Close

Papawa

A l'illa de Papawa, qualsevol desig es fa realitat..., però cal vigilar amb els habitants de l'illa! Amb ells, els embolics estan garantits.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/papawa/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

17/06/2013 - "La flauta màgica"
S'ha passat la vida cuidant les seves vaques, però en realitat el seu somni és convertir-se en sheriff per imposar la seva llei. A l'illa necessiten un sheriff dur i valent disposat a enfrontar-se a la banda del Papawa-Kid. Rere la porta del bungalou, el visitant es troba un autèntic poble de l'oest americà, sembla que tot està en calma, però, alguna cosa passa al saló! Sense pensar-s'ho el nou sheriff entra en acció. Serà capaç ell sol d'aturar al Papawa i la seva banda?
01/03/2011 - "Papawa Rapa nui (cap.31)"
Per a ser un autèntic Rapa Nui s'han de superar les proves de maduresa. Les que fan a la teva illa són massa difícils però un ocellet t'ha dit que les de Papawa són molt fàcils. Impacient i una mica trampós, el visitant creua la porta del bungalou. El circuit és molt fàcil, segur que ho aconsegueix. Segur? Encara no coneix de què són capaços els seus rivals.
01/03/2011 - "Dràcula Papawa (cap.30)"
Ser el Comte Dràcula és complicat en aquests temps. Beure sang està mal vist i les donzelles ja no són com les d'abans. Són encara més sinistres que tu. Un viatge a Papawa pot ser la solució. Diu la llegenda que, darrera de la porta del bungalou, hi ha un castell obscur, una donzella adormida durant segles i un coll deliciós per mossegar. Però com pot ser que estigui rodejada de tants alls si això és una illa tropical?!
01/03/2011 - "Papawa Paranormal (cap.29)"
Les nenes petites, i les no tan petites, normalment s'espanten amb les pel·lícules de por. Doncs aquesta no, encara que la visqui com a protagonista! Finestres que s'obren i es tanquen soles, monstres de vuit ulls que et miren des de sota del llit! Els illencs de Papawa utilitzaran tots els trucs possibles per donar-li un bon ensurt, però ho aconseguiran?
01/03/2011 - "Xampú Papawa (cap.28)"
El lloc per a la millor perruquera del món no està posant perruques a nines en una fàbrica, això és desaprofitar un gran talent! El seu lloc està al gran saló de bellesa Papawa' Style, on totes les celebrities de l'illa de Papawa van a tallar-se els cabells. Serà capaç de fer-les contentes, o en sortirà amb els pèls de punta?
01/03/2011 - "Lluna de mel Papawa (cap.8)"
La feliç parella de nuvis està al moment més tendre de la seva vida. Darrere la porta del bungalow els espera la millor suite nupcial mai somiada. Ara només necessiten el seu amor i una mica d'intimitat...que els illencs volen compartir fins que la mort els separi.
01/03/2011 - "Robot Papawa (cap.6)"
No hi ha res pitjor per a un inventor, que tenir grans idees però no tenir un bon laboratori on fer-les realitat. Amb els plànols del millor robot mai construït, l'inventor arribarà a Papawa, on hi ha un gran laboratori completament equipat, però també hi tenen idees, moltes idees, encara que potser no tan bones.
01/03/2011 - "Ovni Papawa (cap.4)"
Si ets un extraterrestre invasor el teu somni és dominar l'univers. Si ets aplicat, has jugat prou a les maquinetes i segueixes les instruccions del manual del bon invasor, no tindràs cap problema. A no ser que siguis un inútil, hagis decidit començar l'entrenament per la petita i inhabitada, Illa de Papawa i t'enfrontis amb els illencs més perillosos. que poden acabar envaint el teu planeta i abduint-te.
01/03/2011 - "Germans Papawa (cap.2)"
Al·lucines amb les muntanyes russes? Flipes passant por al passatge del terror? T'encanten els cotxes de fira? Deixa de perdre el temps i vine a descobrir l'únic, l'incomparable. Parc d'atraccions Papawa . Un munt d'aventures i algun premi, si encertes al blanc!, t'esperen allí.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >