Close

Pumpkin reports

Què faries si descobreixes que els teus germans són, en realitat, extraterrestres que volen envair la Terra? Aquesta és la història d'en Max Green

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/pumkin-reports/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

11/09/2016 - "Mutant squirrel"
A Kemii bio-energizing beam meant to replenish Cucurtown's soil accidentally mutates a squirrel and a worm into a deranged Squirrel-Worm Beast bent on undermining the entire town.
11/09/2016 - "The Lemuel frequency (cap.46)"
Teresa decides if she can somehow infect everyone with the bad luck of Max's clumsy schoolmate Lemuel, the Earth can be easily conquered while all the humans are tripping over their own feet.
11/09/2016 - "Pixel & Teresa date (cap.44)"
Pixel wins a date with Teresa in a charity auction, then scrambles to win the high amount he bid, while Teresa does everything she can to keep him from getting it.
10/09/2016 - "Wanted! Robot arm! (cap.40)"
Max and his friends celebrate the fact that the police have impounded a broken Kemii robot arm ¿ finally, there's indisputable proof of alien technology on earth! But the disembodied arm still has a surprise up its sleeve.
10/09/2016 - "Mister Stinker (cap.38)"
When Goliath gets childishly enamored of a ventriloquist dummy that Simon has wired for sound, Team Alien believe they have him under their control... until a malfunction makes the dummy receive random radio broadcasts, which Goliath begins following as if they were orders.
10/09/2016 - "Progress Report (cap.36)"
Horrified that her First Year Progress Report is unfavorable, Teresa narrates an indignant summary for her alien bosses of everything she's accomplished since the aliens' arrival on Earth.
04/09/2016 - "Mind swap (cap.30)"
Teresa's plot to put Goliath's mind in Max's body backfires and Max, Goliath and Moonbeam all end up with their brains inside the wrong bodies.
04/09/2016 - "Muy Loco (cap.28)"
The winner of the Muy Loco Fruit Drink skateboard contest wins a Golden Helmet, which Teresa mistakenly thinks has amazing powers. She enters Goliath, so Max and Pixel undergo grueling half-pipe training with skateboard legend Ji-Hun.
04/09/2016 - "The treasure of sewer madre (cap.34)"
Teresa starts a rumor that there's pirate gold buried in the town's sewers. But when she calls-in the alien invasion, the gold-crazy townspeople won't come out to be conquered.
04/09/2016 - "Cook and conquer (cap.32)"
The aliens learn that humans like big, cheap food, so they start a new restaurant to bloat everyone in Cucurtown into overfed exhaustion.
03/09/2016 - "Some assembly required"
When the Kemii mothership sends Teresa a complicated weapon that will need at least a week to assemble, she decides to enter it in the school Science Fair and annihilate two birds with one stone.
03/09/2016 - "Toddy to the rescue (cap.24)"
Pixel's biggest fan, 6-year-old Toddy Munson, insists on helping Team Alien any way he can ¿ which becomes a more destructive distraction for their human enemies than the Kemii could ever have dreamed of.
03/09/2016 - "Pixel populalrity (cap.22)"
With no time for work due to social commitments, Teresa transforms Pixel into an amazing musical performer to get her admirers off her back. But, adored by all, superstar Pixel becomes annoying to everyone, human and alien like, as his big concert approaches.
16/05/2016 - "Oblida't de tu (cap.52)"
La Teresa organitza un exèrcit d'abelles Kemii per lluitar contra els humans, però s'enrampa i perd la memòria i la identitat just quan les abelles robot comencen l'assalt contra humans i extraterrestres indistintament.
16/05/2016 - "Halloween Kemii"
La Teresa prepara uns guerrers Kemoon per escampar el terror per la Terra el dia de Halloween, però el Píxel s'endú els extraterrestres en forma de carbassa per un projecte de decoració i els éssers prenen vida durant la nit, a dins del Planeta Jardí.
16/05/2016 - "El pollastre maltès"
La mascota de l'escola, una estàtua daurada d'un pollastre, desapareix i el Max és l'únic sospitós. L'agent de policia Gasela es posa a investigar a l'estil Sam Spade i a seguir tot de pistes confuses mentre el Max fa tot el que pot per demostrar la seva innocència.
19/03/2016 - "Cangur per al Goliat (cap.49)"
Quan el Max es queda sol amb el Goliat i la cangur, la Teresa li dóna tres regles molt simples: no deixar que el Goliat senti música d'orgue, olori "fum de pollastre" ni vegi la lluna plena a través de menjar. Si no, les conseqüències seran terribles.
19/03/2016 - "El dispositiu Xismarth (cap.45)"
La Teresa rep una arma alienígena de poders desconeguts de la nau nodrissa per provar-la. Com que sospita que el dispositiu podria ser perillós i té por que tot plegat sigui una trampa, fa que els membres de l'Equip Alien l'hi "robin" i el provin ells.
19/03/2016 - "Un Nadal Kemii (cap.26)"
S'acosta Nadal i la Teresa introdueix Bèsties Klunder, uns éssers diabòlics i hipnòtics que tenen una forma semblant als arbres de Nadal, a totes les cases de la ciutat.
28/02/2016 - "Atrapa el pollastre.... (cap.48)"
Els Kemii finalment han aconseguit recopilar prou quantitat de la molècula multiplutoni, que té la capacitat de clonació, però el pollastre del Goliat la confon amb un gra de blat de moro, se l'empassa tota i s'escapa a córrer. Això complica els plans de la Teresa per atrapar-lo, perquè el pollastre no para de multiplicar-se...
27/02/2016 - "Un dia a la vida de la Teresa (cap.47)"
El Max vol que la Teresa quedi en evidència amb les seves pròpies mentides i l'apunta de voluntària en una sèrie de documentals de televisió on s'expliquen "històries emotives reals sobre éssers humans amb una vida espectacular".
21/02/2016 - "La freqüència del Lemuel (cap.46)"
La Teresa veu que si pogués encomanar la mala sort del Lemuel, un company de classe del Max a qui tot li surt malament, els humans serien uns inútils i la Terra seria molt més fàcil de conquerir.
21/02/2016 - "La cita del Píxel i la Teresa (cap.44)"
El Píxel guanya una cita amb la Teresa en una subhasta benèfica. Per això fa l'impossible per aconseguir els diners que ha apostat. La Teresa, per la seva banda, farà tot el que estigui a les seves mans per impedir que el noi se surti amb la seva.
21/02/2016 - "El petit Simó diu (cap.43)"
La Teresa té una gran idea per lluitar contra el Simó: vol portar al present el noi feliç i popular que era quan tenia dotze anys i ensenyar-li la persona en qui es convertirà si segueix pel camí de preocupar-se massa pels extraterrestres.
21/02/2016 - "L'esquirol mutant"
A causa d'un accident, un raig bioenergètic Kemii que havia de nodrir el sòl de la Vil·la Carbassa converteix un esquirol i un cuc en una bèstia dement decidida a debilitar el sòl de tota la ciutat.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >