Close

Psico express

Sèrie d'humor de Dagoll Dagom emmarcada en un gabinet de psicòlegs anomenat "Psico-Express", que té la particularitat d'atendre els seus clients a través d'internet (amb vídeoconferències). Amb Laura Conejero, Fermí Casado, Marta Marco i Eloi Yebra.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/psico-express/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

24/11/2019 - "Programa Sindical UGT - capítol 260"
A Psico Express reben una visita inesperada. La policia judicial arriba amb una ordre per precintar el local: han rebut una denúncia. Descobreixen que els ha denunciat un tal Andreu Cases, un pacient que van tractar d'una greu ludopatia. No en tenen ni idea del motiu d'aquesta denúncia, però descobreixen que el Javi no té el títol universitari en regla. Actors convidats: Melanie Olivares, Eduard Farelo, Gemma Brió, Ferran Terraza, Xaveir Capdet, Ricardo Moya, Jordi Figueres, Toni Martínez.
24/06/2002 - "PFI - Capítol 25"
La Sussa i el Javi estan preparant una ponència per a un congrés de psicologia. Decideixen fer-la sobre els PFI -que són persones que per motius professionals són sovint insultades, com per exemple l'empleat de cobrar la grua, i els mecanismes que utilitzen perquè els insults no les afectin. Actors convidats: Eduard Farelo, Melanie Olivares, Joan Raja, Anna Güell, Pep Cortés, Xavier Cassan, Òscar Mas, Esteve Ferrer, Carme Cuesta, Aliosha Rodríguez
17/06/2002 - "La comunitat ONE - Capítol 24"
Els pares de la Maika la porten al Gabinet perquè estan molt preocupats ja que és membre de la comunitat "ONE", una secta destructiva. Ella captarà el Neo per a la comunitat, però no s'aturarà aquí l'ofensiva dels sectaris, perquè els psicòlegs són els enemics naturals de les sectes... Actors convidats: Melanie Olivares, Eduard Farelo, Cristina Brondo, Lluís Soler, Joan Segalés, Anna Rosa Cisquella Repartiment: Laia Piró, Ferran Castells
10/06/2002 - "El nen de la clau - Capítol 23"
El Kevin és un nano de 13 o 14 anys que es connecta amb Psico Express perquè se sent sol a casa. Els seus pares no s'entenen i, a sobre, treballen tot el dia. La Sussa, mentre el tracta, recordarà la seva infància, la relació amb els seus pares, i, al mateix temps, se sentirà una mica mare. Actors convidats: Eduard Farelo, Melanie Olivares, Rosa Gámiz, David Bosch, Fermí Herrero, Ernest Serrahima.
03/06/2002 - "Virus i fantasmes - Capítol 22"
La Sussa tracta les al·lucinacions de l'Aurèlia, una pacient que veu fantasmes i sent veus a casa seva. Al gabinet, una empresa de psicologia molt important, els fa un seguiment per incloure'ls en el seu grup. El cas que porta la Sussa servirà d'examen, però, a més a més, hauran de fer unes proves mèdiques i psicotècniques que no agraden gens ni al Javi ni al Neo. Actors convidats: Eduard Farelo, Melanie Olivares, Roser Batalla, Jaume Bernet, Xavi Rubio.
27/05/2002 - "Sortint de l'armari - Capítol 21"
El Toni es connecta amb el Gabinet perquè té un greu problema: és homosexual i xoca amb la incomprensió del seu pare. Això farà que els components de Psico Express també es plantegin les seves pròpies inclinacions sexuals.
20/05/2002 - "Em fa mal el cor - Capítol 20"
Algú fa fotografies d'amagat als components del Gabinet quan esmorzen al Self. A Psico Express, les relacions Sussa-Javi i Marta-Neo acaben explotant. Mentrestant, la Sussa atén el Gerard, un noi amb diferents diagnòstics: és hipocondríac i cleptòman. Actors convidats: Eduard Farelo, Ivan Morales.
13/05/2002 - "Maníac o depressiu - Capítol 19"
Un director de teatre es connecta amb Psico Express perquè tractin el seu actor estrella. És maniacodepressiu i tan aviat està absolutament eufòric com molt decaigut. La Marta el coneix en la fase maníaca i se n'enamora. Al Gabinet, ella comença a rebre floretes anònimes, via correu-e, d'un admirador que firma com 'LA BÈSTIA'. Actors convidats: Joan Lluís Bozzo, Eduard Farelo, Marc Martínez, Miquel Periel
06/05/2002 - "El futbol és així - Capítol 18"
Al Gabinet hauran de tractar un pacient que és "barçadependent". Qualsevol resultat que obté el Barça l'afecta en el terreny personal i no li permet dur una vida normal. A Psico Express, el Nacho, que ha tornat de les Maldives, ajudarà a resoldre el cas, però provocarà problemes entre el Javi i la Sussa.
29/04/2002 - "Parlar massa - Capítol 17"
La pacient de la Sussa és la Colomer, una jutge amb inseguretats a l'hora de parlar en públic. A diferència de la Colomer, els components de Psico Express tenen un gran conflicte intern a causa de la seva afició a parlar massa...
22/04/2002 - "I a tu, què et fa por? - Capítol 16"
A l'Eva, la seva cinofòbia (por dels gossos) l'impedeix dur una relació satisfactòria amb el seu nòvio. Al Gabinet, els problemes laborals continuen: la Sussa ha pujat el sou al Javi, cosa que fa que la Marta discuteixi amb ella perquè se sent discriminada.
15/04/2002 - "El meu jefe és un cabró - Capítol 15"
En Pau es connecta amb Psico Express perquè ha desenvolupat un problema d'autoestima pels constants maltractaments del seu cap. Els problemes laborals es traspassaran al Gabinet, i es convertiran en una lluita sindical per un augment de sou.
08/04/2002 - "Vull deixar de fumar - Capítol 14"
La Marta ha decidit deixar de fumar. Convenç a tothom que ho està aconseguint, i rep grans elogis dels seus companys de feina. Però en realitat, entra i surt constantment per fumar d'amagat mentre el seu pacient va passant pels professionals del gabinet, sense que ningú en faci un seguiment acurat. Actors convidats: Xavier Ribera, Maria Clara del Ruste, Montserrat Alcoberro, Montserrat Masó Repartiment: Antonia Carbó
01/04/2002 - "Baixa infidelitat - Capítol 13"
La Cris es connecta a Psico Express perquè té un problema amb el seu marit. Ha descobert els calçotets del seu amant i ella li vol fer creure que els ha robat. Explica que és fetitxista i necessita ajuda psicològica. El Javi atén la dona infidel mentre manté un rotllo amb la Sussa, que és descobert per la Marta, i aquesta obligarà el Javi a deixar les coses clares amb la Mari.
25/03/2002 - "Aquests fastigosos quilos de més - Capítol 12"
La Rita és una noia que es posa en contacte amb el gabinet perquè se sent grassa, encara que podem veure que només és grassa en la seva imaginació. Ella despertarà els fantasmes de la figura perfecta i els quilos de més entre els membres de Psico Express. Actors convidats: Eduard Farelo, Lulu Palomares, Jofre Borràs

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >