Close

L'Òliba i companyia

Has vist mai una òliba de color rosa? A què esperes?

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/oliba-i-companyia/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

15/03/2019 - "Olibart contemporani (cap.142)"
El Flamenc arriba al bosc amb la seva última obra mestra: una estàtua tan realista que sembla que sigui viva. L'artista, que gasta molts fums, vol trobar una model per al seu pròxim projecte. Aleshores decideix sotmetre la Ratapinyada i l'Òliba a tres proves: qui en superi dues, serà digna de ser la seva musa. Però el que ningú sospita és que el Flamenc fa trampa amb el seu art hiperrealista.
15/03/2019 - "Parc Olibajuràssic (cap.141)"
Els animals han anat a visitar un parc on hi viuen tota mena d'animals prehistòrics. L'espècimen estrella és el temible Olibasaure rex, un gegant prehistòric que l'Insecte Bastó ha recreat a partir d'una mostra d'ADN d'un fòssil. Quan l'Òliba prova de robar-li les erugues, provoca un curtcircuit que destrueix la tanca electrificada que l'aïlla dels visitants. El monstre s'escapa, i si no el cacen i el neutralitzen... no sortiran vius del parc!
15/03/2019 - "Olibaduet de polis (cap.143)"
Al bosc hi ha una epidèmia de robatoris inexplicables. Al Be li han robat la col·lecció de palets; a la Granota, un banc de musculació. El Pollastret vol investigar el cas, però necessita un company i l'Òliba s'ofereix a ajudar-lo. A les parelles de polis de les pel·lícules sempre hi ha un poli llest i un poli forçut. Aquí, el Pollastret serà el cervell, i l'Òliba, la força bruta.
15/03/2019 - "Hansel i Gretòliba (cap.140)"
El Pollastret té un llibre que explica com trobar fades i dracs al bosc, i vol anar a buscar-los. Quan l'Òliba sent que també hi ha una casa feta d'erugues, s'apunta a l'aventura. Un cop troben la casa, s'adonen que no està feta d'erugues, sinó de maons de color verd. Llavors, un gall vell els convida a un generós pica-pica, amb la condició que s'ho acabin tot i després en demanin més.
14/03/2019 - "Olibalpinisme (cap.139)"
L'Insecte Bastó s'ha trencat dos braços i vol experimentar amb una cura miraculosa. Es tracta d'una flor que és una barreja entre un edelweiss i una eruga, i que creix al cim d'una muntanya molt alta. La Granota i el Be decideixen escalar-la; a l'Òliba, en canvi, no li han dit res perquè no es mengi la flor. Però ja la coneixeu: l'Òliba s'apunta a qualsevol cosa que tingui relació amb les erugues.
14/03/2019 - "L'Olibella Dorment (cap.138)"
En una clariana del bosc hi ha un taüt de vidre, i, a dintre, una princesa granota profundament adormida. La Granota el vol obrir per despertar la princesa; l'Òliba també el vol obrir, però per cruspir-se una eruga que ha quedat atrapada a dins. Un vell misteriós els explica que la princesa només es despertarà si li fan un petó, però per obrir el taüt cal superar tres proves i aconseguir tres claus.
14/03/2019 - "La gran olibasió (cap.137)"
El cosí de l'Insecte Bastó té un pla malèvol: posar a prova una màquina que ha inventat, capaç de desforestar el bosc amb una ona superpotent que arrenca els arbres de soca-rel. Els animals ho volen impedir, però el cosí dolent i els seus esbirros els abandonen en un laberint subterrani d'on és impossible sortir sense un mapa. El que no sospita ningú és que l'Òliba té la solució gravada al cos.
14/03/2019 - "Pèrdua de memoriòliba (cap.136)"
Cada vegada que prova de caçar una eruga, l'Òliba fa el ridícul més espantós. La Granota decideix donar-li una lliçó, i en un tres i no res n'omple un cistell. En veure aquell bé de Déu, l'Òliba perd l'oremus i s'abraona sobre la Granota, que cau i es colpeja el cap. A conseqüència del cop, el batraci perd la memòria i creu que és el rei de les erugues.
13/03/2019 - "El tresor de Barbaòliba (cap.135)"
Un gall vell arriba al bosc amb un pamflet que explica com trobar el tresor de Barbagroga. Com que és narcolèptic i s'adorm profundament cada vegada que rep una emoció forta, necessita que algú l'acompanyi a buscar el cofre. Atrets per la promesa d'or, diamants i erugues, la Granota, el Be i l'Òliba s'apunten a l'aventura. Segons el pamflet, han de superar una sèrie de proves per trobar el tresor.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >