Close

Bany compartit

'Bany compartit' és una 'sitcom' que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic bany del pis on viuen. Quatre noies (una valenciana, una catalana, una mallorquina i una estudiant d'Erasmus alemanya) molt diferents entre elles, es veuen obligades a compartir mirall, dutxa i secrets.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Series
URL: https://www.rtve.es/alacarta/videos/bany-compartit/

Episodios disponibles para ver online

Capítol 38 - L'amiga imaginaria.
La Rosa i l'Alícia discuteixen. La Rosa se'n va, emprenyada, i quan torna està molt contenta. Ha conegut a la Linda, que és molt més madura que l’Alícia. A mesura que passen els dies, la resta estan convençudes que és una amiga imaginària. Finalment descobreixen que la Linda existeix, però és una àvia de cent anys.
Capítol 37 - El blog de la Manu
La Greta i l’Alícia descobreixen que la Manu s’ha inspirat en elles per escriure una història en el seu blog. De l’Alícia diu que és molt superficial; de la Greta, que no és gens fina i de la Rosa, que és una repipi amant del control. La Manu, penedida, fa que el final del blog coincideixi amb el que vol que passi: que les noies la perdonin.
Capítol 36 - L'Audició
La Greta i l’Alícia fan el mateix càsting per protagonitzar un anunci per la televisió. L’Alícia no té cap dubte que el paper és per a ella, però finalment és la Greta qui ho aconsegueix. L’Alícia está gelosa, fins que veu l’anunci a la televisió. Es tracta d’informar els joves sobre com tenir sexe segur.
Capítol 35 - No veus res, Alícia
L’Alícia, fent un vídeo amb uns productes de cosmètica, accidentalment es queda cega. La Manu i la Greta vénen de festa amb en Ramon, un cactus molt eixerit. L’Alícia creu que el cactus és un noi molt misteriós i li explica les seves misèries. L’Alícia arriba a la conclusió que li dóna massa importància a la imatge.
Capítol 34 - Mama Manu
A la Manu li surt positiu un test d’embaràs, cosa que no desitja per res del món. La Rosa la intenta convèncer-la perquè tingui el bebè; la Greta proposa remeis naturals per avortar i l’Alícia suggereix que demani una segona opinió. Finalment, quan torna del metge, la Manu anuncia que tot ha estat una falsa alarma.
Capítol 33 - Fàstic
La Rosa està convençuda que algú s'ha rentat les dents amb el seu raspall perquè fa un gust estrany. La Rosa les espia amb una GoPro que amaga al bany. Els vídeos mostren que les tres han estat fent coses fastigoses amb el raspall  
Capítol 32 - La vaixella dels avis
La Rosa ha marxat amb la seva mare de viatge. Aquests dies les noies aprofiten per saltar-se les seves normes, com per exemple, utilitzar la vaixella fina. Accidentalment la trenquen i li han d’ocultar a la Rosa el desastre. Però per aconseguir-ho, la mentida es fa cada cop més gran.  
Capítol 31 - Xocolata d'emergència
L’Alícia i la Rosa necesiten desesperadament encender els seus mòbils, però totes dues han perdut el carregador. La Manu, la única que en té un, decideix enfrontar-les: qui demostri ser la més miserable, el mereixerà. Un vídeo de la Greta demostra que l’Alícia guanya.
Capítol 30 - Nit a l'hospital
La Rosa sembla relaxada despes dels exàmens, fins que rep una trucada fatal: el seu pare és a l’hospital, ha sofert un infart. Gràcies a aquest trasbals, però, la Rosa aconsegueix unir-se més al seu pare. Les noies analitzen la seva relació amb els seus pares, mentre esperen nervioses rebre notícies de la Rosa.
Capítol 29 - No saps demanar perdó
L’Alícia li depila el bigoti a la Rosa i li deixa una marca horrible a la cara. La Rosa, enfadada, li retreu a l’Alícia que no sap com demanar-li perdó. L’Alícia ho intenta de moltes maneres, però cap funciona. Finalment, amb l’ajuda de la Greta, l’Alícia ho aconsegueix i la Rosa la perdona
Capítol 28 - Cangurs
La Manu cuida d'una nena per guanyar un petit sou, però és una cangur terrible. La perd al parc, la nena l'odia.. a poc a poc, però, es fan amigues. La Manu la comença a estimar molt. Però un dia descobreix que el pare de la nena és el seu ligue. La Manu ha de deixar de veure a la nena però no trobar-se mai més al seu pare.  
Capítol 27 - La pau del violoncel
La Greta intenta descobrir algun talent seu nou, que l'ajudarà al fet que l'agafin als càstings. No para de provar coses, però cap se li dóna bé. Quan arriba amb un violoncel, l'Alícia i la Rosa, fartes, fan veure que els encanta com ho fa. La Manu, que també l'ha sentit, està convençuda que sí que té un gran talent musical.
Capítol 26 - Emprenedores
L'Alícia i la Manu estan fartes de cites que no funcionen i se'ls acudeix una idea. Que passaria si poguessis consultar comentaris que han deixat la gent sobre les persones amb les quals has quedat? Com si fossin un restaurant? Al pis comença la polèmica. És això ètic? I les emprenedores estan disposades a tastar la seva pròpia medicina?
Capítol 25 - Rosa for president
L’ascensor s’ha tornat a espatllar i l’escala de l’edifici sempre està bruta. El president de l’edifici on viuen és un inútil i la Rosa vol proposar un canvi presentant-se com a la nova Presidenta de la comunitat. Comença una campanya, però finalment guanya la veïna Manolita, gràcies a les seves promessas “populistes”.
Capítol 24 - Sobreviure amb la regla
La Rosa té forts dolors menstruals i canvis d’humor que desesperen a les seves amigues. La Greta li ofereix un remei de la seva àvia. La Manu li prepara una banyera calenta L’Alícia aprofita la situació per fer un tutorial pels seus seguidors. La Rosa, desesperada, truca a la seva mare, l’única que aconsegueix animar-la.
Capítol 23 - El ganxet enganxa
La Rosa, nerviosa, es prepara per a una entrevista de feina. La Greta, per ajudar-la, prepara un remei d’herbes tranquil·litzants, que funciona massa bé. Al final, la Rosa no aconsegueix la feina. L’entrevistador ha considerat que estava massa relaxada per assumir-la
Capítol 22 - L'habitació del pànic
Al barri hi han hagut alguns robatoris. La Rosa decideix instal·lar una caixa forta i un cadenat electrònic al bany. Però quan ho estan provant, es queden tancades al bany. Uns sorolls estranys els hi fan creure que algú ha entrat al pis. Però l'endemà descobreixen que era la veïna Manolita, que els hi portava un tupper.
Capítol 21 - L'enterrament
La Greta contesta el mòbil que la Manu ha deixat oblidat i parla amb la seva misteriosa mare, que aconsegueix esbrinar on viuen. Pocs dies després, al pis comencen a rebre misteriosos paquets. La Manu ha de marxar del pis si vol parar-ho, però la mare de la Manu els sorprèn un altre cop.
Capítol 20 - El preu de la fama
La Greta ha de recollir un guardó i les noies li creen un look modern i un discurs més sofisticat. La Greta, però, surt a l'escenari i contra tot pronòstic, es comporta de forma genuina. La Greta els hi dóna una lliçó. Ella no pagarà el preu de la fama.
Capítol 19 - Celebrem l'amor
La Greta, la Rosa i l'Alícia tenen una cita per Sant Valentí. La Rosa amb el seu primer xicot, la Greta amb un veterinari i l'Alícia amb un noi de gimnàs. La Manu es riu d’elles i d’aquesta celebració. Les cites són un desastre i totes tornen a casa on troben la Manu preparant-se per viure la seva pròpia nit.
Capítol 18 - Perill
Les noies descobreixen oblidats uns calçotets al bany i altres senyals que un noi ha passat la nit a casa. Cap d’elles sembla reconèixer que l’ha portat ella. Fins que la Rosa no aguanta més i confessa: els calçotets són del seu nou ligue, el veí friki del sisè.
Capítol 17 - Al
A la Rosa, els pares li porten del Japó una bàscula amb intel·ligència artificial, l'Al, que resulta ser un "seductor" amb molts talents i una gran capacitar de descobrir els secrets de les noies. Totes s'obsessionen amb ell excepte la Greta, que decideix que s'enfrontarà amb l'Al perquè deixi de dominar les seves vides.
Capítol 16 - El wifi o la vida
El wifi que les noies agafen de l’hotel del davant del pis deixa de funcionar. La Manu intenta esbrinar la nova clau passant una nit boja a l’hotel. La Greta intenta esbrinar la clau del veí friki del sisè. Quan tot sembla perdut, descobreixen la nova clau de l’hotel per una qüestió de lògica.
Capítol 15 - Com t'enyoro, iaia
La Greta creu veure a la seva difunta àvia a una taca d’humitat i es passa els dies amb ella. L’Alícia la fotografia per l'Instagram i la “taca” es fa famosa. La Rosa, però, comença a incomodar-se amb aquest fenomen i decideix pintar la taca perquè tot torni a la normalitat.
Capítol 14 - Rumbo a Saturno
La Manu fa uns dies que no surt de la seva habitació. Les noies sospiten que està deprimida. Juntes, decideixen que la millor manera d'animar-la és fer-li tornar a estimar la vida, recordar-li les coses meravelloses de ser jove i plena d’energia inventant un màgic "viatge a Saturn” al bany.

Otras series >


Otros programas de RTVE >