Close

Dues dones divines

Mimí i Piluca són dues amigues excèntriques que, tot i fregar la seixantena, viuen amb l'entusiasme de dues adolescents. No tenen problemes econòmics o, almenys, no en parlen mai. Però sí que tenen el problema de sentir-se transparents en una societat en què sembla ja no compten per a res. De diferent manera, han superat una bona pila de convencions socials. I és que, de fet, són dos personatges antagònics que no tenen gaire més en comú que ser dues dones i dues bones amigues. O tan amigues com ho poden ser dues dones.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/divines/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

18/07/2011 - "Salvem la memòria"
La Mimí i la Piluca viuen arruïnades, ni tan sols poden pagar el pis on viuen. Decideixen fer-se okupes. Però aviat la falta de diners farà que trontolli l'amistat entre les dues amigues. La Piluca decideix tornar-se'n a Madrid.
18/07/2011 - "Salvem els mobles"
El negoci de la galeria d'art ha estat un fracàs. Per rellançar la galeria i fer-li publicitat no troben millor solució que fer veure que han robat un quadre a la galeria. Dit i fet, executen el pla, però un altre lladre s'ha avançat i ha robat el quadre abans que elles poguessin fer-ho. La Mimí i la Piluca busquen la manera de salvar el seu "modus vivendi".
11/07/2011 - "Salvem l'amor lliure"
Una foto de la Mimí i la Piluca surt en una revista del cor amb un titular on se sobreentén que són parella sentimental. La Piluca ràpidament desmenteix la seva relació i la premsa continua assetjant-les. Però la Mimí creu que aquesta situació pot ajudar el seu fill Lolo a sortir de l'armari. La Mimí i la Piluca faran creure a tothom que són lesbianes.
04/07/2011 - "Salvem els Reis Mags"
La Mimí odia les festes nadalenques i sempre les passa en un lloc llunyà, però aquest any una alerta de cicló ha fet que hagués de tornar dos dies abans de Reis. La seva intenció és tornar a marxar de seguida, però un esquinç l'obligarà a passar a casa el final de les festes. Paral·lelament, els veïns de Pedralbes han demanat a la Piluca que organitzi la cavalcada de Reis, però, a l'últim moment, tot li acaba fallant. La Piluca demanarà ajuda a la Mimí.
27/06/2011 - "Salvem la democràcia"
La Mimí, farta dels polítics, decideix presentar-se com a candidata del seu ajuntament. La política li sembla una farsa i mira d'aplicar-hi altres mètodes per ser una candidata diferent. Al mateix temps, la Piluca s'enamora de l'opositor de la Mimí i les dues entren en guerra. Però el polític deixarà la Piluca que, a partir d'aquell moment, posarà totes les seves energies perquè la Mimí sigui la guanyadora de les eleccions.
20/06/2011 - "Salvem el mes enllà"
La Piluca i la Mimí tornen de Madrid amb les cendres de la tieta de la Piluca. La darrera voluntat de la difunta va ser llencessin les seves cendres al mar. Però en Lolo confon les cendres amb coriandre i les cuina amb un pollastre. A partir d'aquest moment, comencen a moure's objectes a la casa. En Lolo creu que la tieta es queda a la casa com un fantasma. Una mèdium mirarà d'expulsar de la casa la tia de Piluca.
13/06/2011 - "Salvem els nouvinguts"
Un xinès venedor ambulant de bosses d'imitació es cola a la galeria. La Mimí i la Piluca el protegeixen de la policia i miren d'ajudar-lo. Consideren que el xinès és un artista: fa unes bosses de mà que són autèntic art. Anselm, l'amic de la Mimí i la Piluca, les convenç que, per ajudar i protegir els artistes nouvinguts, haurien de muntar un taller de confecció a la galeria.
06/06/2011 - "Salvem l'art"
En Lolo, el fill de la Mimí, es troba un gos al carrer. Com que a la Mimí no li agraden les bèsties el fa fora de casa. Però en Lolo no es pot desfer del gos i la Magda, la noia de la galeria, descobreix que l'animal té dots artístics. La Magda munta una exposició amb quadres pintats pel gos i té un gran èxit.
30/05/2011 - "Salvem la salut"
La Piluca cau malalta i la Mimí l'acompanya al CAP. Allà coneixen un metge que els hi roba el cor: el Dr. Cases. La Mimí i la Piluca busquen qualsevol excusa per anar-lo a veure, però un dia els hi comuniquen que el Dr. Cases ha marxat. La Mimí i la Piluca el busquen com desesperades i recullen signatures perquè torni al CAP. Alhora, i sense adonar-se'n, es tornen hipocondríaques i consumidores de pastilles.
23/05/2011 - "Dues dones divines - Capítol 3: Salvem la música"
La Piluca rep la trucada de l'Arnau, un exalcalde corrupte amic de Millet, que ara surt de la presó i vol recuperar una maleta que va deixar a la Piluca abans d'entrar a la garjola. La maleta és plena de diners i la Mimí decideix donar els diners al Palau i així ajudar la malmesa música catalana.
16/05/2011 - "Divines - 2: Salvem la Diada"
La Mimí rep una invitació per anar a l'acte commemoratiu de la Diada de l'Onze de Setembre, però no vol assistir-hi. La Mimí i la Filipina creuen que l'autèntic esperit de la Diada se n'ha anat en orris. La Filipina, per revifar-lo, decideix escriure una obra de teatre i demana col·laboració a la Mimí per muntar-la. Però la Mimí s'adona que no han aconseguit el seu objectiu i dissenya un altre pla que sí que farà aquesta diada inoblidable.
09/05/2011 - "Divines - 1: La inauguració"
Primer capítol de la sèrie, que aborda la vida de Mimí i Piluca, dues amigues excèntriques que, tot i fregar la seixantena, han superat una bona pila de convencions socials i viuen amb l'entusiasme de dues adolescents.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >