Close

El Zack i el Quack

Hola, súper! Sóc en Zack i aquest ànec és el meu amic, el Quack. No t'ho creuràs, però vivim en un llibre desplegable! Tenim molts amics, com ara la Kira, una especialista a construir i reparar llibres pop-ups; l'eriçó Flonjo, el gripau Panxut o les germanes esquirols, Pif i Paf. Vivim un munt d'aventures! Només hem d'estirar la llengüeta. Ens hi acompanyes?Títol original: Zack & QuackPaís d'origen: Gran BretanyaAny de producció: 2013  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/zack-quack/videos

Episodios disponibles para ver online

Les vacances dels ànecs
La Kira li fa un reclam per ànecs al Zack i quan aquest el fa sonar es presenta un ànec que es fa amic del Quack. Després aquest ànec marxa volant amb tota una colla d'amics. El Panxut li explica al Zack que se'n van a fer les vacances dels ànecs a algun lloc assolellat i bonic. I el Zack i el Quack es posen a seguir els ànecs pel cel.
Els ninges de fet i amagar
En Zack i els seus amics juguen a fet i amagar i en Zack es troba que no en sap gens, ni d'amagar-se ni de trobar els que s'han amagat. Llavors el Panxut li aconsella que es faci deixeble dels ninges de fet i amagar i el Zack, amb la Kira i el Quack, els va a buscar a la fortalesa oculta. Quan els troba, els tres mestres ninja li ensenyen l'art d'amagar-se.
El Poparang 3000
El Zack rep un bumerang últim model per correu i li fa tanta il·lusió que sense pensar-s'ho dos cops se'n va al Festival de Llançament de Bumerangs que se celebra en un altra pàgina. Però sense voler deixa una mica de banda el seu amic Quack, que no s'ho agafa gaire bé.
Ídols del pop
El Zack, el Quack i la Kira formen el grup musical Pop-Tunes i es volen presentar a un concurs. Però quan es disposen a assajar, un soroll estrany, però estrepitós, els hi impedeix. El Zack, acompanyat dels seus amics, decideix buscar l'origen del soroll per poder-lo apagar.
La mascota de la bassa
El Flonjo té un tauronet de joguina per jugar-hi a la bassa i el Panxut s'espanta i li fa malbé sense voler. Llavors el Zack proposa que facin un barco de paper i salpin cap a mar obert per buscar un peix de veritat que li faci de mascota a la bassa del jardí al Flonjo. Però el Flonjo no vol cap peix petit i no para fins que troben un gran tauró.
L'aniversari del Quack
Avui és l'aniversari del Quack, i per celebrar-ho el Zack decideix portar tota la colla d'amics a un parc aquàtic per nens grans. El problema és que pel camí se'ls uneix una serp marina que, sense voler, s'endú el tap del fons de la piscina, i el parc es queda sense aigua.
Els cavallers de Llengu-lot
Mentre juguen als Cavallers de Pop-A-lot, al Duck li agafa un atac d'esternuditis, que només es pot curar amb una sopa màgica elaborada amb tres ingredients que només es troben en tres llocs molt perillosos. El Zack i la Kira intentaran trobar-los per poder curar el seu amic Zack.
El misteri Pop-Up
Al Panxut li marxa volant la bossa de llavors de les flors desplegables que tant li agraden. El Zack i la Kira s'afanyen a anar-la a buscar, però es troben que hi ha alguna cosa que està fent sots a terra i forats a totes les coses. Descobreixen que l'autor del desgavell és un cuc dels llibres, que es menja trossos dels desplegables de les diferents pàgines del llibre on viuen.
El concurs d'estels
Hi ha un concurs per veure qui fa l'estel més maco, i el Zack i la Kira en volen fer un junts, amb el Quack. Però, a l'hora de la veritat, no es posen d'acord i acaben que cadascú fa el seu. Com que tots dos carreguen el Quack amb ales diferents per l'estel, el pobre ànec acaba que es posa a volar i llavors la feina és per fer-lo baixar.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >