Close

Doraemon, el gat còsmic

Per què tens aquesta cara de sorpresa? No has vist mai un gat blau? Potser perquè no has visitat mai el meu món. Vinc del segle XXII i sóc un gat robot amb una butxaca màgica, d'on poden sortir tots els somnis que qualsevol nen voldria veure realitzats. En Nobita ja ho ha descobert i, moltes vegades, se n'aprofita. Quin seria el teu somni?  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/doraemon-el-gat-cosmic/videos

Episodios disponibles para ver online

Els fantasmes sí que existeixen!
La colla d'amics va a la casa de la platja d'en Suneo a passar-hi uns dies. En Suneo i en Gegant diuen que han preparat una sorpresa per la nit i en Nobita es mor de ganes que arribi el moment de la sorpresa. Després descobreix que és una prova de valentia i no li fa gens de gràcia. Troben una antiga escola que sembla abandonada perquè està molt tronada... però les aparences enganyen.
Com caminar pel fons del mar sense mullar-se / L'hivern arriba en ple estiu
En Suneo torna a deixar en Nobita fora dels seus plans i per fer-li enveja, li envia una carta amb fotos on es veu com es diverteix amb la Shizuka i en Gegant en una casa que el seu pare té en una illa. En Nobita es disgusta tant que en Doraemon li proposa un mètode per poder caminar pel fons del mar sense mullar-se. Quan en Nobita es queixa per la calor que fa a l'estiu, en Doraemon li deixa un invent per canviar el dia a voluntat. El que comença sent un passatemps divertit pot acabar destruint la Terra si en Nobita continua fent servir malament amb l'invent.
Aventura al món dels insectes
En Nobita té enveja d'en Suneo perquè ha anat amb avioneta i quan l'hi demana, en Doraemon li ofereix muntar insectes. El que comença sent un passeig divertit i agradable amb la Shizuka s'acaba convertint en una aventura perillosa al món dels insectes quan s'hi afegeixen en Gegant i en Suneo
El segrest d'en Suneo / En Doraemon llença la tovallola
En Suneo contracta en Doraemon i en Nobita perquè li facin de guardaespatlles perquè, com que és un nen ric, creu que el poden segrestar.Al començament se'n riuen, però... després en Nobita demana ajuda a en Doraemon per no haver d'escoltar com canta en Gegant i en Doraemon treu unes pastanagues que fan que les persones es rendeixin i deixin de fer el que feien.
El planeta mirall
En Nobita està fart de treure males notes i que tothom es rigui d'ell i demana a en Doraemon que el faci més intel·ligent. Per consolar-lo, en Doraemon li ensenya amb un telescopi un univers on tot és al revés i descobreixen un planeta que és la imatge especular de la Terra.
Que difícil és ser un portador de pluja
El pare d'en Nobita té un partit de golf molt important que ha de servir per firmar un nou contracte amb un client, però té la desgràcia d'atreure la pluja. En Doraemon i en Nobita fan tot el possible perquè faci bon temps durant el partit.
Quines penques, Gegant! / El perruquí de samurai
En Gegant fuig de casa perquè creu que la seva mare l'odia i decideix instal·lar-se a casa en Nobita. En Gegant no triga a adonar-se que no és un hoste benvingut, però un invent d'en Doraemon li demostrarà que s'equivoca amb la seva mare. En Nobita aconsegueix conèixer la seva ídol gràcies a un invent d'en Doraemon que es basa en el principi dels set coneguts. Però el que semblava un sistema infal·lible s'acaba convertint en una broma de mal gust.
Jo mateix. El justicier emmascarat
El desig d'en Nobita de tenir un heroi emmascarat que el salvi quan es fica en embolics es fa realitat de la manera més inesperada. Però en Nobita s'acaba adonant que surt més a compte intentar resoldre els problemes tot sol que depenent dels altres.
En Doraemon fa règim
En Doraemon passeja tan tranquil i ensopega amb la Mi i un gat que semblen riure's d'ell. En Doraemon creu que se'n riuen perquè està gras i decideix intentar aprimar-se. Els pares d'en Nobita estan disgustats perquè sembla que el pare ha perdut els diners que ha tret del blanc i que els havien de servir per passar el mes. En Doraemon i en Nobita miren de trobar-los.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >