Close

Rat Rank

Vols saber quins són els videoclips que ho estan petant? Tens ganes de ballar, cantar i jugar amb els teus cantants i grups preferits? Doncs has anat a parar al cau amb la millor música mundial: el nostre! Som el Riff i el Flat, la parella de rates més marxoses de la tele. Ensumem, busquem i fem una queixalada a tot el que soni bé. Aconseguim superregals per a tu i també rastregem internet per trobar els vídeos més divertits.   Benvingut al programa del Super3 que portarà més cua! No pararàs de riure i de ballar!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/rat-rank/videos

Episodios disponibles para ver online

Torna el concurs Ratconvidats
El Riff i el Flat us expliquen com participar al concurs de ball del "Rat Rank"
Fem publicitat
Al Riff el conviden a menjar tot el formatge que vulgui en un nou restaurant... i arruïna els amos! Per ajudar-los, el Riff i el Flat comencen a fer publicitat del restaurant amb resultats esbojarrats.
Això és la guerra!
El Riff i el Flat volen fer fora el gat de les canonades i, per això, s'entrenen com un exèrcit de pa sucat amb oli... Aconseguiran expulsar el gat?
La gimcana mandukera
Qui cuina millor la Paula del "Manduka" o el Riff i el Flat del "Rat Rank"?
"Som tot orelles"
Manual de supervivència per tornar a l'escola
El Riff i el Flat us han preparat un manual amb alguns trucs per tenir un començament de curs triomfal. No us el perdeu!
La Paella
Al Riff li agrada endrapar porqueries i es posa malalt. El Flat el convenç a ritme de rock que s'ha de menjar de tot per estar sa. Llavors, els dos amics decideixen preparar una paella. Com els hi sortirà?
Ens apuntem al "Xancleta Challenge"
El Riff i el Flat volen participar en el "Xancleta Challenge". El repte d'encistellar una xancleta amb el peu els mola, però no serà tan fàcil com semblava. Se'n sortiran?
Ens agrada el surf
El Flat i el Riff cavalquen les onades a sobre d'una planxa de surf que té de tot: propulsors, intermitents i, fins i tot, un sistema de defensa antitaurons.
Quina calor
Arriba una superonada de calor i el Riff i el Flat estan desesperats. Els dos amics provaran qualsevol cosa per refrescar-se, amb resultats sorprenents.
El casal d'estiu
Els cosinets tenen vacances i el Riff i el Flat els han de fer de cangurs. Per entretenir-los, els dos amics organitzaran un casal d'estiu que ho petarà.
La maledicció de "Sant tu-ja-saps-què"
El Riff i el Flat estan il·lusionats amb la revetlla del dia 23 de juny, però cada cop que diuen "Sant Joan" passa alguna cosa dolenta. Els dos amics creuen que són víctimes d'una maledicció. Aconseguiran celebrar el "sant-tu-ja-saps-què"?
Demana tres desitjos
El Riff i el Flat troben una llàntia i de dins surt un geni que els concedeix 3 desitjos. Fins aquí sembla un conte de "Les mil i una nits", però aquest geni té un sentit de l'humor una mica especial i el Riff i el Flat hauran de pensar molt per aconseguir el que volen.
L'aniversari amb els ratconvidats
El Riff i el Flat celebren el seu aniversari amb els tres súpers que van guanyar el concurs de ball "Ratconvidats". Junts protagonitzaran el videoclip nou "Vull ballar amb tu" i veuran els millors moments de l'últim any del "RAT RANK".
Aquest diumenge, no et perdis l'especial d'aniversari del Rat Rank!
Aquest diumenge, el Rat Rank fa tres anys!
Ratavisió
El Riff i el Flat decideixen muntar el seu propi canal de tele. Hauran de fer de cuiners, presentar les notícies i moltes coses més. Us ho perdreu?
El Riff no es renta les dents!
El Riff té molt mal alè, perquè no es renta les dents. El Flat farà tot el que pugui perquè se les renti i s'acabi la pudor.
El comandament màgic
El Flat inventa un comandament amb què ho pot controlar tot. El Riff intentarà prendre-l'hi, però el Flat no vol ni que el toqui. Qui se'l quedarà?
Els balls dels 10 finalistes
Tots a la llista de ball
Súpers, el Flat i el Riff ja han rebut els vostres vídeos ballant i ho feu tan bé que no es poden resistir a ballar. Esteu preparats?
Jocs de pati
El Riff somia amb una invasió de bròquils i es desperta alterat. Per calmar-lo, el Flat li proposa fer un dia de jocs, però no tot anirà com esperaven.
Especial Sant Jordi
Sant Jordi ha arribat i el Riff s'obsessiona amb l'existència dels dracs. Farà tot el que pugui per enfrontar-s'hi, mentre que el Flat l'intenta convèncer que no existeixen.
Preparant la mona
El Riff i el Flat han creat Mona Express: han fet unes mones boníssimes i les repartiran a domicili. Però alguna cosa falla perquè no els arriben encàrrecs. Què ha passat i què en faran, de totes les mones que han preparat?
El Rat cant
El Flat ha inventat uns cereals musicals i se'ls pren per esmorzar amb efectes sorprenents: no pot parlar, tot ho diu cantant! Amb l'ajuda del Riff, el Flat intentarà tornar a la normalitat.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >