Close

Ventdelplà

Aquesta telenovel·la aborda la història de la Teresa, una dona de 40 anys que de sobte ha de refer la seva vida al lloc on té les arrels, al poblet d'on és originària la seva família.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/ventdelpla/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

08/10/2016 - "Ventdelplà - Capítol 328"
El Jordi comenta al Monràs que falten dos bidons de petroli, i comença a sospitar que alguna cosa no rutlla. La Nuri comunica a la Teresa que es casa amb el Jordi. La col·lecta per refer Can Rata tira endavant; es decideix fer-ne publicitat per la ràdio. El Xavi proposa a la Mònica de fer un programa sobre llibres.
07/10/2016 - "Ventdelplà - Capítol 327"
l el Monràs i la Isabel consolen el Jaume després de la destrossa de Can Rata. La Berta descobreix la cremada al braç del Monràs. Ell se sent cada cop més culpable i el poble, en canvi, el considera un heroi. La Nuri no es troba bé i el Jordi se l'endu a l'hospital. L'Elisabet confirma que el projecte de club de tenis no serà possible. El Tomàs li dóna suport.
01/10/2016 - "Ventdelplà - Cap. 326"
La Lali troba l'Esteve estrany i no sap per què. Apareixen rastres de la presència d'un estrany al voltant de Can Rata i a la noia li agafa por. Poc després s'hi declara un incendi. La Clàudia veu com la Gemma s'aïlla cada cop més, però l'Àlex creu que el millor és no pressionar-la. La Teresa explica al Biel la veritat sobre el que li passa a la Gemma i li demana que li faci costat.
30/09/2016 - "Ventdelplà - Capítol 325"
La Gemma xateja amb un estrany i la Clàudia pateix. A la reunió de dones maltractades, la Lali diu a la Lídia que el noi amb qui surt ara no és tan diferent del seu exmarit. La Isabel prohibeix un programa a la ràdio sobre el futur club de tenis.
24/09/2016 - "Ventdelplà - Cap. 324"
La Teresa continua estupefacta pel que li ha fet el David i calla la veritat davant els seus fills. El David s'adona del mal que ha fet a la Teresa. La Nuri i el Jordi sorprenen el Julià demanant-li que sigui el padrí del nen. El Julià i la Raquel els sorprenen amb la notícia del casament. El Ramiro i el Paco planegen organitzar un bon comiat de solter. La Dora pateix per l'estat de la Maria i per ella mateixa. El Llibert amaga a la gent que no té carnet.
23/09/2016 - "Ventdelplà - Capítol 323"
El David no fa marxa enrere en els seus plans de demanar la custòdia compartida. La Teresa, però, creu que té totes les de guanyar. El Biel demana al David què és més important per ell, la família o la feina.
17/09/2016 - "Ventdelplà - Cap. 322"
El Julià comunica a la Teresa la seva preocupació perquè és descendent del bandoler. La Teresa al·lucina. Tot el poble va de corcoll amb el rodatge. El Monràs s'ofereix a pagar la meitat del càtering a canvi d'un paper. El Llibert segueix entestat a demostrar que el bandoler Guillem no era cap lladre violador. L'Elisabeth i el Tomàs dissimulen la seva relació, però el Màrius els enxampa. El Sergi es mostra esperançat de trobar feina.
16/09/2016 - "Ventdelplà - Capítol 321"
Arriba la gent del rodatge de la pel·lícula. El Guillem de Vallhonrat, el bandoler, és un heroi segons el Llibert i un criminal sanguinari segons el Jordi i el guió de la pel·lícula. El Jordi fa el càsting, que resulta un èxit de públic, ja que tothom vol sortir a la pel·lícula. El Llibert en roba el guió i queda horroritzat del que hi llegeix. La Teresa dóna suport al Sergi després de la seva dimissió a l'Ajuntament. La Raquel és a Madrid i el Julià es preocupa perquè no pot contactar-hi. La Tura porta un amic a casa i el Tomàs li prohibeix que es torni a repetir.
10/09/2016 - "Ventdelplà - Capítol 320"
A Can Rata tothom està empipat amb el Xavi perquè utilitza a la ràdio el que sent a les converses de casa. La Clàudia se sincera amb el Sergi i li explica la veritat sobre el seu ex. El Julià i la Raquel han decidit no parlar del passat i mirar endavant. El Tomàs deixa clar a la Tura que no té sentit buscar el fill del Magí perquè el que diu a la carta és tot mentida. L'Agnès recepta unes pastilles a l'Esteve contra l'ansietat que resulta que tenen efectes secundaris.
09/09/2016 - "Ventdelplà - Capítol 319"
Les enraonies sobre el possible comportament corrupte d'en Sergi continuen. En Sergi ha denunciat el constructor que ha intentat subornar-lo. Poc després, però, sap que algú l'ha denunciat a ell per haver acceptat els regals d'en Martorell. La Raquel rebrà la visita de la Cristina i demana a en Julià que li expliqui coses sobre la seva amiga que ella ja no recorda. La Marcela pateix perquè no sap si el Tomàs i la Tura coneixen l'existència del fill del Magí.
03/09/2016 - "Ventdelplà - Capítol 318"
La Raquel, que està obsessionada amb el rostre del seu agressor, mira de recordar. La Gemma sap la veritat sobre el seu pare i paga la seva ràbia amb la mare i el germà.
02/09/2016 - "Ventdelplà - Capítol 317"
La Teresa no entén la reacció del David: d'una banda demana la custòdia compartida de l'Eloi i, de l'altra, accepta una feina a Madrid. La Nuri intercepta una carta del pare de la Gemma enviada des de la presó, però ha de mentir i dir que té un cosí engarjolat.
27/08/2016 - "Ventdelplà - Cap. 316"
El David regala una guitarra nova al Biel, i la Teresa l'hi retreu perquè l'acord inicial era que el nen fes petites feines i se la comprés ell mateix. El David disfruta del temps que passa amb el seu fill Eloi. La Nuri ajuda la Lali amb la seva nova feina, però sospita que la noia li amaga alguna cosa. La Raquel, tot i que és conscient de les seves limitacions, se sent preparada per fer vida normal. El Julià, però, la defuig quan ella es posa massa carinyosa.
26/08/2016 - "Ventdelplà - Capítol 315"
La Teresa s'adona de la tensió del David en trobar el Sergi ocupant-li el lloc. El David s'emprenya per no haver estat previngut abans. Arriba el director de la "TV movie" i, com que la Isabel no hi és, el Jordi fa d'amfitrió i li ensenya Ventdelplà. El Monràs intenta vendre, sense gaire èxit, la màquina de caminar. L'Alícia el posa en contacte amb un amic seu de Barcelona que té un gimnàs. El Biel busca alguna feina que li permeti comprar-se una guitarra nova.
20/08/2016 - "Ventdelplà - Capítol 314"
La Teresa i l'Eloi van a veure el David a Figueres i l'home manifesta la seva esperança de reconstruir la família. En Monràs amenaça de tancar la botiga si el negoci no funciona.
19/08/2016 - "Ventdelplà - Capítol 313"
El CAP és un caos i el Tomàs, que n'està fart, escridassa la Teresa. La situació els ha realment desbordat i l'Enric vol més metges. La Isabel retreu al Jaume que la tracti tan malament. La Lali explica al Jaume com van començar els seus maltractaments i l'home reflexiona sobre la seva manera d'actuar darrerament.
13/08/2016 - "Ventdelplà - Capítol 312"
La Nuri explica a la Teresa que està embarassada, però que no sap què fer ni com dir-ho al Jordi. Ell, però, se n'alegra molt quan rep la notícia, completament aliè als dubtes de la Nuri. La Raquel millora molt a poc a poc, però és conscient de tota la feina que el Julià fa per ella. La Clàudia veu xatejar la Gemma i es preocupa per si el seu pare hi arriba a contactar.
12/08/2016 - "Ventdelplà - Capítol 311"
En Julià comprèn que fer costat a la Raquel no serà gens fàcil. La Marcela dóna per fet que ella i en Julià són parella. La Teresa agraeix a en Jaume i la Isabel que hagin acollit les dones maltractades a Can Rata. En Jaume, però, no triga a sentir-se un estrany a casa. En Monràs es nega a donar diners a la Berta per obrir la boutique amb l'Alícia. La Isona s'interessa per l'Enric.
06/08/2016 - "Ventdelplà - Capítol 310"
La Raquel pateix un atac d'epilèpsia i l'han de sedar. Els pronòstics semblen optimistes, ja que la noia pot moure els braços i les cames. L'Enric, per ajudar la Isona, accedeix a anar a teràpia amb l'Àlex tot sol. La Teresa truca a la Lali. L'Alícia té un embolic amb un home que la recull en cotxes de luxe. Tot el poble especula sobre el misteriós individu. La Berta i l'Alícia s'engresquen amb la idea de convertir una merceria que es traspassa en una "boutique".
05/08/2016 - "Ventdelplà - Capítol 309 (darrer capítol de la temporada)"
La Raquel té un atac d'epilèpsia i l'han de sedar. Tot i així, els pronòstics semblen optimistes. L'Enric, per ajudar la Isona, accedeix a anar a teràpia amb l'Àlex tot sol. La Teresa truca a la Lali. Ella li diu que està bé, però la situació de calma dura ben poc. L'Alícia té un embolic amb un home que la recull en cotxes de luxe. La Clàudia necessita que algú l'ajudi en el seu projecte. La sèrie torna amb nous capítols diumenge 13 de setembre de 2009.
30/07/2016 - "Ventdelplà - Capítol 308"
L'estat de la mossa és crític. Després del cop que ha rebut, ha entrat en coma. La Teresa ofereix tot el seu suport al Julià. La Nuri i el Jordi volen ser prudents, però l'Alba s'adona que els lladres de l'Est la volien segrestar. La Berta entra i surt del súper quan vol i la Ruth n'està tipa. El conflicte entre les dues dones esclata.
30/07/2016 - "Ventdelplà - Capítol 307"
El Jordi li dóna la fotografia a la Raquel, que l'informa que, efectivament, a la imatge de la galeria hi havia l'ombra d'un home. Un gos malalt de càncer arriba a la consulta i l'Alícia comença a mostrar símptomes d'hipocondria. El Julià diu que el gos s'haurà de sacrificar. Ell mateix ho comunicarà a en Tomàs.
29/07/2016 - "Ventdelplà - Capítol 306"
En Tomàs, a Can Rossinyol, és apallissat per dos lladres. La Nuri té por que l'ombra de la fotografia sigui un lladre que els vigila. La Teresa s'adona que una nova pacient, la Lali, té blaus, que ha tapat amb maquillatge. L'Alícia no acaba de sortir-se'n amb la feina de la consulta.
23/07/2016 - "Ventdelplà - Capítol 305"
La Clàudia es queda a viure a Ventdelplà amb la seva filla, la Gemma. El Biel veu la nena i queda enlluernat. A més, l'Enric marxa a un congrés a Bilbao per presentar una ponència. La Isona queda amb el Nil, un company de facultat, perquè li faci un treball a canvi de diners. La Teresa veu com l'Alícia es complica la vida amb l'assumpte del club de tenis, per no parlar dels seus problemes econòmics. El Julià perd una serp.
22/07/2016 - "Ventdelplà - Capítol 304"
En Biel no es pot treure del cap en David. L'Alícia se n'informa i prova d'animar-lo. Ella també està tocada per la ruptura amb en Dani. En Julià vol disculpar-se amb la Teresa, però ella no es mostra gens receptiva. La Nuri no gosa anar a casa de la Teresa a recollir els seus objectes personals. En Sergi vol parlar amb la Teresa de la idea de la Clàudia per al seu nou negoci.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >