Close

Misha, la gata violeta

Si ets una persona atrevida i curiosa i vols saber el perquè de totes les coses, no et perdis les aventures de la gateta més divertida de la tele!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/misha-gata-violeta/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

04/01/2018 - "L'arbre de Nadal"
Al barri ja tenen el tradicional arbre de Nadal instal·lat a la plaça Major. La televisió està a punt per retransmetre l'encesa de llums. Però, a l'últim moment, els ploms salten i no hi ha manera d'arreglar-ho. La Misha i els seus amics faran tots els possibles perquè l'arbre de Nadal tingui llums.
12/12/2017 - "L'embús"
La família de la Misha va cantant al cotxe, avui toca excursió... o potser no. A mig camí, el cotxe té una avaria. Hauran d'avisar la grua! Però com que s'han quedat aturats en un carrer molt estret, provocaran un embús al barri molt difícil de desembussar.
11/12/2017 - "L'osset i la neu"
L'osset de peluix que fa servir el Guillem per dormir s'ha quedat al jardí. Però resulta que ara no el troben, perquè ha nevat i tot està cobert de neu. Podrà esperar que es fongui la neu, el Guillem? I com s'ho farà, per dormir, sense l'osset?
04/12/2017 - "El substitut"
L'Hilari té un petit problema: ha de fer una conferència i al mateix temps ha d'assistir a la signatura de llibres del Sperxef, el seu heroi preferit. Com que no pot ser als dos llocs alhora, es buscarà un substitut: el Llorenç li farà la conferència, però primer li haurà d'ensenyar com es fa.
01/12/2017 - "La clau misteriosa"
Han descobert una clau misteriosa a casa de la senyora Canitxe. D'on deu ser? Oh! La colla de la Misha ho investigarà fins a descobrir que la clau obre una casa misteriosa. Què hi trobaran?
30/11/2017 - "La germana gran"
La Misha veu com el seu germà petit és el centre d'atenció a casa. Sembla que els pares li fan més cas a ell que no pas a ella. Cansada de sentir-se a dir que és la germana gran, intenta demostrar que ella també és important. Però tot el que fa... només serveix per empitjorar les coses.
29/11/2017 - "L'avi surt a la televisió"
L'avi arriba a casa molt content perquè l'acaben d'entrevistar pel carrer i sortirà a la televisió. Organitzen un berenar, hi conviden tot el barri... Tothom està molt atent. Però hi ha un problema: quan arriba el moment d'engegar el televisor..., resulta que no funciona.
23/11/2017 - "La princesa i l'arròs"
Han convidat a dinar a casa de la Misha l'Ekram, un amic seu de l'escola que va néixer a l'Índia. Per dinar, la mare ha preparat arròs. La Misha fa morros perquè no li agrada gens, però llavors l'Ekram explica una història fantàstica sobre una princesa i un gra d'arròs.
23/11/2017 - "La fada Verònica"
La Verònica ha trobat una vareta. Sembla que és màgica, perquè cada vegada que la mou i diu unes paraules, arregla alguna cosa. La Verònica decideix convertir-se en fada i fer el bé per tot el barri. El que no sap és que potser la vareta no és tan màgica com es pensa...
22/11/2017 - "Equip de neteja"
El parc està ple de brutícia! Què deu haver passat? La Misha i els seus amics decideixen netejar-ho tot. Però, l'endemà, el parc torna a estar ben brut. Qui és, que l'embruta? La investigació els durà a descobrir el sorprenent responsable.
22/11/2017 - "Puja a l'avió"
La Carla explica tota emocionada el seu viatge en avió. Tots els amics de la Misha comenten les anècdotes més divertides de quan han volat; tots menys ella. La Misha no ha viatjat mai en avió. Els seus amics trobaran la manera de fer-li viure aquesta experiència d'una manera ben divertida.
21/11/2017 - "Carters per un dia"
La cartera del poble s'ha posat malalta. Però això no és cap problema, perquè la Misha i els seus amics decideixen ajudar-la i fer de carters per un dia. Quan acaben de repartir les cartes, s'adonen que s'han equivocat i s'han confós de carrers. Quin embolic! Intentaran arreglar-ho abans no s'enfadi tothom.
20/11/2017 - "T'imagines què....?"
La Misha, el Llorenç, la Verònica, l'Hilari i la Gina s'imaginen què passaria si fossin inventors i si, a més a més, fossin els primers d'inventar alguna cosa molt important. Es farien famosos? I sobretot: què haurien d'inventar?
20/11/2017 - "Vull jugar!"
La Misha té moltes ganes de jugar. Tots els seus amics la busquen per jugar al que sigui. Però la Misha no pot anar a jugar, perquè el seu pare està fent coses molt estranyes... i necessita la seva ajuda.
17/11/2017 - "El cotxe de colors"
Avui la Misha ha vist el cotxe del seu veí de tres colors diferents. Primer marró, després blau i finalment blanc. Com pot ser? El Llorenç li diu que això és impossible. Per això decideixen investigar-ho, i descobreixen quin és l'autèntic color del cotxe.
17/11/2017 - "El bitllet"
L'Hilari està molt content perquè la Misha li ha dit que el convida a un gelat. Però quan la Misha vol pagar al gelater, el bitllet que duia surt volant. La Misha corre darrere seu per tot el parc, però el bitllet sembla que tingui vida pròpia i vagi a buscar altres propietaris.
16/11/2017 - "Les plantes de la Sra. Canitxe"
La Senyora Canitxe marxa de viatge, i l'encarregada de regar les seves estimades plantes és la Misha. Cada tarda, quan es disposa a anar a regar les plantes, algú la distreu i se n'oblida. Quan la senyora Canitxe està a punt de tornar del viatge, la Misha s'adona que no ha regat les plantes ni un sol dia!
15/11/2017 - "Quina calor!"
És agost. Fa molta calor. La colla de la Misha se les empesca totes per refrescar-se. Però la piscina està tancada, els gelats es desfan i al parc no s'hi pot estar. Com acabaran?
15/11/2017 - "Els extraterrestres"
La Gina sembla que amaga alguna cosa als seus amics. Tot sembla indicar que ha decidit marxar amb uns extraterrestres que han aterrat al barri. La Misha i els seus amics la intentaran convèncer perquè es quedi.
14/11/2017 - "Museu de colors"
La visita de l'escola al museu és una mica avorrida, fins que la Misha descobreix que alguna cosa estranya està passant. Hi ha un home que vol robar els colors del museu... i l'hauran d'aturar!
14/11/2017 - "La pilota de l'avi"
L'avi de la Misha, de jove, havia sigut un gran futbolista. En una caixa hi té tot de trofeus i una pilota molt antiga que guarda com a record. La Misha, que no en sap res, troba la pilota i se l'endú per jugar. Com que és molt vella i creu que ningú la voldrà, se la deixa al parc. Quan l'avi li explica que la pilota és un record molt important, la Misha sortirà a buscar-la desesperada.
13/11/2017 - "El Mural"
La Misha ha de pintar un mural per a l'escola, però també ha de cuidar el seu germà petit, i a més a més ha d'arreglar uns geranis que ha trencat sense voler. Fer-ho tot alhora resulta una mica complicat.
10/11/2017 - "Juga, Gina, juga!"
La Gina és la millor jugadora de bàsquet de l'escola, ho sap tothom. Per això tothom creu que guanyarà el concurs de tirs lliures. Sorprenentment, però, falla l'últim tir. Això l'afecta tant que decideix que ja no vol jugar més a bàsquet. La Misha i els seus amics intentaran fer-la canviar de pensament.
09/11/2017 - "Quin avorriment!"
Tots els amics de la Misha han marxat de vacances. Bé, tots no: només ha quedat la Carla Conill, al barri. La Misha no té gens de ganes de jugar amb la Carla, i la Carla farà tots els possibles perquè la Misha acabi jugant amb ella.
08/11/2017 - "L'Hilari invisible"
L'Hilari acaba d'inventar un aparell que el fa invisible... o almenys això es pensa. Però l'invent no funciona: tothom el pot veure. Ell no ho sap, i com que es creu que és invisible, decideix anar a l'escola amb banyador! La Misha se n'adona i corre a avisar-lo: Hilari, no ets invisible!

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >