Close

Secundaris

A Secundaris coneixerem persones que treballen amb passió i entusiasme darrere dels famosos i les famoses. Seguirem la vida d'aquests professionals per mostrar com és de necessari el seu ofici, com és la seva relació i quina és la influència que exerceixen sobre ells. Accedirem a llocs íntims i desconeguts pel gran públic per descobrir el vessant professional i personal de les persones conegudes, des d'un punt de vista diferent. Viatjarem de la mà de persones no conegudes que ens demostraran que l'èxit només s'aconsegueix gràcies a la feina de moltes persones que persegueixen un mateix objectiu

País: España
Idioma: Español
Contenido: Reportajes
Tema: Televisión, Sociedad
URL: https://www.rtve.es/alacarta/videos/secundaris/

Episodios disponibles para ver online

Greta Schindler, marxant d'art
Greta Schindler dirigeix la galeria d'art on line Artig Gallery. És l'encarregada de descobrir-nos com funciona avui dia el món de l'art. Lluís Llongueras ens obre les portes del seu taller d'art i coneixerem el dia a dia d'artistes com Esther Navarro, Mireia Ruiz i Martina Matencio. També visitem la inauguració de l'exposició de Realisme Japonès Contemporani al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) per descobrir com s'organitza una exposició d'aquesta magnitud i com es fa la custòdia i el trasllat de les obres artístiques.
Òscar Dorta, actor d'escenes de risc
L'Òscar Dorta és un dels actors d'escenes de risc més prestigiosos del nostre panorama audiovisual. Entre moltes altres produccions, va ser l'encarregat de doblar les escenes de l'Imanol Arias a la pel·lícula "Anacleto". Veurem com es formen s'entrenen els actors, com va ser el rodatge de la pel·lícula "Anacleto" i com es fa un salt des d'un globus aerostàtic. També visitarem les instal·lacions d'In Extremis per veure com planegen el rodatge d'un accident entre dos vehicles o com es fabrica l'atrezzo de les pel·lícules d'acció.
Sue Chávez, cap de cuina de la xef Carme Ruscalleda
La Sue Chávez és la cap de cuina i mà dreta de la xef Carme Ruscalleda. La mexicana ens encendrà els fogons del restaurant Sant Pau per conèixer com és el seu dia a dia, com elaboren nous plats i veurem la sessió de fotos dels 30 anys del restaurant amb el prestigiós fotògraf Carlos Allende. Entrarem també al restaurant Moments de l'hotel Mandarin Oriental, per veure la relació amb el xef Raül Balam i com creen, juntament amb la Carme, un menú especial per al Liceu.
Laura Andrés
La Laura Andrés és pianista professional i ha sigut vocal 'coach' dels concursants d'Operación Triunfo 2018 i 2017. Veurem com es retroba amb la Nerea, el Ricky i el Raoul d'OT i anirem a l'Institut del Teatre per veure com es desenvolupa la feina dels instrumentistes professionals, encapçalats pel Rafel Plana. També visitarem l'escola ESART per veure una classe de tècnica vocal i entrarem a l'estudi de gravació d'en Tòfol Martínez per veure com enregistren una versió d'una cançó del seu últim disc.
Maria Rosales, cap de regidoria del Teatre Lliure
La Maria Rosales és la cap de regidoria del Teatre Lliure. Veurem què s'amaga darrere el teló de l'obra Medea protagonitzada per actors de la talla com Emma Vilarasau o Roger Coma, i descobrirem com són els assajos, com se celebra el dia de l'estrena i, fins i tot, com s'aconsegueix que plogui a l'escenari. També veurem com va ser la inauguració del carrer Pepe Rubianes (de la mà del Joan Gràcia, l'Èric Vinaixa i el Manel Fuentes) i la producció tècnica de l'espectacle “Guanya't el Cel amb el Pare Manel” al Teatre Victòria.
El dia a dia de l'agent literària Sandra Bruna
La Sandra Bruna és l'agent literària del guanyador del Premi Nadal 2018 Alejandro Palomas, entre molts altres escriptors. El programa visita l'agència literària per conèixer com és el dia a dia i com se seleccionen nous autors per representar. 'Secundaris' també s'apropa als estudis de Ràdio 4 per veure com s'enregistra la secció de literatura del programa 'Amics i Coneguts' amb la Silvia Tarragona. A més, per saber com és la relació entre els autors i els agents, l'equip del programa s'endinsa a les entranyes del Grup Planeta. I finalment, mostra com es prepara el Sant Jordi i com ho viuen des de dins tant els autors Francesc Miralles i Coia Valls, com tots aquests professionals que han passat al llarg del programa.
Anna Pasqual
La representant d'influencers Anna Pascual a 'Secundaris'. El programa mostrarà el seu dia a dia amb l'equip de l'agència i l'acompanyarà a un esdeveniment amb diversos influencers.
Roger Vidal
El road manager Roger Vidal, dimecres a 'Secundaris'. S'encarrega de que les actuacions del grup 'Els Amics de les Arts' surtin a la perfecció. En cada capítol 'Secundaris' coneix persones que treballen amb passió i entusiasme darrere dels famosos i les famoses.
Mireia Martín i Núria Soteras
L'assessora d'imatge Mireia Martín i l'estilista Núria Soteras, a 'Secundaris'. El capítol mostra com és una sessió de fotos amb la dissenyadora Guillermina Baeza.
Àlex Solà, motxiller del pilot Adam Raga
L'Àlex Solà és el motxiller i mecànic de confiança del pilot Adam Raga, sis vegades campió del món de trial. La seva principal missió és descarregar l'Adam de tot allò que no sigui pilotar i concentrar-se en el recorregut. El programa mostra com entrenen, sols i amb d'altres pilots i motxillers de l'equip, visita la fàbrica de TRS encapçalada pel Jordi Tarrés, coneix la passió per les motos de la família de l'Àlex i els acompanya al Campionat d'Espanya de Trial a Sant Corneli
Chrys Hobbs i Natalia Jerez
Les representants d'actors i actrius Chrys Hobbs i Natalia Jerez, dimecres a 'Secundaris'. El capítol mostra el dia a dia en la seva feina i la relació amb els actors i les actrius, com per exemple l'actor Roger Pera.
Mònica Solana
TVE Catalunya estrena el programa 'Secundaris', que se centra en les persones que treballen amb els famosos. El primer capítol el protagonitza Mònica Solana, fisioterapeuta d'esportistes d'elit. En cada capítol 'Secundaris' coneix persones que treballen amb passió i entusiasme darrere dels famosos i les famoses. En l'estrena mostra el dia a dia de la fisioterapeuta Mónica Solana, que treballa amb esportistes d'elit com les nadadores Mireia Belmonte i Jèssica Valls.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de RTVE >