Close

Laberint d'ombres

Dos mons oposats, dues famílies de classes socials diferents que han coincidit al llarg del segle en diferents circumstàncies.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/laberint-dombres/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

20/07/2008 - "Uapskushish, el petit núvol blanc"
El Tomàs, en efecte, ha desentrellat el cas. Però no sabem si hi arribarà a temps. Els fets es precipiten. La petita Estel té un altre atac. Les notícies a l'hospital no són gens bones. No sabem què ha descobert el Salvador. Però ha decidit parlar amb la Gemma. No és l'únic que té motius per trobar-se amb ella. Perill a can Aymerich...
18/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 468"
La Mercè ha reaccionat. El metge els explica la situació. Ha tornat el Guillem amb l'Estel. La Cèlia no suporta veure l'estat del Víctor. I el Salvador sembla haver trobat la clau de tot. El Tomàs, encara que no ho explica, ha descobert tot el que va passar.
18/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 467"
La Ció diu que se'n va a Figueres, però ens està enganyant. Retrobament del David i la Fàtima. El Tomàs segueix lligant caps: el segrest de l'Abel comença a aclarir-se. El Salvador continua desaparegut.
17/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 466"
La marxa de la Marina és imminent... El Tomàs té la sensació que hi ha massa proves contra el Salvador. La Mati rep una bona notícia. El Salvador, al taller del relligador, va acabant el "puzzle".
17/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 465"
Una prova contra el Salvador: la pala amb què va ser assassinat el Recasens. El David troba a faltar la Fàtima. La Cèlia està a punt de desmuntar-se. Reapareix el Salvador.
14/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 464"
El Recasens és mort. Novetats en l'estat de la Mercè. El Salvador no apareix i el Tomàs comença a pressionar la Carla. El Quim i l'Aurora no veuen gens clara la seva relació.
14/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 463"
El Recasens ha concertat una cita al Laberint. El Salvador reacciona davant del "missatge" rebut. L'Asensi tanca el tracte per anar a Sud-amèrica. El Ramon està decidit a enxampar la Sol "treballant". Ho aconseguirà. Al Laberint es palpa la tragèdia...
13/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 462"
El Salvador i la Carla segueixen les pistes que els ha donat l'Olivella. La Magnòlia sembla acceptar la decisió de la Marina. Però la Marina fa un important descobriment. Els problemes del Quim i l'Aurora s'agreugen. El Salvador rep un nou missatge del Recasens...
13/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 461"
L'Olivella dóna una nova pista al Salvador i la Carla. La Marina, feta un mar de dubtes després de parlar amb la Makària. El Ramon sospita que la feina de la Sol pot no ser gaire "honesta".
12/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 460"
La petita Cèlia ha sortit de la incubadora. L'Asensi i l'Òscar marxaran a l'estranger. L'Aurora continua tenint les coses difícils amb el Quim. El Salvador enxampa el Jordi regirant la casa.
12/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 459"
La Carla i el Salvador sembla que no avancen gaire, amb l'Olivella. L'Alba i el Vicenç van a poc a poc en la seva relació. Al David el preocupa que la Fàtima hagi decidit avortar. Retrobament Mati-Alba.
11/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 458"
El David no ha pogut retenir la Fàtima. El Jordi continua decidit a trobar proves contra el Salvador a ca la Carla. La marxa de la Marina sembla imminent. El Salvador i la Carla es posen en contacte amb un home misteriós.
11/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 457"
La Carla i el Salvador fan nous descobriments al voltant del Laberint. Aquesta sembla una bona pista... L'Aurora i el Quim, decidits a començar de nou, però l'Aurora descobreix que no serà fàcil esborrar el passat. El Víctor es veu obligat a explicar al David la veritat de la Fàtima. El Cesc va dient adéu a la Marina.
10/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 456"
La Mati ha sortit en llibertat. El Tomàs continua pensant que el Salvador té massa bones coartades. L'Òscar es considera en perill. El Recasens es proposa fugir. Moments decisius per a la Marina i el Carles.
10/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 455"
La Vane és morta. El Tomàs ha d'acceptar que el Salvador ha rescatat l'Abel. La Fàtima ha decidit anar-se'n. Demana al Víctor que no digui res al David. L'Òscar no pot evitar que la seva mare sospiti d'ell.
07/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 454"
L'Abel és en mans del Recasens i l'Òscar. La Vane ho sabrà. El Salvador també: trobada fatal al cau... El Cesc visita la Mati a la presó.
07/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 453"
L'Abel ha desaparegut. Se sospita del Salvador, però el Salvador sospita del Recasens. Una trucada confirmarà aquestes sospites. Pessimisme dels Pedrós per l'estat de la Mercè. El Víctor descobreix el secret de la Fàtima: que està embarassada però no vol que ningú ho sàpiga: ha pres una decisió...
07/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 452"
El Salvador ha fet l'amor amb la Carla, però... La negativa de l'Alba a retirar l'acusació contra la Mati obre noves expectatives. El Vicenç parlarà amb l'Alba. El Cesc ajuda la Marina, però n'està enamorat. I ella ho sap. L'Òscar i el Recasens es posen en marxa: tot està a punt per al segrest de l'Abel.
07/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 451"
El descobriment que han fet la Carla i el Salvador els farà buscar en una nova direcció. L'Òscar i el Recasens ja tenen el pla a punt. La Vane troba alguna cosa estranya en el comportament de l'Òscar. La Mati rep una visita inesperada a la presó. Un nou somni del Salvador canvia les coses entre ell i la Carla...
05/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 450"
La Carla troba noves pistes sobre el Laberint. Tornaran a "excavar". El David s'enfronta amb el Quim. El Cesc es veu obligat a parlar amb la Bea. El David es consola amb la Fàtima...
05/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 449"
El David ja sap què li passa a l'Aurora. El Cesc sabrà que la Mati està embarassada. La Marina i el Carles es retroben per parlar dels plans d'ell. El Cesc, tot i la gelosia, es posa de part de la Marina. L'Aurora parla amb l'Esteve del Quim.
04/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 448"
Enfrontament Carla-Raquel. Ho sabrà el Salvador? Enfrontament Magnòlia-Carles. La Carla intenta impedir que el Salvador destrueixi l'informe de l'Iñaki. La Marina coneix els plans del Carles. L'Aurora sembla no poder amagar els seus sentiments més temps.
04/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 447"
La Magnòlia descobreix qui és, en realitat, el Carles. La Ció sabrà com va agafar el Ximo la malaltia. El David i l'Aurora afronten "una part" de la realitat. El Recasens s'ha guanyat definitivament l'Òscar. Seguint el pla previst, la Raquel entra al pis de la Carla...
03/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 446"
Atesa la situació de la Mercè, el Quim i l'Aurora han d'esperar... L'Alba no paeix bé la nova situació. L'Elisa ofereix consol al Víctor.
03/05/2010 - "Laberint d'ombres - Cap. 445"
El Cesc ha aconseguit fugir. Ara hi ha una aliança nova contra el Salvador. La Mercè, en coma. La Rosa Roig durà la defensa de la Mati. La Magnòlia coneix "l'amic" de la Marina... La Mati explica el seu embaràs al Tomàs.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >