Close

Una altra mirada

En aquest espai emetrem durant tot l'estiu produccions documentals de caire social. Produccions d'ONG, coproduccions i documentals de petites productores que ens ofereixen una altra mirada sobre temes que ens envolten.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Actualidad
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/una-altra-mirada/fitxa-programa/ultims-programes/37605/

Episodios disponibles para ver online

25/07/2014 - "Tan lluny i tan a prop, Bagdad"
Les guerres que ha patit l'Iraq han obligat molts dels seus ciutadans a emigrar i a establir-se en una terra que els acollís. La diàspora de ciutadans badadís s'ha estès per Europa i per l'Orient Mitjà. Avui viuen en pau, però no han deixat de mirar enrere en cap moment, amb el desig de tornar al més aviat possible.
06/01/2011 - "Raíces robadas"
Aquest documental se centra en les iniciatives de joves desplaçats a Colòmbia que s'organitzen per defensar i exigir els seus drets.
28/08/2009 - "Yago"
Yago narra en primera persona com un nen d'11 anys viu tot el procés d'allargament -de les cames primer i i dels braços després- però també com el viu anímicament. Aquest procés pot durar uns cinc o sis anys en total si no hi ha complicacions. Per això, està vivint la seva adolescència entre hospitals, a més de suportar la broma fàcil o les mirades indiscretes de la societat. Unes mirades que Yago porta amb molta dignitat i valentia.
13/08/2009 - "Llums i ombres"
Volem seguretat. És un dret bàsic, insubstituïble. Fins i tot preferim que ens retallin altres drets si està en joc la nostra vida. Els partits ofereixen seguretat en els seus programes, l'esquerra es desacomplexa i ja no deixa només en mans de la dreta la garantia de la llei i l'ordre. El criminal, el volem lluny del nostre camí. Les democràcies modernes es distingeixen de la barbàrie en el tracte a les minores marginades. Ja no deixem ningú tancat de per vida, a Europa no hi ha pena de mort. Occident és la terra de les segones oportunitats, la terra del perdó institucionalitzat. I nosaltres no volem delinqüents. No volem presos.
24/07/2009 - "Bomba de temps"
Esmeraldas, a l'Equador. Una refineria de petroli obsoleta contamina sense pietat tota una ciutat que, humiliada, viu traumatitzada per un accident que gairebé els va fer desaparèixer l'any 1998.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >