Close

Les noves aventures de Geronimo Stilton

Hola, súper! Sóc en Geronimo Stilton. Sóc periodista i busco arreu del món la gran exclusiva. En aquesta recerca m'acompanya el meu nebot, en Benjamí, que té 12 anys i que, realment, no té por de res. A vegades també viatgen amb mi la Tea i en Martin Galat. Vols viure l'emoció del periodisme amb mi tu també?  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/geronimo-stilton/videos

Episodios disponibles para ver online

Llums, càmera, acció! (cap.26)
En Benjamí i la Pandora filmen un curtmetratge per competir al Festival de Cinema de Ratalona. Hi participen tots els Stilton, fins i tot en Martin Gala, que fa de dolent i està insuportable. Quan troben un membre del jurat lligat i veuen que el trofeu ha desaparegut, en Geronimo es posa a investigar qui ha sigut. Per embolicar encara més la troca, en Benjamí i la Pandora s'adonen que la seva càmera i tot el que havien filmat també ha desaparegut!
L'espasa de ratimoto (cap.25)
Fent de cangur (cap.24)
La Tea està fent de cangur de l'Alphonse, el fill d'una amiga, però ha d'anar a cobrir una exclusiva que tenia compromesa i en Martin Gala s'ofereix per cuidar-lo. La Tea i en Benjamí recorren la ciutat per cobrir diverses notícies, però la Sally sempre se'ls avança. Mentrestant en Geronimo i en Martin Gala empaiten el petit ratolí, que no para quiet ni un minut. Al final del dia els Stilton no entenen com s'ho ha fet la Sally per trepitjar-los totes les exclusives. Ha estat casualitat?
Jack junior (cap.23)
En Geronimo s'assabenta del robatori del prototip secret d'un videojoc que es creu que revolucionarà el sector. Tota la colla s'involucra en el cas, excepte en Martin Gala, que acaba de rebre l'equip d'espia del club Jack Monterrey juntament amb la seva primera missió. El lladre confon en Martin Gala amb el seu contacte i li lliura el maletí amb el videojoc que ha robat. En Geronimo fa tot el possible per descobrir la identitat del lladre i trobar el videojoc, sense saber que el té molt més a prop del que es pensa.
Sabotatge als jocs d'hivern (cap.16)
La Tea competeix als Jocs Ratolímpics i en Geronimo i el seu equip són a les muntanyes de Saint Moratz per cobrir l'esdeveniment. La Tea no ho tindrà gens fàcil: haurà de derrotar campions com en Willy Steele, en Kit Gerrity, en Iuri Guanyavoloff o la princesa Yasmine. Però hi ha algú que comença a sabotejar el material dels competidors. La Tea és l'única que se n'escapa i tothom sospita d'ella. Llavors, en Geronimo es posa a investigar per demostrar que és innocent.
Lladres tot terreny (cap.14)
En Geronimo dóna la notícia d'un milionari que dóna la seva joia més valuosa a un poblat remot que hi ha enmig del desert del Ràthara. Quan el Príncep Noguda, en Ratswami, en Fregit Ratacrec i, evidentment, la Sally Ratmaussen comencen una cursa per robar-la, en Geronimo se'n sent responsable i se'n va al desert per mirar que la joia arribi d'una peça al lloc on ha d'anar.
El volcà de Ratislàndia (cap.12)
Quan un volcà adormit a la gèlida Ratislàndia amenaça d'entrar en erupció, la Tea, que hi ha anat per fer el seguiment d'una glacera, desapareix. Els Stilton van a buscar-la abans que sigui massa tard. És un viatge difícil, que es complica encara més quan en Martin Gala decideix liderar l'expedició. A sobre, la Sally Ratmaussen sembla decidida a perjudicar una vegada més en Geronimo. Aconseguiran trobar la Tea a temps?
Guardians del rei (cap.10)
La participació de la Tea en una competició d'arts marcials porta els Stilton a l'exòtic Whiskiristan. Allà en Geronimo descobreix un possible tema per un reportatge increïble: sembla que algunes figures de la valuosíssima col·lecció de guerrers de ceràmica del regne han cobrat vida i han desaparegut del museu! En Geronimo decideix investigar si aquestes misterioses desaparicions són reals o si al museu s'hi està cometent alguna mena de delicte.
La bruixa dels pantans (cap.8)
En Geronimo rep un missatge del despatx del Clarí dels Pantans, un diari petit de Formatgiana que forma part de Geronimo Stilton Comunicació. El seu principal periodista ha deixat un missatge en vídeo i ha desaparegut. El missatge diu que està investigant la presència d'una bruixa i que ha trobat una cosa molt estranya. Els Stilton se'n van a Formatgiana a investigar i llavors desapareix una altra periodista.
El fantasma de la llotja (cap.6)
En Geronimo i la seva família van al teatre per investigar l'aparició d'un gall monstruós que espanta el públic i els actors. En Martin s'enamora de l'Emma, una actriu jove, i es posa fer d'actor per impressionar-la. Tot i que no l'enamora, les pallassades que fa diverteixen molt al públic. El gall, mentrestant, continua atemorint la gent, i en Geronimo i en Benjamí volen arribar al fons de la qüestió per evitar que el teatre tanqui.
La gran dormida (cap.4)
En Geronimo s'està cinc dies sense dormir per acabar a temps una autobiografia per a la fira del llibre. Però quan arriba a la fira està tan cansat que no s'aguanta despert. Els Stilton i la Pandora faran tot el possible perquè ningú se n'adoni, però no serà fàcil. A més, desapareix el manuscrit d'un actor, que li demana a en Geronimo que investigui qui el pot haver robat.
Geronimo contra el Ratallop (cap.2)
En Geronimo i tota la colla se'n van a visitar el tiet Gravis a Transratània per cobrir dues grans notícies: la setmana de la moda i l'aparició d'un ésser llegendari i espantós, el Ratallop. El tiet Gravis es pensa que és ell, el Ratallop, i decideix anar-se'n a viure al bosc per no ser un perill per a la gent. Però en Geronimo es nega a creure-s'ho i decideix descobrir la veritat costi el que costi.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >