Close

La màgica Do-Re-Mi

Hola, súper! Soc la Do-Re-Mi i tinc vuit anys.Un dia vaig entrar per accident a la botiga de la bruixa Majòrica i, sense voler, la vaig convertir en una espècia d'animaló verd. Per intentar que torni al seu estat normal, la bruixa i la fada Lala em volen ensenyar un munt d'encanteris i ara soc aprenenta de bruixa. Amb el temps, les meves amigues també s'han fet aprenents de bruixa. Vols veure com ho fem?Títol original: Magical DoremiPaís d'origen: JapóAny de producció: 1999  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/magica-do-re-mi/videos

Episodios disponibles para ver online

Tinc ganes de veure el fantasma
Tots els nens de la classe van a passar els últims dies de vacances al Temple dels Yamauchi. En Nobauki els explica que pel cementiri hi viu el fantasma del seu avi, i que el voldria veure per demanar-li perdó pel que li va dir abans de morir-se.
Desapareix el disc d'aprenenta a la festa d'estiu
A la Botiga Màgica decideixen muntar una paradeta per la festa d'estiu. L'enrenou que provoca un lladre fa que la Do-Re-Mi perdi el seu disc d'aprenenta. El disc el recull una gosseta, que es converteix en bruixa.
El meu amor vola amb la brisa de la muntanya
Les nenes decideixen anar de vacances a casa de la Hazuki, on es troben amb la Reika Tamaki. Ella i la Do-Re-Mi s'enamoren d'en Yutaka Kashiwagi, que els diu que sempre que intenta declarar-se a una nena, passa alguna cosa terrible.
Arriba l'Oyajide
La Do-Re-Mi, l'Hazuki i l'Aiko que s'han convertit en les purarreines, han de buscar objectes que porten mala sort, treure'n la carta negra i segellar-los en un petit cofre portàtil que està custodiat per un personatge ben peculiar: l'Oyajide.
Som les purarreines
Les tres aprenentes ja han aprovat el sisè nivell i reben una bola certificada que té molt més poder que les altres. La Do-Re-Mi descobreix que una companya seva ha d'anar a treballar al restaurant de casa, on no vol entrar ningú, i decideix ajudar-la.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >