Close

La Bruixa Avorrida

A la Bruixa Avorrida ja la coneixem per posar les coses difícils a les Tres Bessones. Ara, però, sabrem quina és la seva història.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/bruixa-avorrida/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

06/01/2019 - "El príncep i la granota"
La Bruixa Avorrida, quan s'ho proposa, pot aconseguir el que faci falta. I sinó, mira com va ajudar el rei de les conserves de tomàquet!
05/01/2019 - "El misteri dels llençols blancs"
Ja deus saber que l'Avorrida, quan s'hi posa, és molt bona investigadora. Evidentment! Amb la de trucs i encanteris que sap fer! Avui intentarà enxampar el lladre de llençols d'un hotel d'Escòcia.
05/01/2019 - "El primer Nadal"
L'Avorrida, de petita, era una nena molt afortunada. Saps amb qui va passar el primer Nadal? Ni més ni menys que amb el Pare Noel, que precisament per aquelles dates es va estar uns quants dies al seu castell.
06/01/2019 - "L'hora de la veritat"
Aquesta vegada l'Avorrida s'ha passat de la ratlla. Ha fet una poció que fa que tothom digui el que pensa. I és clar, ja se sap que quan la gent diu el que pensa, hi ha altra gent que no li fa cap gràcia. Quin enrenou!
06/01/2019 - "La Bruixa Avorrida es rebel·la"
L'Avorrida acaba de saber que volen enderrocar el seu castell per construir-hi una autopista. Això passa de taca d'oli! Com s'ho pot fer per no quedar-se sense castell? Segur que hi ha d'haver alguna solució.
06/01/2019 - "El trasllat de la Bruixa Avorrida"
A l'Avorrida, encara que sigui capaç de fer tota mena de bruixeries, no sempre li surten bé tots els negocis. Ho saps que una vegada va perdre el castell en una partida de cartes?
06/01/2019 - "Frankie"
Aquesta vegada a l'Avorrida li toca educar un nen molt especial. Ni més ni menys, que el fill d'en Frankenstein, en Frankie. Ja et pots imaginar que no li serà gens ni mica fàcil. La Bruixa Avorrida, però, sempre té molts recursos.
05/01/2019 - "Menjaferralla"
L'Avorrida s'ha fabricat un fill de llauna i li ha posat el nom de Menjaferralla. Segurament, el que no sabia és la mà de problemes que li portaria. Com s'ho ha de fer ara?
05/01/2019 - "La festa major"
Avui, aprofitant que és Festa Major, s'ha organitzat el concurs de Miss Lletjor de l'Any. Et sembla que és capaç de guanyar-lo, la Bruixa Avorrida, sense fer trampes? Em fa l'efecte que no ho té gaire difícil.
05/01/2019 - "El lladre de cabells"
L'Avorrida ha fet gairebé tots els oficis. Avui haurà de fer d'investigadora, i no es podrà encantar gaire, perquè el lladre de cabells és capaç de qualsevol cosa. Posa't les mans al cap i no t'ho perdis!
30/12/2018 - "La fira de bruixeria"
De vegades l'Avorrida també ha fet el ridícul, com tothom. Però la vegada que va quedar més en evidència va ser el cop que va anar a un congrés de bruixeria que se celebrava a Nova York. Si vols fer-te un fart de riure, no t'ho perdis.
30/12/2018 - "La milionària"
L'Avorrida ha muntat més d'un negoci, però cap com el d'avui. Li ha sortit tot tan rodó, que ha acabat fent-se milionària. Quina sort, oi?

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >