Close

Porca misèria

"Porca misèria" és una sèrie de Joel Joan protagonitzada per un grup d'urbanites en la trentena amb la vida semiresolta, perquè hi ha coses que, de sobte, es tornen urgents.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/porca-miseria/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

20/08/2017 - "Capítol 39: El factor sorpresa"
L'audiència de la sitcom és molt baixa i el cap de programes vol canviar-ne el contingut. La Laia espera la confirmació d'un institut valencià per col·laborar amb el seu projecte. El Roger ha decidit que serà un bon pare. La Maria pren una decisió pel que fa a l'Àlex.
14/08/2017 - "Capítol 38: A la deriva"
La sitcom s'estrena aquesta nit sense previ avís, cosa que obliga al Pere ha acabar els capítols a tota pressa. La Laia descobreix ha de preparar una proposta de gestió per ser cap de departament. La Natàlia s'enfada amb el Roger perquè no vol parlar de la seva futura paternitat. És l'aniversari de l'Àlex i convida els seus amics a passar una nit al veler.
13/08/2017 - "Capítol 37: Fes-te valer"
Primer dia de gravació de la sitcom i sembla que les coses no van gaire bé. El Lluís torna del viatge de nuvis i descobreix que la Laia ha fet proves d'amagat d'ell. El Roger intenta compensar la Natàlia pel dia que la va deixar plantada al Palau de la Música. L'Àlex continua tancat a la sala de màquines del veler.
07/08/2017 - "Capítol 36: L'home invisible"
El Pere no vol tornar a la productora i discuteix amb la Laia. La Cristina descobreix que el Roger i la Natàlia estan junts i li sap greu pel Jordi. La Laia no sap si ha d'exposar les seves recerques davant dels caps de departament del Clínic. L'Àlex ofereix al Ramon, un amic del Txema, passar uns dies al veler, però aviat comença a pensar que el seu convidat és una mica estrany.
06/08/2017 - "Capítol 35: L'orgull de l'autor"
Al Pere no li agrada la interpretació del Domènec i s'enfronta amb la Maria. La Laia i el Cefa comencen a treballar amb les mostres de teixit d'amagat del Quim i del Lluís. La Natàlia intenta ocultar-li al Jordi la relació que té amb el Roger. L'Àlex s'adona que vol estar amb la Maria encara que ella no vulgui una relació estable.
31/07/2017 - "Capítol 34: Quan es tanca una porta, se n'obre una altra"
A la Maria li molesta que el Pere vulgui intervenir en el càsting de la sitcom. La Laia vol fer proves amb teixits de malalts, però el Lluís no ho troba convenient. El Roger i la Natàlia són amants d'amagat del Jordi. La Cristina sopa finalment amb el Salva i es fa il·lusions.
30/07/2017 - "Capítol 33: Amics, amants i altres familiars"
La Natàlia li diu al Roger que no té la intenció d'enrotllar-s'hi més. El Roger descobreix que el seu pare és gai i s'emprenya amb el Pere perquè no li ha dit. La Maria i l'Àlex troben un cadàver a la platja de la Barceloneta. La Laia retroba la Sònia i no porta gaire bé que vulgui ser amiga seva.
24/07/2017 - "Capítol 32: The truth is out there"
El Pere ha escrit el guió de la sitcom i no accepta les crítiques d'un prestigiós editor de guions. La Laia no pot llegir el guió perquè l'ha perdut. La Natàlia no troba l'Àlex per enlloc i comença a imaginar-se explicacions paranormals. El Roger decideix que ha de fer alguna cosa per ajudar el Salva. El Salva convida a sopar la Cristina, i ella no accepta.
23/07/2017 - "Capítol 31: La muntanya màgica"
El Pere rep la invitació d'anar a sopar amb el seu pare mentre comença a perfilar els personatges de la sitcom. La Laia decideix per fi intervenir en la controvèrsia entre el Quim i el Cefa. L'Àlex acompanya l'Ariadna a un avistament d'ovnis a Montserrat. El Roger descobreix que el Salva no passa per un bon moment. La Natàlia no entén la nova afició de l'Àlex pels al·lienígenes.
16/07/2017 - "Capítol 30: Tu no t'hi fiquis"
A la Cardona li donen l'alta i tots sospiten que tancarà la productora. La Laia decideix no tornar a dir mai més el que pensa, per por de les conseqüències. El Roger sembla no recordar que la Sònia no el vol tornar a veure. La Natàlia està enfada amb el Jordi perquè li ha prohibit tornar a veure l'Àlex. L'Àlex no suporta ser només amic de la Maria i decideix que ha de trobar una nòvia.
16/07/2017 - "Capítol 29: La gent no canvia"
La Cardona està ingressada a causa de l'infart i té pressa per recuperar-se. La Laia torna a treballar al Clínic i decideix que no intervindrà en la gestió del Lluís. El Roger acompanya la Sònia a les classes de preparació al part. L'Àlex envaeix la casa de la Natàlia i el Jordi s'enfada. La Cristina té dificultats per acceptar la nova situació econòmica d'Ambrospeed.
09/07/2017 - "Capítol 28: En què penses"
La Laia rep l'oferta de tornar a treballar al Clínic, i al Pere no li fa gaire gràcia. Degut a les queixes dels espectadors, la Cardona ha de retractar-se dels insults contra l'Aurora Segura. El Roger intenta convèncer el Salva perquè no tanqui Ambrospeed. La Maria vol saber per què l'Àlex ha tallat la relació sense avisar. La Natàlia se sent culpable per haver recomanat al Roger que consultés un altre advocat.
09/07/2017 - "Capítol 27: Els millors anys de les nostres vides"
El Pere i la Laia tornen a viure junts i recorden com es van conèixer. El Roger no sap con afrontar la paternitat ara que s'ha separat de la Sònia. Ambrospeed travessa un mal moment i la Natàlia pateix pel Jordi. L'Àlex ha desaparegut i la Maria el busca, preocupada. La Cardona no suporta que hagin donat un premi a una amiga actriu, l'Aurora Segura.
02/07/2017 - "Capítol 26: L'hora de la veritat"
El Pere pensa que la relació amb la Laia s'ha arreglat, però les coses no són tan fàcils. El Roger es resigna a acceptar la separació amb la Sònia i es concentra en la feina. En canvi, el Jordi no pot perdonar la Natàlia per haver-lo enganyat. Ara que la Maria torna a estar amb ell, l'Àlex rep una mala notícia.
02/07/2017 - "Capítol 25: Sweet Sixteen"
El Pere no sap com portar la relació amb la Guiomar. La Laia fa un descobriment important en la seva investigació. La Natàlia continua sentint-se responsable de la intoxicació. El Roger agafa les regnes de l'empresa i la seva vida torna a tenir sentit. L'Àlex està deprimit i persegueix la Maria.
25/06/2017 - "Capítol 24: Veïns"
El Pere coneix la Guiomar, la veïna del davant. El Quim i el Cefa pensen que el veí de la Laia és un personatge perillós. Una partida defectuosa d'Ambrospeed causa problemes a l'empresa. El Roger pensa a muntar un altre negoci. L'Àlex s'ha quedat sense feina i sense nòvia.
25/06/2017 - "Capítol 23: El preu de la fama"
El Pere pateix les conseqüències de la fama de l'Àlex. La Laia substitueix el Lluís en unes classes i ha de suportar un alumne repel·lent. El Jordi comença a treballar a Ambrospeed, cosa que al Roger no li fa gaire gràcia. Ara que la Cardona l'ha deixat, l'Àlex s'adona que la Maria li agrada de debò.
18/06/2017 - "Capítol 22: Canta el pardalet"
El Pere té l'oportunitat de sortir al programa davant de les càmeres. La Laia ha de suportar la presència constant del seu pare al seu pis nou. El Roger se sent perseguit per la Marta. La Natàlia pateix pel Jordi, que està a l'atur. L'Àlex intenta tornar a guanyar-se la confiança de la Maria.
18/06/2017 - "Capítol 21: Libido"
El Pere té ganes de lligar i demana als seus amics que l'acompanyin en una nit de marxa. La Laia torna al laboratori i retroba el Quim, el Cefa i el Lluís. El Salva i la Natàlia tiren endavant el projecte de les botigues naturistes al marge del Roger. L'Àlex porta una doble vida sortint a la vegada amb la Maria i la Cardona.
11/06/2017 - "Capítol 20: SOS (Save Our Souls)"
La Laia busca feina mentre viu a casa dels seus pares. El Pere intenta convertir-se en el seu millor amic. El Roger està obsessionat amb la idea que la Sònia es quedi embarassada de seguida. L'Àlex suggereix a la Cardona que intenti ser més amable amb la gent de la productora.
11/06/2017 - "Capítol 19: Som el que ens falta"
La Laia vol tornar a la normalitat, com si no hagués passat res, però el Pere nota que li passa alguna cosa. El Roger comença a sentir-se desplaçat pel Salva, mentre que la Natàlia està cada vegada més valorada. Per altra banda, sembla que l'Àlex ja no recorda que la Natàlia està molt enfadada amb ell.
04/06/2017 - "Capítol 18: Tocat i enfonsat"
El Pere està molt deprimit per la ruptura i no vol anar a treballar. El Roger està decidit a fer-li la vida impossible a la Natàlia perquè plegui d'Ambrospeed. L'Àlex comença a treballar a la productora i es converteix en el rei del mambo, però el seu estil no acaba d'agradar a la Cardona.
04/06/2017 - "Bitllet obert"
El Pere es penedeix d'haver-li posat un ultimàtum a la Laia i decideix anar a Salt Lake City a reconciliar-s'hi. Després de perdre el judici, el Roger no està disposat a deixar que la Natàlia se surti amb la seva. El Jordi i la Natàlia se'n van a viure junts. L'Àlex, pressionat pel Pere, intenta trobar feina.
28/05/2017 - "Adéu a l'esperança (cap.16)"
La Laia vol convèncer el Pere perquè vagi a viure a Utah, però el Pere no les té totes. La Maria està molt irascible. La Natàlia intenta que la Cristina declari a favor seu en el judici.
28/05/2017 - "Capítol 15: Dont worry, be happy"
Després de la bronca de l'últim dia, el Pere intenta localitzar la Laia per telèfon, però no la troba. El Roger i la Sònia són a punt de marxar de viatge de nuvis. Mentrestant la Natàlia està molt nerviosa perquè ha d'arribar a un acord econòmic amb Ambrospeed. L'Àlex treballa en un concessionari de cotxes de luxe.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >