Close

Viatge de noces

"Viatge de noces" proposa, cada setmana, reconstruir el viatge de noces d'un matrimoni veterà. Parelles que es van casar durant els anys 50 i 60 tornen als escenaris dels primers dies de convivència per observar com ha canviat el país i explicar com han viscut les seves vides.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/viatgedenoces/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

25/07/2011 - "Mallorca, 1955"
El Jaume i la Laura reviuen el viatge que van fer a Mallorca. Ell era un còmic i va haver de superar l'oposició frontal dels pares de la Laura. Però, en casar-se, tot i tenir per endavant una carrera artística prometedora, es va haver de fer la pregunta de si, realment, era compatible mantenir una família nombrosa dedicant-se només al teatre.
18/07/2011 - "Tarragona, 1963"
En Josep i la Mercè reviuen el viatge que van fer a Barcelona i Tarragona, visitant familiars que parlaven als joves nuvis de la tràgica història del pare. En Josep vivia a Tortosa, on era una jove estrella de la ràdio. Havia decidit seguir els passos del pare, que havia estat tècnic de ràdio durant els anys de la República i que, en començar la guerra, va ser detingut i assassinat.
11/07/2011 - "Lloret de Mar, 1957"
En Joan i la Maria reviuen el viatge que van fer en tren a Manresa, Terrassa i Lloret de Mar, sent dos joves emigrants d'origen extremament humil que es van conèixer i festejar vivint en un barri de barraques del Carmel. El dia del casament, en Joan recorda que va anar a l'església en metro. No tenia diners, però ja havia començat a construir la casa on encara continuen vivint ara.
04/07/2011 - "Tossa de Mar, 1961"
En Josep i l'Antònia reviuen el viatge que van fer en moto per la Costa Brava i el Montseny. Allà retroben amics i reviuen records d'una mili feta a Melilla i de Kubala, instal·lat al poble i festejant amb les cosidores. La història d'en Josep i l'Antònia, a més, il·lustra de manera molt sincera la lluita tenaç per superar les deficiències d'una educació sexual inexistent, unes dificultats comunes a tota una generació.
27/06/2011 - "Mallorca, 1966"
Agustí i Ana reviuen el viatge que van fer a Mallorca, convidats a una residència d'Educación y Descanso. El viatge ens permet repassar una vida marcada pel fet de ser fill de mare soltera en un petit poble de la plana de Vic.
20/06/2011 - "Barcelona, 1953"
En Ramon i la Cecília reviuen el viatge que van fer al barri d'Horta de Barcelona, quan eren dos joves pagesos del Maresme que somiaven emigrar a la ciutat. Junts van tenir un supermercat però el preu familiar va ser molt alt.
13/06/2011 - "Pirineus, 1965"
En Benjamí i la Josefina reviuen el viatge que van fer als Pirineus i repassen una vida que ha estat marcada per la música, una infància al Barri Xino i llargues temporades de separació.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >