Close

Concurs de castells

Cultura XXV Concurs de Castells de Tarragona que se celebra en tres jornades: el diumenge 28 de setembre a Torredembarra (Concurs7) i els dies 4 i 5 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Especiales
Tema: Fiestas
URL: http://www.xiptv.cat/concurs-de-castells

Episodios disponibles para ver online

de Tarragona. Jornada de dissabte
La Tarraco Arena Plaça acull durant aquest cap de setmana el XXVI Concurs de Castells. La jornada de dissabte ha comptat amb vint colles participants: els Xiquets de Hanghzou, els Xiquets del Serrallo, la Jove de Sitges, la Jove de Barcelona, els Castellers de Berga, els Al·lots de Llevant, els Tirallongues de Manresa, els Castellers de Lleida, els Bordegassos de Vilanova, els Castellers d'Esplugues, els Castellers de la Sagrada Família, els Castellers del Poble Sec,els Castellers de Terrassa, els Xics de Granollers, els Sagals d'Osona,  els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Moixiganguers d'Igualada, els Castellers de Sant Cugat, els Marrecs de Salt i els Xicots de Vilafranca.
de Tarragona. Jornada de diumenge
Des de la Tarraco Arena Plaça hem seguit en directe la jornada de diumenge del XX VIè Concurs de Castells. Hi han participat un total de dotze colles: els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sants, els Castellers de Barcelona, els Capgrossos de Mataró, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Sabadell i els Nens del Vendrell.
El Concurs de Castells de Tarragona, íntegre i en directe
El Concurs de Castells de Tarragona es podrà veure aquest cap de setmana de manera íntegra i en directe a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i laxarxa.com. En una doble jornada, dissabte a partir de les 16.30h i diumenge a les 9.30h, els teleespectadors podran seguir tota l'emoció de l'espectacle casteller més important del món, en una cita que aplega 32 de les millors colles del país i 14.000 persones a la Tarraco Arena Plaça.
XXVI Concurs de Castells Jornada de Torredembarra
Torredembarra acull la primera jornada del XXVI Concurs de Castells, que ha comptat amb 13 colles participants. La jornada ha comptat amb la participació dels Castellers de Figueres, Castellers de Badalona, Castellers de Cerdanyola, Castellers de Sant Vicenç dels Horts, Castellers de Caldes de Montbui, Castellers d'Esparreguera, Minyons de l'Arboç, Salats de Súria, Matossers de Molins de Rei, Castellers del Riberal, Xiquets de Vila-seca, Castellers de Castelldefels i Nois de la Torre.
Torredembarra (promo)
Retransmissió en directe de la primera jornada del XXV Concurs de Castells que se celebra el diumenge 28 de setembre a Torredembarra.
(promo)
Viu a la teva televisió local la 25a edició del Concurs de Castells. El 4 i 5 d'octubre en directe des de Tarragona.
El Concurs - Diumenge, 1 part
Retransmissió en directe del XXV Concurs de Castells de Tarragona que se celebra en tres jornades: el diumenge 28 de setembre a Torredembarra (antic Concurs7), i els dies 4 i 5 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona
El Concurs - Dissabte, 1a part
Retransmissió en directe del XXV Concurs de Castells de Tarragona que se celebrar en tres jornades: el diumenge 28 de setembre a Torredembarra (Concurs7) i els dies 4 i 5 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.
1a jornada de Concurs de Castells (1a part)
Retransmissió en directe del XXV Concurs de Castells de Tarragona que se celebra en tres jornades: el diumenge 28 de setembre a Torredembarra (Concurs7) i els dies 4 i 5 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

>


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >