Close

Misha, la gata violeta

Si ets una persona atrevida i curiosa i vols saber el perquè de totes les coses, no et perdis les aventures de la gateta més divertida de la tele!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/misha-gata-violeta/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

05/01/2018 - "El ninot de neu"
Ha nevat! Per fi ha arribat la neu al barri de la Misha, i el Guillem vol fer un ninot de neu. Però quan surt el sol i comença a escalfar, el ninot del Guillem es desfà. Com s'ho faran, per conservar el ninot de neu i que el Guillem estigui content?
04/01/2018 - "L'arbre de Nadal"
Al barri ja tenen el tradicional arbre de Nadal instal·lat a la plaça Major. La televisió està a punt per retransmetre l'encesa de llums. Però, a l'últim moment, els ploms salten i no hi ha manera d'arreglar-ho. La Misha i els seus amics faran tots els possibles perquè l'arbre de Nadal tingui llums.
04/01/2018 - "L'oreneta"
Els amics de la Misha han trobat una oreneta. Està ferida i no pot volar. Ells la cuidaran i li donaran menjar, però també li hauran d'ensenyar a volar, perquè arriba el dia de la migració de les orenetes i totes comencen a volar cap al sud.
03/01/2018 - "La maleta de màgia"
L'Hilari ha dut una maleta de màgia per fer trucs a casa la Misha. És un gran mag! Tots estan meravellats... fins que fa desaparèixer el Guillem! Oh, no! On és, el germà de la Misha? L'ha fet desaparèixer per sempre?
03/01/2018 - "El concurs de skate"
El Llorenç ensopega fent skate i està a punt de caure, però, per casualitat, aconsegueix fer sis voltes damunt del seu monopatí i no cau. És una proesa que veu tothom per internet. De cop, es fa tan famós que el conviden a un concurs de skate. Però el problema és que el Llorenç no en sap, de fer voltes sobre el monopatí. Tot ha sigut per casualitat, i no vol confessar-ho.
02/01/2018 - "Corre, Hilari, corre!"
Tothom està preparat per a la tradicional cursa de relleus a l'escola. Tothom menys l'Hilari, que està molt preocupat. Corrent no és gaire bo, i té por que el seu equip perdi per culpa seva. A la nit, s'inventa unes vambes que corren molt. Però la Misha no vol que se les posi: això és fer trampes!
02/01/2018 - "Anem a collir móres"
Tota la colla de la Misha ha anat d'excursió al bosc a collir móres. Són tan bons collint-ne que no en deixen ni una al bosc. Per celebrar-ho, se les mengen totes. El pastisser està desesperat, perquè ja no pot fer pastissos de móra. Hauran de suspendre la tradicional Diada de les Móres. Quan la Misha i els seus amics s'assabenten del que passa, intenten arreglar-ho.
01/01/2018 - "El vestit"
La Misha i els seus amics són a casa el Llorenç. Jugant, taquen de xocolata un vestit de la mare del Llorenç. No és un vestit qualsevol, és el vestit que la mare es vol posar al vespre per anar a un acte molt important. Abans de confessar el que ha passat, la colla intenta rentar i arreglar el vestit. Però la cosa es complica cada vegada més.
01/01/2018 - "Vola,vola"
Avui celebren l'aniversari de la mare de la Misha, i el pare li organitza una festa sorpresa. L'Hilari i la Misha són al jardí inflant globus per a la festa. El Guillem és l'encarregat d'agafar els globus. Al cap d'una estona, el Guillem desapareix. On és, el Guillem? Doncs resulta que ha sortit volant amb els globus i ha quedat atrapat dalt d'un arbre. La Misha i els seus amics faran tots els possibles per baixar-lo de l'arbre abans no arribi la mare.
29/12/2017 - "Les crispetes"
És hora de berenar! L'Hilari i la Misha són a la cuina del Llorenç i decideixen fer crispetes. Però quan posen el blat de moro a la paella, no en calculen bé la quantitat i els surten massa crispetes. Tantes per omplir tota la cuina. Quin desastre! Ho hauran de recollir tot abans no entri la mare del Llorenç. La situació es complica quan la senyora Canitxe arriba a casa per berenar.
29/12/2017 - "Què té la Misha? (cap.26)"
Els amics de la Misha descobreixen que alguna cosa està passant a casa de la gata. De fet, sembla que la Misha estigui de mudança. Espantats, els amics creuen que la seva amiga marxa del barri... i totes les pistes indiquen que se'n va a viure al Pol Nord a fer d'ajudant del Pare Noel. La veritat, la descobriran al final: la Misha tindrà un germanet i estan canviant l'habitació per al nouvingut.
28/12/2017 - "El ieti"
La Misha investiga uns passos misteriosos a la neu. Tot indica que és el ieti, el famós monstre de la neu. Tota la colla en seguirà el rastre, i acabaran descobrint de qui són realment aquells passos.
28/12/2017 - "Sortim de casa"
Sembla que fa bon dia, i la família de la Misha decideix anar a la platja. Però sortir de casa no serà fàcil: a tots els membres de la família ¿la mare, el pare, l'àvia, la Misha i el Guillem¿ els sorgeixen imprevistos.
28/12/2017 - "Hi havia una vegada (cap.25)"
La Misha es posa malalta, té molta febre i un petit problema: no vol prendre el xarop, perquè és molt dolent. El seu avi li porta un llibre per llegir mentre està descansant al llit. Llegint el llibre, entrarà dins del conte. Sense voler-ho, es trobarà en un lloc molt llunyà sense poder tornar a casa. Una bruixa li dirà que per tornar a casa seva, haurà de fer una poció horrible i prendre-se-la. Al llarg del conte es trobarà diferents personatges (que són els seus amics, però caracteritzats). Per tornar a casa haurà de prendre la poció màgica. una poció que és MOLT més dolenta que qualsevol xarop.
27/12/2017 - "Nan de jardí"
Tot sembla indicar que el Llorenç ha trencat, sense voler, el nan de jardí de la senyora Canitxe. Però el Llorenç assegura que no ha estat ell. La Misha i els seus amics faran de detectius per intentar descobrir qui ha sigut el culpable.
27/12/2017 - "Dia de partit (cap.24)"
A l'escola de la Misha fan un partit de bàsquet amb una altra escola, que té uns jugadors molt alts, molt forts i la llegenda diu que molt bons. Això els fa posar molt nerviosos, però tenen clar que amb la Gina Girafa no hi ha qui els guanyi. Però la Gina s'ha trencat la cama i no podrà jugar. Hauran de buscar una substituta. L'única que queda és la Verònica, que no ha jugat mai a bàsquet. Els amics estan desesperats, perquè la Verònica no sap jugar-hi. Però el dia del partit, curiosament, és gràcies a la Verònica que guanyen.
25/12/2017 - "La càmera de fotos"
A la Misha li toca fer un reportatge fotogràfic del que fa durant el cap de setmana per presentar-lo a l'escola. La Misha està molt preocupada, i vol fer-ho millor que la Carla Conill. Es passa tot el cap de setmana proposant activitats de tot tipus a la seva família..., però res no li sortirà com havia previst.
20/12/2017 - "Secrets (cap.21)"
La Carla Conill ha descobert que la Misha encara dorm amb un osset de peluix. La Misha està horroritzada: la Carla pot explicar el seu secret en qualsevol moment i això li fa molta vergonya. La Misha demana a la Carla que no ho expliqui, que li fa molta vergonya. La Carla aprofitarà per demanar a la Misha tot allò que a ella li agrada. Li demanarà que juguin a princeses, que comparteixin el berenar... La Misha ho acceptarà, davant la mirada sorpresa dels seus amics, que no entenen el comportament tan "estrany" de la Misha. Però la Misha descobrirà que la Carla Conill també té un osset de peluix. De fet, tots tenen els seus secrets, que acabaran confessant al final del capítol, entre rialles.
19/12/2017 - "Anem d'excursió (cap.18)"
Tota la classe va d'excursió al bosc per descobrir la tardor. Tenen una missió: trobar el picot negre. Un ocell que té un so molt particular, quan canta sembla que rigui. La Misha i el Llorenç, embogits per la competició de trobar el picot negre, es perden. No saben com tornar. Mentre la Gina i la Verònica pateixen pels seus amics... en Llorenç i la Misha trobaran el camí de tornada gràcies a una ajuda molt especial: el picot negre els indicarà el camí.
18/12/2017 - "Missatge en una ampolla (cap.22)"
La Misha i els seus amics descobreixen una ampolla amb un missatge d'amor a la platja. El seu objectiu serà descobrir qui és el destinatari del missatge. Totes les pistes els porten a la senyora Canitx. Aquesta reconeixerà que la carta d'amor va dirigida a ella. Però la Misha, al final del capítol, descobrirà que és la mateixa senyora Canitx la que s'escriu les cartes d'amor.
18/12/2017 - "La tempesta (cap.17)"
Avui l'Hilari es queda a dormir a casa la Misha. Una forta tempesta irromp al cel just abans d'anar a dormir. Són a l'habitació, espantats per la tempesta, quan s'adonen que s'han deixat un dels walkie-talkies a la cuina. El walkie-talkie s'encén i fa llum. Això vol dir que hi ha algú a la cuina? És una bruixa? L'Hilari i la Misha baixaran junts a la cuina per investigar què està passant... Serà una aventura poder arribar a la cuina per adonar-se que les que fan funcionar el walkie-talkie són les formigues.
15/12/2017 - "De cap a la platja (cap.15)"
La Misha, observant el seu llibre de ciència, descobreix una espècie que fa una una mica de por. Els taurons. Uns peixos gegants que viuen al mar i que tenen una aleta com un triangle. Mentre investiga, la mare apareix amb una bona notícia: demà aniran d'excursió a la platja amb tots els seus amics. Una bona notícia? La Misha no ho té tan clar: i si hi ha taurons? L'endemà a la platja la Misha observa atentament el mar... i veu clarament una aleta de tauró. Sí, sí, és una aleta com al seu llibre. A la platja hi ha un tauró i ho ha de saber tothom. Avisaran a tota la gent de la platja que hi ha un tauró a l'aigua. Tots observen com una aleta s'acosta a la vora del mar cada vegada més i més i més... fins que: Alehop! Finalment és un estel que havia caigut a l'aigua i que la Verònica està recollint.
15/12/2017 - "El museu no pinta bé (cap.12)"
Avui toca anar d'excursió al museu: quin avorriment! Així que entren al museu, l'Hilari treu unes galetes de xocolata i sense voler taca un quadre. El volen netejar amb un drap, però la pintura ho embruta tot. El continuen netejant fins que queda una gran taca. Nerviosos com mai, han de prendre una decisió. I fan un quadre igual, que no es noti. Quan acaben el quadre, té quatre estils diferents i no s'assembla gens a l'original. Entra la professora i es meravella del quadre i la barreja d'estils. Però l'operari del museu diu que allò és un llençol per no tacar la paret. La professora té una gran idea: penjaran el llençol a l'escola. El quadre nou agrada molt.
14/12/2017 - "Què li passa a la Senyora Canitx? (cap.14)"
Quan la Misha i els seus amics estan avorrits, juguen a molestar la Senyora Canitx. Truquen al seu timbre i s'amaguen, o bé en Llorenç li fa ensurts... és molt divertit veure com s'enfada. Però la Senyora Canitx avui està molt estranya, perquè no s'enfada. De fet, la senyora Canitx està molt amable. Massa amable. Ja no és divertit. Fins i tot descobreixen que és a la botiga i a casa seva alhora. Què passa? La Misha i els seus amics decideixen investigar i el resultat és sorprenent. Al barri hi ha tres senyores Canitx. S'ha multiplicat? No! És que són tres bessones, que cada mes es reuneixen per fer el te a casa d'una de les tres.
14/12/2017 - "Anar a comprar és molt avorrit (cap.11)"
La Misha i els seus amics estan molt contents: el seu dibuixant de contes preferit anirà a la biblioteca de l'escola. Però en acabar les classes, la mare de la Misha li diu que han d'anar a fer encàrrecs. La Misha accepta resignada. La Misha es veu obligada a anar de botiga en botiga avorrida. A més, a cada botiga es troben la senyora Canitx, i això fa posar molt nerviosa la Misha, que vol arribar a temps amb els seus amics. Se'ls fa molt tard... i quan arriben a la biblioteca de l'escola, està tancada. Però l'escriptor no ha marxat.... és tan despistat que s'ha perdut i acaba d'arribar. La Misha té una gran idea: convidar el dibuxant a casa seva amb tots els seus amics.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >