Close

Rat Rank

Vols saber quins són els videoclips que ho estan petant? Tens ganes de ballar, cantar i jugar amb els teus cantants i grups preferits? Doncs has anat a parar al cau amb la millor música mundial: el nostre! Som el Riff i el Flat, la parella de rates més marxoses de la tele. Ensumem, busquem i fem una queixalada a tot el que soni bé. Aconseguim superregals per a tu i també rastregem internet per trobar els vídeos més divertits.   Benvingut al programa del Super3 que portarà més cua! No pararàs de riure i de ballar!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/rat-rank/videos

Episodios disponibles para ver online

Preparant la mona
El Riff i el Flat han creat Mona Express: han fet unes mones boníssimes i les repartiran a domicili. Però alguna cosa falla perquè no els arriben encàrrecs. Què ha passat i què en faran, de totes les mones que han preparat?
El Rat cant
El Flat ha inventat uns cereals musicals i se'ls pren per esmorzar amb efectes sorprenents: no pot parlar, tot ho diu cantant! Amb l'ajuda del Riff, el Flat intentarà tornar a la normalitat.
Benvinguts a Formatgelàndia
Tot i que estan més pelats que una rata, el Riff i el Flat estan decidits a visitar Formatgelàndia, el primer parc d'atraccions dedicat al món del formatges. Com s'ho faran per aconseguir-ho?
Endeví Riff
Units per l'esport
El Riff i el Flat troben que la seva amistat s'està refredant i que cal fer alguna cosa perquè la situació millori. Tots dos pensen que si fan esport junts, tornaran a ser igual de bons amics. Ho aconseguiran?
L'enterrament de la sardina
L'enterrament de la sardina serà un malson per al Riff i el Flat, que no poden desfer-se d'un peix cada cop més podrit i més pudent. Tot acabarà d'una manera inesperada, perquè la vida fa sorpreses, fins i tot a les sardines mortes.
Carnaval, carnaval!
El Riff i el Flat volen trobar una disfressa que ho peti. Es posaran d'acord? No us perdeu el "ball dels dos xoriços".
Les rates de les mil cares
El Riff i el Flat busquen idees per aquest Carnaval i recorden les millors disfresses que s'han posat. Quina triaran?
Els bacteris invencibles
El Riff i el Flat tenen molts mocs, per culpa d'uns bacteris molt empipadors que canten, toquen la guitarra i s'assemblen molt als músics del grup Xiula. Seran ells? No us perdeu el videoclip "Mocs" amb els bacteris i les rates mocoses.
Llums, càmera, acció
El Flat i el Riff volen fer una pel·lícula i busquen idees per triomfar als cinemes. Una pel·li de superherois, de detectius o de ciència-ficció amb extraterrestres que volen envair la terra? Prepareu crispetes per riure amb el "Rat Rank"!
El dia de la bugada
El cau s'ha de netejar, perquè ja fa fàstic i hi ha molta roba per rentar. El Riff i el Flat no volen fer la feina plegats i fan unes proves per decidir a qui li toca. Qui guanyarà?
Les Caca-xings
El Flat i el Riff han descobert una nova col·lecció de figuretes que els torna bojos: les Caca-xings. Els dos col·legues faran el que calgui per tenir-les totes. Ho aconseguiran?
A la recerca del formatge perdut
El Riff i el Flat han descobert que en un castell hi ha un formatge màgic. No s'ho han pensat ni un segon i han sortit del cau per anar-lo a trobar, però pel camí es trobaran fantasmes i trampes. Aconseguiran cruspir-se el formatge?
La invasió de les rates robot
Els Reis han portat al Riff i al Flat dos robots d'última generació, un regal que donarà alguns ensurts als dos amics.
Especial "Els Pastorets" del Rat Rank!
El Riff i el Flat volen fer un programa molt especial i enreden els seus familiars a representar "Els Pastorets" al seu cau, però hi haurà molts problemes. Com sempre, tot s'arregla amb bon humor i cantant una nadala en família.
Volem que nevi
El Flat s'ha entestat que nevi dins del cau i el Riff, que vol que els reis d'Orient sàpiguen que és un bon amic, s'esforça molt per ajudar-lo. Aconseguiran els seus propòsits?
On és el tió?
El tió ha marxat del cau, fart del Riff i el Flat. Els dos amics l'aconseguiran convèncer perquè torni abans de Nadal?
Un Nadal musical
El Riff i el Flat han fet un programa amb aquests ingredients: esperit nadalenc, entrenament per menjar-s'ho tot als dinars de Nadal, consells per als regals de Reis i actuacions musicals i una selecció de videoclips. No t'ho perdis!
Prou brometes
El Riff i el Flat comencen una guerra de bromes de mal gust i de mala olor. Però la caca els hi reserva una sorpresa
Els Rankees
El Riff i el Flat volen jugar a beisbol i, fins i tot, fan servir una màquina increïble per entrenar-se. Els Rankees del Riff i el Flat seran capaços de guanyar el partit?
En Flat no hi guipa!
El Riff trenca les ulleres del Flat per art de màgia. I mentre li fan les ulleres noves, el Flat viurà situacions sorprenents
Ratallops
El Riff ha begut el que no havia de beure i s'ha convertit en una "ratallop". Trobarà el Flat un antídot per al seu amic? No us perdeu una aventura amb udols i ullals.
La màquina que transforma crits de por en formatge
El Riff i el Flat volen atipar-se de formatge durant la castanyada. Han comprat una màquina per fer-ne, però els cal fer crits esgarrifosos perquè funcioni.
Marxem de festa
L'illa del formatge
El cau del "Rat Rank" es converteix en un vaixell, i el Riff i el Flat, en pirates. Salpen a tota vela rumb a l'illa de formatge!

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >