Close

El Zack i el Quack

Hola, súper! Sóc en Zack i aquest ànec és el meu amic, el Quack. No t'ho creuràs, però vivim en un llibre desplegable! Tenim molts amics, com ara la Kira, una especialista a construir i reparar llibres pop-ups; l'eriçó Flonjo, el gripau Panxut o les germanes esquirols, Pif i Paf. Vivim un munt d'aventures! Només hem d'estirar la llengüeta. Ens hi acompanyes?Títol original: Zack & QuackPaís d'origen: Gran BretanyaAny de producció: 2013  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/zack-quack/videos

Episodios disponibles para ver online

El príncep granota desplegable
Després de sentir el conte de prínceps i princeses que explica el Zack, el Panxut li agafa la dèria de convertir-se príncep. Per això, se'n va a la pàgina dels contes a buscar una princesa que li faci un petó i el converteixi en un príncep blau.
L'intercanvi
El Zack i els seus amics se'n van de vacances, unes vacances que els ha preparat el Quack. Però quan arriben al port per agafar el vaixell, es topen amb un lloro pirata que els esgarriarà tot el que tenien planejat.
Un ball per dos fantàstic
El nostres amics del jardí organitzen una funció de balls. Cadascú prepara un ball diferent, però el Quack, que ha de fer el número final amb el Zack, s'adona que ballar no és el seu fort. Però el Zack no deixa que el seu amic es rendeixi i surten de viatge a buscar un ball que sigui adient per ell.
Despleguem el cim
Les germanes Pif i Paf reben la visita de la Flip, una cosina súper atlètica, que presumeix d'acrobàcies davant de tothom. El Panxut, fascinat pel seu do per l'escalada, li explica que la muntanya més alta del Llibre, el mont Poperest, encara no l'ha escalat mai ningú. El Zack de seguida proposa que ells siguin els primers de pujar al cim.
El millor pícnic de la història
El Zack vol convidar els seus amics a un pícnic, i ja ho té tot a punt. Però llavors la Kira proposa als altres que siguin ells els que convidin el Zack al millor pícnic de la història, perquè el Zack sempre està fent coses per ells. I decideixen portar-lo a un pícnic safari a la sabana, amb animals salvatges. Però l'arribada dels micos embolica la troca de mala manera.
El Popsaure Rex
El Zack ensenya als seus amics la seva col·lecció de fitxes de pop-dinosaures i tots queden meravellats. Però el Panxut li diu que li falta el Popsaure rex. Llavors el Zack i el Quack se'n van amb una avioneta a buscar-lo a l'illa Dino. Però, un cop allà, i quan l'han trobat, resulta que es barallen per fer-li la foto i la càmera acaba volant pels aires i esclafada pel mateix popsaure.
La casa de l'arbre desplegable
El Zack i companyia estan fent neteja a fons, perquè volen que la casa de l'arbre i el jardí quedin ben nets i polits. Però no s'acaben de posar d'acord a l'hora d'arreglar el jardí. La Pif i la Paf volen flors, el Flonjo vol figuretes i el Quack una pila de molinets de vent. Però quan els desplega, provoquen una ventada tan forta que s'emporta volant la casa de l'arbre amb el Zack, la Kira i el Quack dintre.
El misteri Pop-Up
Al Panxut li marxa volant la bossa de llavors de les flors desplegables que tant li agraden. El Zack i la Kira s'afanyen a anar-la a buscar, però es troben que hi ha alguna cosa que està fent sots a terra i forats a totes les coses. Descobreixen que l'autor del desgavell és un cuc dels llibres, que es menja trossos dels desplegables de les diferents pàgines del llibre on viuen.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >