempesta esgarrifosa. Darrere d'aquest misteri hi ha en Dar manipulant el temps. Estan en perill, però en Dar no s'imagina que el seu enginy se li girarà en contra: Qui sembra vent, recull tempestats.
Cor de llauna
En Dar envia uns animals molt dolents per esguerrar la festa d'aniversari d'en Micu i endur-se la pobra Dana. No sap que en Micu és únic i el millor! I els habitants de l'Illa del Far no permetran que cap animal impostor amenaci els seus habitants.
Vull la mama...
És Nadal a l'illa però en Mel s'enyora i vol tornar amb els seus pares.....la Dana l'ha d'acompanyar sinó l'illa i en Micu desapareixeran per sempre. Podran tornar algun dia a l'illa?
Pobre Mel
El far Dar reclama en Mel a la Dromi: Un far, un nen.....! En Mel ha de marxar amb el pesat d'en Dar, és la llei! però la Dana no s'hi conforma i no para fins que en Mel no torna a l'illa amb la Dromi i en Micu.
Sense petó
La llegenda de Sant Jordi en una illa tropical i amb un drac tant ferotge, us ho imagineu? Mai havia estat tant emocionant.
I si fem campana?
En Mel i la Dromi improvisen una escola a la platja. A la Dana no li fa cap gràcia! La Dromi però els hi fa unes classes tant divertides que aprenen un munt de coses jugant.
Enlluernats
A la Dromi se li fon el llum del far. Amb l'esforç de la Dana, l'enginy d'en Mel i moltes cuques de llum, aconsegueixen que la Dromi, pugui continuar il·luminant els vaixells del mar.
El costat fosc
Una Dromi malvada i un volcà en flames amenacen d'acabar amb l'illa i els seus habitants....però gràcies a la Dana, la Dromi recupera la seva bondat per defensar i estimar tots els éssers de l'illa.
És llei de vida
La Dana agafa animals per curar-los....a en Mel no li fa cap gràcia, i menys gràcia els hi fa a tots ar!
Paper mullat
La Dana i en Mel es barallen i cau el llibre d'en Mel al riu. La Dromi demana ajuda a un altra far, l'Helènia, el far ideal per en Mel. Quan la Dana ja pensa que perderà en Mel per sempre, ell decideix quedar-se....la Dana li ha preparat una fabulosa sorpresa.
Abraça'm, que tinc por
Avui van a una llacuna aïllada amb la Dromi submarí i hi descobreixen un pop gegant que s'ha quedat atrapat a la llacuna sense poder anar mar endins....si no el treuen morirà de fam. Gairebé hi deixen la pell per poder-lo alliberar!
Caçador caçat
La Dana vol fer un gran zoo capturant animals, fins que ella i els seus amics son víctimes de les malvades hienes. S'adona que els animals han de viure en llibertat sense empipar-los gaire!
Sota sospita
Organitzen una acampada a la platja.....però la por i la nit, fan molt males passades al pobre Mel que, per sort, amb el nou dia, torna a retrobar als seus inseparables Dana, Micu i Dromi.
A la panxa del bou
En Micu s'escapa i la Dana i en Mel, mentre el busquen, troben una petita balena perduda. Us podeu imaginar on troben en Micu quan tornen a la baleneta als seus pares?

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >