Close

Invizimals

Sóc en Kenichi Nakamura i he fet un descobriment que canviarà el món: els Invizimals. Són uns éssers únics, molt poderosos i fets d'energia que han viscut entre el nostre món i la seva pròpia dimensió des de la prehistòria. Al·lucinant! Oi que sí? Vols creuar el portal interdimensional amb mi? Te'ls presentaré!  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/invizimals/videos

Episodios disponibles para ver online

Benvingut Senyor Black (cap.13)
Els últims prototips d'en Sam no estan funcionant gaire bé, i això fa que se senti una mica abatut. Just aleshores rep la invitació d'un misteriós filantrop anomenat Mr. Black per incorporar-se a B-Industries, la seva revolucionària companyia de reciclatge. En Sam es planteja abandonar l'Aliança; el que no sap és que Mr. Black és, en realitat, qui està darrere dels XTractors.
Jesteritzat (cap.12)
Després de contactar amb un invizimal, la Lima comença a actuar de manera estranya. Com si cada cop fos menys madura i, encara més, una adolescent superficial i bleda. La nova Lima "eixelebrada" és la pitjor companya d'aventures de la història. Només li interessen les bromes, els acudits i l'estúpid comediant Billy el Babau!
Els guerrers de Terracotta (cap.11)
Centenars d'estàtues de guerrers de l'exèrcit de Terracotta han desaparegut d'un museu a Londres. La unitat Z1 els segueix el rastre i descobreix que tot ha estat obra de l'invizimal Xiaong Mao, que planeja destruir els XTractors amb l'ajuda de l'exèrcit.
Com un Tigershark en uns encants (cap.10)
En Hiro vol fer una gran festa d'aniversari a en Sam amb la Lima i en Tigershark. Però tot se'n va en orris quan es queden atrapats a Londres i, per alguna raó, en Tigershark no pot tornar-se invisible. Com s'ho faran per amagar un monstre de tres metres d'alçada al nostre món?
El Gran Mendoza (cap.9)
La unitat Z1 viatja a Mèxic a la recerca d'activitat Invizimal sospitosa. Han sentit històries estranyes sobre "El Gran Mendoza", un campió de lluita lliure amb un poder i una força increïbles. Podria ser que estigués sent ajudat per algun Invizimal amant de la lluita lliure?
Missió : Gelat Impossible (cap.8)
En Hiro ha quedat amb una noia que li agrada. Però també ha intercanviat el seu aspecte amb un "invizimal" durant una missió. Així que és en Sam qui va a la cita disfressat amb una projecció hologràfica d'en Hiro. Mentrestant, en Hiro "invizimal" intenta donar-li consells sobre com pot impressionar la noia.
El Millor Joc de la Història (cap.7)
L'Otomo és transportat accidentalment a la base de l'Aliança, i en Hiro i tot l'equip intenten fer-li creure que tot es tracta d'un nou joc de realitat virtual perquè el secret de l'Aliança de Caçadors d'Invizimals quedi fora de perill. L'Otomo s'ho creu. Tant, que està disposat a perdre's en la dimensió Invizimal i a enfrontar-se a qualsevol XTractor que es trobi abans que ningú pugui aturar-lo.
Història de Dues Dimensions III (cap.6)
L'Überjackal i en Tigershark estan embolicats en una baralla mentre els XTractors comencen a envoltar el temple. L'Überjackal és ferit, però s'escapa a les profunditats del temple amb el poderós bastó d'Anubis. Pot ser que aquest poderós artefacte mil·lenari tingui alguna relació amb el seu comportament erràtic?
Història de Dues Dimensions II (cap.5)
Vam deixar els membres de la unitat Z1 a la cambra central del Temple de la Llum, enfrontant-se a una imminent derrota a mans de l'Überjackal. De cop i volta, un esquadró XTractor irromp al lloc. L'Überjackal es nega a rebre cap mena d'ajuda dels nois i els fa fora del temple d'una puntada de peu. De tornada a casa, la Lima traça un pla per trobar en Tigershark. Potser podrà ajudar-los a entendre l'estranya actitud de l'Überjackal.
Història de dues Dimensions I (cap.4)
En Keni ha rastrejat una poderosa font d'energia en un desert del món invizimal. Els Z1 hi van a investigar i descobreixen un temple subterrani d'aspecte egipci! El problema és que està custodiat per un invizimal anomenat Überjackal que no està gaire bé del cap.
L'Aliança III (cap.3)
En Tigershark explica als nois que els Invizimals estan immersos en una lluita contra els Xtractors, i que en Hiro és "l'escollit" per ajudar-los. I haurà de començar immediatament! Els Xtractors han pres el control de la Font del Poder, un indret sagrat per a tots els invizimals. Els nostres herois hauran de recuperar-lo a qualsevol preu.
L'Aliança II (cap.2)
Els nois de la unitat Z1 decideixen actuar pel seu compte per demostrar a en Keni que poden arribar a ser un bon equip. Però tot els surt malament i han de sortir de la dimensió invizimal cames ajudeu-me. A la terra, en Keni desmantella la unitat provisionalment. Però, un cop a la seva habitació, en Hiro descobreix que en Tigershark ha tornat de la dimensió amb ell!
L'Aliança I (cap.1)
El reclutament recent d'en Hiro per l'Aliança no és pas el somni que ell s'esperava! I les coses encara empitjoraran quan s'enfronti als XTractors, un exèrcit de robots perillosos robots que estan envaint la dimensió invizimal. Per sort, en Hiro tindrà la inesperada ajuda d'un poderós invizimal conegut com a Tigershak.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >