Close

El cor de la ciutat

La telenovel·la de sobretaula de més èxit de TV3 torna ara al barri de Sant Andreu.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/el-cor-de-la-ciutat/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

23/12/2009 - "El cor de la ciutat - Capítol final (1906)"
Capítol final de la sèrie. És el dia del casament de la Neus i en Narcís, però en Narcís no vol que la seva mare es quedi sola. L'Ester està decidida a executar la venjança final. La Marta i el seu fill corren perill i en David s'ho jugarà tot. El drama està servit. En Fede i en Marcel no són tan llestos com es pensen. I avui ho descobriran. Les bessones han desaparegut.
22/12/2009 - "El cor de la ciutat - Capítol 1905"
L'Íngrid ha decidit demanar ajuda a en Beni. Però quina mena d'ajuda? És el dia del casament de la Maise. I sí que hi ha sorpreses, sí. Però no les que ens podíem imaginar... L'endemà dels fets, la Montse i en Sàhara han de prendre decisions... En Fede i en Marcel continuen fent animalades i les bessones no són exactament el que semblen... En David parla amb l'Ester per mirar d'arreglar el problema, però el que fa és empitjorar molt les coses.
21/12/2009 - "El cor de la ciutat - Capítol 1904"
En Tomàs aconsegueix el seu propòsit de reunir les víctimes. Avui s'ha d'aclarir tot. Veurem la classe de vida que porta l'Íngrid lluny d'en Beni. No és l'ideal per a la criatura... Demà es casa la Maise i les seves germanes estan convençudes que en Fidel prepara alguna cosa.
18/12/2009 - "El cor - Cap. 1903"
En Tomàs vol reunir tots els sospitosos per explicar què va passar... En David surt de l'hospital i l'Ester l'estarà esperant. En Peris prepara el futur del seu nét. I el de la Marta, esclar. La Sandra i la Mercè s'expliquen els seus plans de vida. La Cecília no té cor per deixar soles les nenes. En Fede i en Marcel només pensen en la foto dels nassos.
17/12/2009 - "El cor - Cap. 1902"
En Tomàs ja està en condicions de parlar. Hi va la policia... i en Sàhara. En Beni retroba l'Íngrid. Avui fan l'últim capítol del "Vides" i la Trini provoca un retrobament... L'Àlex veu el vídeo que va gravar en Fidel.
16/12/2009 - "El cor - Cap. 1901"
Missió especial per a la Montse: reconciliar en Narcís i la Neus. L'Íngrid està aclaparada per les atencions d'en Beni. No se'n sap avenir. No és per a ella, això... En Fidel posa en marxa un pla de xoc per recuperar l'Àlex. La Maise el ve a veure i li fa costat. Els avis se'n van a la neu. La Pilar encara no sap si anar-hi o no.
15/12/2009 - "El cor - Cap. 1900"
En Quico ha descobert les trampes d'en Muñoz. La Roser s'examina de conduir. Hi ha un pla per ajudar-la. En Fidel portarà l'Àlex al psicòleg. En Peris no té gens clars els seus sentiments cap a en David. L'Àngela vol ajudar, però costa. I l'Ester està decidida a fer mal de debò. En Perico busca la reconciliació amb la Remei, però ella és dura.
14/12/2009 - "El cor - Cap. 1899"
En David és a l'hospital. Sol. Ningú no el troba a faltar. L'Ivan s'enfronta amb en Sàhara, en Sàhara amb en Muñoz i en Muñoz, amb la Montse. A en Quico, les proves li semblen estranyes. La Sandra ha de decidir què fa amb la proposta d'en Nico.
11/12/2009 - "El cor - Cap. 1898"
La Marta té contraccions i han de córrer a l'hospital. Ningú no hi vol en David, excepte l'Àngela, que sap veure les coses fredament, però en David és un noi amb molt mala sort. La Montse passa a disposició judicial i el jutge ha de decidir si continua a la presó o si surt en llibertat provisional. I veiem una insòlita discussió entre la Neus i en Narcís, amb un final trist...
10/12/2009 - "El cor - Cap. 1897"
El problema de l'Àlex amb la beguda esclata del tot. En Beni, finalment, fa la pedra. Ara falta solucionar el tema de l'Íngrid. Tot i que ja té prou problemes, en Narcís encara troba temps i forces per ajudar un amic: en David. Ultimàtum de la Cecília a en Marcel... i trucada d'un possible comprador de la foto...
09/12/2009 - "El cor - Cap. 1.896"
La Pilar té un problema que fa que entengui en qui pot confiar i en qui no. En Fede i en Marcel en tornen a fer una de grossa i la Cecília es planta. El dolor per culpa de la pedra és insuportable per a en Beni. A sobre, l'Íngrid ha descobert que la va enganyar. En Quico no veu gens clara la investigació del cas de la Montse. A casa dels Crespo no volen que en Narcís truqui a en Sàhara, però en Narcís és el més llest de tots...
07/12/2009 - "El cor - Capítol 1895"
La detenció de la Montse trasbalsa tot el barri, però sobretot en Narcís. En Pitu es troba l'Ester i s'adona que encara està obsessionada. Avisa en Peris. L'alcoholisme de l'Àlex és seriós.
04/12/2009 - "El cor - Capítol 1894"
La Sandra es tanca a casa. La Montse sap que la busquen. Ara només es preocupa per en Narcís. En Fede i en Marcel han de prendre una decisió o perdran les bessones. En David fa un altre intent d'acostament amb la Marta. Un amic de l'Íngrid es presenta a la xurreria i en Beni pren una decisió discutible. Apareixen proves concloents contra la Montse. En Muñoz ja la té.
03/12/2009 - "El cor - Capítol 1893"
Ara sembla que la Maise no està gaire entusiasmada amb el casament. Un fet entranyable i un altre de lamentable aconseguiran que la Sandra i la Mercè es tornin a acostar. La Roser s'examina de conduir i somia amb el seu difunt marit. L'Àlex no té remei, sembla. A casa dels Crespo continua l'angoixa. En Narcís trucaria a en Sàhara...
02/12/2009 - "El cor - Capítol 1892"
En Muñoz colla gairebé definitivament la Montse. En Narcís fa mig disbarat, perquè vol parlar amb en Tomàs. La Pilar vol evitar que l'Íngrid faci mal a en Beni. La Trini vol que la Remei doni a en Perico el final bo del "Vides". L'ambient al pis és insuportable i l'Alba pren una decisió madura. La Cecília li dóna suport.
01/12/2009 - "El cor - cap. 1891"
En David, la Marta, en Peris... tots s'eviten, però tots pensen que no hauria de ser així. L'Ester és l'única que s'ho passa bé. En Peris aconsella en Fidel perquè no perdi també el seu fill. L'Alba acaba quadrant-se amb en Fede i en Marcel davant de les bessones.
30/11/2009 - "El cor - Capítol 1890"
L'Ivan vol denunciar en Muñoz, però el policia està ben cobert... i continua obsessionat. La Mercè és conscient que deu una disculpa a la Sandra. En Perico vol que la Remei el perdoni. La Pilar pateix per en Beni ara que ha tornat l'Íngrid. No se'n refia gens. En Peris gairebé té un atac només de pensar en el David.
27/11/2009 - "El cor - Capítol 1889"
En Muñoz interroga en Narcís. Però es passa. Molt. L'Àlex ha estat desemmascarat. L'Íngrid comença a treballar a la Fusteria. La foto comença a portar problemes a en Fede i en Marcel.
26/11/2009 - "El cor - Capítol 1888"
En Peris ha trencat del tot amb en David. En Fidel explica a la Maise el que va fer per ella. La Marta ha d'aclarir definitivament les coses amb en Marc. Ell no està preparat per suportar-ho. L'Àlex continua fent i fent-se mal.
25/11/2009 - "El cor - Capítol 1887"
En Fidel s'adona del que està fent a la Maise i entén que ha de resoldre el tema del rellotge. En David continua retenint la Marta i en Peris va sabent tota la veritat. Tota. Els fets es precipiten i hi ha conseqüències greus. En Narcís, pressionat per en Quico, es fica de peus a la galleda.
24/11/2009 - "El cor - Capítol 1886"
En David arriba a la casa on s'estan la Marta i en Marc. No pot passar res de bo. En Muñoz té el suport necessari per continuar investigant l'agressió a en Tomàs. I té la casa dels Crespo al punt de mira. La Cecília vol desemmascarar les bessones, però elles la saben molt llarga i en Fede i en Marcel són dos xitxarel·los. El senyor Juan explica a en Fidel que la Sandra va veure l'Àlex borratxo, però ell no s'ho vol creure.
23/11/2009 - "El cor - Capítol 1885"
En David s'assabenta que la Marta se n'ha anat amb en Marc i no pot acceptar-ho. Hi haurà problemes.
20/11/2009 - "El cor - Capítol 1884"
En Marc és l'únic suport de la Marta, però volen el mateix? En Paco deambula buscant algun suport. L'Àlex va enganyant en Fidel com pot. La Remei ha quedat amb en Perico per entregar la feina, però té massa coses guardades. El cas de les ampolles desaparegudes de la Fusteria acaba amb una nova esbroncada.
19/11/2009 - "El cor - capítol 1883"
La Blanca ha fet cas a la Cecília i colla en Fede. Mare i fill enfrontats com mai. La Rut, la bessona d'en Fede, és una interessada. En Narcís vol que en Sàhara vingui al casament... La Marta no es troba bé. Ha d'anar al metge.
18/11/2009 - "El cor - Cap. 1882"
En Muñoz xerra a la Paquita la "malaltia" d'en Paco. Ell ha de confessar què estava fent aquella nit. L'Àlex beu sense parar i la Sandra se n'adona. L'Àngela vol que en Peris perdoni en David. En Beni es comença a imaginar coses amb l'Íngrid. Concert a La Fusteria amb un retorn sorpresa.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >