Close

El Zack i el Quack

Hola, súper! Sóc en Zack i aquest ànec és el meu amic, el Quack. No t'ho creuràs, però vivim en un llibre desplegable! Tenim molts amics, com ara la Kira, una especialista a construir i reparar llibres pop-ups; l'eriçó Flonjo, el gripau Panxut o les germanes esquirols, Pif i Paf. Vivim un munt d'aventures! Només hem d'estirar la llengüeta. Ens hi acompanyes?Títol original: Zack & QuackPaís d'origen: Gran BretanyaAny de producció: 2013  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/zack-quack/videos

Episodios disponibles para ver online

Popfeti el fantasma
Com sempre els pirates estan a l'aguait de qualsevol tresor que puguin trobar, però aquesta vegada ensopeguen amb un cofre que conté un fantasma, el Popfeti.Un fantasma que quan està en llibertat té el costum de provocar el caos allà on va.
Llicència per desplegar
Avui els habitants del jardí estan rodant una pel·lícula d'agents secrets que lluiten contra un dolent molt malvat, representat pel Panxut. De cop apareixenunes aranyes que els roben la màquina d'estriar llengüetes i la porten al seu cap, el temible Pop-a-Croc, un cocodril que es dedica a fer malifetes.Per rescatar la màquina i el Panxut, els nostres amics hauran de fer d'agents secrets de debò.
El cometa pop-up
Mirant pel telescopi en una nit estrellada, la Kira descobreix que s'acosta un cometa molt gros cap a la lluna. Si no fan res per impedir-ho, el cometa esclafarà la lluna i els robotets que hi viuen es quedaran sense llar. Per això el Zack, el Quack i la Kira s'embarquen en una aventura espacial.
El campió de la marató
Avui se celebra la gran marató de Poptròpolis, i els nostres amics hi participen. El Quack surt amb molta empenta, però a la primera pujada ja es cansa idecideix abandonar. Però de cop descobreix un foradet que pot ser una bona drecera. El problema és que el foradet es converteix en una esquerda querecorre tot el llibre.
L'increïble noi encongit
S'acosta la primavera i els nostres amics preparen una festa per celebrar-ho. Mentre va a collir unes prímules, el Zack descobreix la fada de les flors enganxada en una teranyina. Després d'ajudar-la, la fada li concedeix la possibilitat de demanar un desig, i el Zack demana viure una gran aventura. El que no s'esperava és que la fada el converteixi en un ésser diminut.
Les germanes patinadores
Ha arribat la neu, i els nostres amics decideixen anar a patinar a prop del cim Pop-up. Tot va molt bé fins que la Pif i la Paf, les millors patinadors del grup, s'enfaden entre ells i no es parlen. Per culpa d'aquesta rabieta, tots plegats estan a punt de tenir un accident molt greu.
L'aglà daurat
La Pif i la Paf estan collint aglans per acumular provisions, tal com fan tots els esquirols. Però de cop senten parlar d'un aglà daurat magnífic que es troba en una altra pàgina del llibre, i decideixen anar-lo a buscar perquè és l'únic que els falta a la col·lecció. De camí, es trobaran un geni que els guiarà a través d'aquesta aventura.
El destraler desplegable
La Kira presenta una obra en un concurs artístic que es celebra al Popmuseu del llibre. Però mentre preparen l'exposició, els ataquen els pirates que es volen apoderar de l'estàtua de la Kira, ajudats per un nou tripulant que té el sobrenom del Destraler.
Comptar ovelles desplegables
El Zack, la Kira i el Quack es fan càrrec de la granja del Joe, perquè pugui anar a vendre verdura a la ciutat. Una vegada a la granja es reparteixen les feines i al Quack li toca vigilar el ramat d'ovelles. Però no són unes ovelles normals, sinó les que compten els que no poden dormir bé.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >