Close

Glumpers

Som un grup de sis amics que vivim a la mateixa casa. Ja et pots imaginar que la nostra convivència no és gens fàcil! Cadascú té una personalitat diferent i la mínima discussió pot acabar pitjor que una explosió atòmica! Com? No t'ho creus? Passa, passa, i veuràs quina casa més divertida!   Títol original: "Glumpers"

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/glumpers/videos

Episodios disponibles para ver online

Cita romàntica (cap.49)
El Pal (cap.48)
En Gobo, estirat damunt d'una gandula, pren el sol al jardí, mentre en Webster dóna voltes al seu costat amb un pal a la boca. Vol que en Gobo li llanci. En Gobo ho fa, però en Webster torna de seguida amb el pal a la boca. En Gobo tirarà el pal un parell de vegades, fins que, cansat, decideix utilitzar "eines" per llançar-lo més lluny: una ballesta, un canó i un míssil.
Dies d'esquí (cap.47)
A un paisatge nevat amb avets i grans vessants apareix en escena en Gobo, esquiant amb molta habilitat. L'avancen Qüigli, Dudd i més tard Fàbel, que va a tota velocitat però adormit damunt els esquís. Aquest colpeja i fa girar un senyal de fusta amb una fletxa que indicava la ruta correcta. Quan la resta arriba al senyal i segueixen la fletxa, que marca un camí equivocat, acaben a un bosc ple de avets i s'hi estavellen.
Vermell intens (cap.46)
Gobo, Búquer, Webster i Fàbel estan a la cuina menjant. Qüigli, que entra a la cuina trontollant, es troba malament. Tremola i té la pell de color vermell intens. Gobo s'apropa i li posa la mà al front per prendre-li la temperatura. Gobo crida de dolor! Descobrim la seva mà totalment vermella, i li surt fum. Tots intenten fer-li baixar la febre, però l'alta temperatura d'en Qüigli ho fon tot al seu voltant.
Dudd és un geni (cap.44)
Noves aventures dels Glumpers!
Loteria (cap.43)
Senyals de fum (cap.42)
El regal d'en Fàbel (cap.41)
Noves aventures de Glumpers!
Festa sorpresa (cap.40)
Noves aventures de Glumpers!
L'esclau d'en Fàbel (cap.39)
Noevs aventures de Glumpers!
En Fàbel i l'esport (cap.38)
En Gobo i en Dudd volen convèncer en Fàbel perquè practiqui algun esport però no serà una tasca gaire fàcil...
Clon-a-màtic (cap.37)
Avui és el dia que en Fàbel ha de fer dissabte a casa dels Glumpers però hi ha massa feina per a un de sol. Potser si hi hagués uns quants "Fàbel", la feina seria menys dura...
Ball boig (cap.34)
En Qüigli juga a un joc de ballar. Ha posat una catifa de ball davant el televisor, i està assajant alguns moviments salvatges mentre es mou al compàs de la música, fent coincidir la posició dels peus amb la de la pantalla. En Dudd apareix amb ganes de jugar però només aconsegueix molestar en Qüigli amb els seus maldestres moviments i fer un rècord de punts en el joc sense tenir ni idea de ballar...
El duel (cap.33)
En un típic carrer de poble de "western", en Qüigli i en Dudd es baten en un duel, tots dos amb bigoti i vestits amb barrets a l'estil cowboy. Treuen l'arma alhora i comencen a disparar, però no aconsegueixen afinar la punteria. Fan tot tipus de coses mentre disparen: mengen, s'afaiten, esmorzen... fins que en Dudd es queda sense bales.
Pànic estel·lar (cap.32)
Tots els Glumpers, molt contents, miren un partit de futbol a la TV, fins que en Dudd trenca el televisor i se'n van llit. En Búquer observa la lluna amb un telescopi per la finestra de l'habitació. De sobte comença a cridar, espantat pel que veu. Els altres Glumpers surten de l'habitació espantadíssims i van corrent cap al jardí. Es fiquen al cotxe, però no s'adonen que en Búquer encara és a l'habitació mirant pel telescopi...
Bitlles (cap.31)
Compartint (cap.30)
Mesures de seguretat (cap.29)
Allau! (cap.28)
Els Glumpers caminen en fila pel vessant d'una muntanya nevada amb les motxilles a l'esquena. En Dudd esternuda i tot tremola al voltant amb un soroll potent. En Gobo, que és el primer, es gira i els assenyala el cim de la muntanya nevada. Fa un "xxxxt" amb el dit a la boca, i en fer-ho tot tremola de nou. De sobte, algú obre una bossa de patates, és en Fàbel. Tots el miren horroritzats i li diuen que pari, però té massa fam per parar, el seu estómac fa soroll, i amb cada soroll tremola la muntanya.
El vídeo (cap.27)
En Qüigli, en Gobo, en Fàbel i en Dudd miren la TV al sofà. Apareix un anunci que diu: "Enviï'ns el seu vídeo i guanyi 1.000 euros". De sobte, emocionats es miren (menys en Fàbel, que ronca) i en Gobo assenyala la TV com dient: "Farem un vídeo i guanyarem". Se'n van a la neu a gravar el vídeo. En Dudd grava les peripècies a la neu, fins que s'adonen que ha estat gravant a l'inrevés tota l'estona: només surt el seu ull!
Neteja (cap.26)
Dia de neteja a casa dels Glumpers. En Gobo està escombrant i troba desordre pertot arreu, en Qüigli endreça el saló on està mirant la TV, en Dudd utilitza en Fàbel com a carretó i es va menjant les restes del menjar que hi ha per terra, i en Búquer fa servir una aspiradora per netejar...
El videojoc (cap.25)
Els capítols de la sèrie, a internet.
Pels pèls (cap.24)
Una nova i divertida peripècia dels Glumpers!
L'enterrament (cap.23)
Quina en faran avui, els Glumpers?
Tempus fugit (cap.22)
Els capítols de la sèrie, a internet.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >