Close

Ull per ull

Barcelona, 1919. L'Enric Serra és un jove obrer que treballa a la fàbrica tèxtil del Sr. Torrents. El seu germà lidera una vaga i a la sortida de la fàbrica, l'Enric contempla amb impotència com el seu germà és assassinat.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/ullperull/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

30/01/2014 - "Ull per ull - capítol 2"
L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret. Al final el detenen i el jutja un tribunal militar. L'Enric creu que l'afusellaran i s'acomiada de l'Eulàlia, però l'acaben enviant al nord d'Àfrica, a primera línia de foc en una ofensiva militar.
30/01/2014 - "Ull per ull - Cap. 1"
Barcelona, 1919. L'Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica, l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric s'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents. Es planteja deixar-ho, però es troba els seus companys tirotejats i decideix venjar la seva mort matant els Torrents. La situació es complica i acaba prenent com a ostatge la filla, Eulàlia.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >