Close

Talla única

Nous formats Docuficció que relata les aventures de l’Anna, una fotògrafa de trenta i tants anys que emprèn un projecte molt ambiciós: fer un àlbum de persones especials, persones que li puguin respondre qüestions importants per a la seva vida. Com és el món si no has vist mai els colors? Què porta a una parella d'avis a recórrer el planeta en una caravana? ...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
Tema: Sociedad
URL: http://www.xiptv.cat/talla-unica

Episodios disponibles para ver online

6.PODEM TORNAR A NÉIXER?
La nostra fotògrafa de personatges de Talla Única és a punt de viure una experiència que la canviarà per sempre: serà mare. L’Anna no pot tancar el seu àlbum sense reflexionar sobre la vida: Què fem aquí? Cap on anem? Què hi ha abans i després? Què converteix algunes persones en autèntics supervivents?  I qui millor per completar la seva col·lecció que el Marc, un jove escriptor que es guanya la vida dibuixant retrats robots i que ha esquivat la mort dues vegades.
5.L'ALTRA CARA DE LA FEMINITAT
Els valors femenins són exclusius de les dones?  És més femení una flor que un arbre? una rodona que un triangle? un revolt que una línia recta? L’Anna busca amb la seva càmera una persona de Talla Única que li respongui aquestes qüestions. Per fer-ho, es troba amb Sor Lucia, una monja contemplativa que té una vida totalment oposada a la seva i amb qui conversa sobre les  renúncies que ha hagut de fer com a dona.
4.EL CAÇADOR DE SONS
L’Anna sempre para l’orella per no perdre’s detall del que passa al seu voltant. I més encara des que ha conegut l’Albert, un apassionat dels sons, que enregistra amb el seu equip tots els sorolls, suaus o estridents, que l’embolcallen o l’amenacen.
3.EL BUSCADOR D'AIGUA
L’Anna és curiosa de mena. Li agrada captar amb la seva càmera allò que no es veu a simple vista i es demana sovint: Com es busca allò que no es veu? Trobar allò que empaitem és el millor que ens pot passar a la vida? Què sortim a buscar al carrer quan ens llevem cada dia? La seva aventura per trobar personatges de Talla Única la porta a conèixer el David, un buscador d’un dels bens més preuats: l’aigua.
2.QUÈ SÓN ELS COLORS
Què veu qui no hi veu? Com són els colors per a un cec? En realitat, l'Anna no sabia que el seu nou personatge de Talla Única, el Ricard, no li pot respondre res del que ella es pregunta. Les seva vista entra per les mans. La seva inspiració arriba en forma d'olor a terra mullada i l'empeny a escriure històries d'amor envoltades dels acords de la seva guitarra. Hi ha res millor que creure sense veure?
1.LA CASETA AMB RODES
Avui és un dels dies més feliços de la seva vida. L'Anna comença un projecte fotogràfic singular: un àlbum sobre personatges autèntics, amb històries genuïnes, vitals. Personatges de talla única que li ajudin a resoldre el pilot de preguntes que encara no tenen resposta. Amb la Lomo a la mà, coneixerà els Todó, dos jubilats que han convertit el seu matrimoni en una aventura nòmada, damunt d'una caseta amb rodes.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >